Rączy Emeryt Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Hejka Może ktoś z Rzeszowa ma blisko ulicę Dunikowskiego i chciało by mu się obejrzeć ten skuter? https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/kymco-downtown-ID6HyDer.html Ja mam niestety w jedną stronę 200km ;( Interesuje mnie ogólne wrażenie - czy plastiki są dobrze spasowane, czy też wygląda jakby był po pijaku składany? ;) Jak silnik pracuje it itp. Odwdzięczę się butelką wina, albo modlitwą - co kto woli :) Zdjęcia wyglądają jak wyglądają, to za mało, żeby jechać w ciemno z kasą... Jakub
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 18 Sierpnia Nie rób sobie wielkich nadziei, parę razy już u nich oglądałem sprzęty i ... na tym się kończyło, jak się uda, to jutro podjadę.
Rączy Emeryt Opublikowano 18 Sierpnia Autor Opublikowano 18 Sierpnia Nie, nadziei wielkiej nie mam, jestem realistą :) Z gory dzięki!
snajper-psg1 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Mieszkam niedaleko, jak uda mi się po pracy wyrobić to też mogę zerknąć jakie robi wrażenie.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 18 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 18 Sierpnia Widzę że coraz więcej chętnych. Przychylam się do wypowiedzi „Sapera” Ja osobiście upatrzone miałem w tej firmie dwa sprzęty ( w różnym okresie ) i zawsze kończyło się na oględzinach . Lecz to moja opinia . A może do trzech razy sztuka i akurat skuter będzie coś wart. Zadzwonię rano do „Sapera” to może razem podjedziemy obejrzeć . Co cztery oczy to nie dwoje 🤔 🛵
Tomek 69 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Zauważyłem brak emblematów na przednich czarnych i tylnych białych plastikach Tak powinno być
Rączy Emeryt Opublikowano 19 Sierpnia Autor Opublikowano 19 Sierpnia Jak tam wszyscy przyjedziecie to cena podskoczy :)
Użytkownicy tommac Opublikowano 19 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 19 Sierpnia Podejrzany jest przebieg 16500. Skuterem ma 16 lat, to wychodzi 1000km rocznie. We Włoszech to niemożliwe.
Rączy Emeryt Opublikowano 19 Sierpnia Autor Opublikowano 19 Sierpnia Właśnie dlatego należy obejrzeć. Różnice między 16000 a powiedzmy 60000km widać...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 19 Sierpnia Skuter jest cały malowany z dwóch stron, bez zdejmowania plastików, opony są z 2022r. bieżnik Ok. Kokpit bez widocznych szczelin, dobrze dopasowany, luka między czaszą a kokpitem. Brak wycieków, płyta pod silnikiem spinającą płozy jest nowa. Lewa płoza ma prawdopodobnie uszkodzone zaczepy, rusza się. Tarcze hamulcowe bez rantu. Brak naklejek na bokach. Zdjęcia wstawi Sławek. 2
Rączy Emeryt Opublikowano 19 Sierpnia Autor Opublikowano 19 Sierpnia Czyli jeździł na boku ;) Dziękuję Wam bardzo za pomoc. 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 19 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 19 Sierpnia No chyba tak, najgorsze jest to że malującemu nawet nie chciało się porozbierać plastików do malowania tylko widać odcinki po taśmie. Kupy się trzymał tylko taki wycior. Ale to jak komu się podoba . Pozdro 🛵
Rączy Emeryt Opublikowano 19 Sierpnia Autor Opublikowano 19 Sierpnia Ja go całkowicie rozumiem - rozbieranie tych plastików to ból tyłka ;)
Rekomendowane odpowiedzi