Rączy Emeryt Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Hej Jeżdżę na skuterze chyba już siedem lat? Ponad 30.000km nakręciłem, a dopiero teraz pierwszy raz wybrałem się na kilka dni żeby pojeździć ;) Kraków - Pacanów - Sandomierz - Sanok - pętla Bieszczadzka - Słowacją przez Medzialaborce do Dukli - Miejsce Piastowe - Sanok - Rzeszów - A4 do Krakowa. W sumie cztery dni, 1100km. Skuter to Yamaha 250 z 2010 sprawdził się nieźle. Najgorzej wypadło siedzenie - tyłek mnie boli ;( 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 30 minut temu, Rączy Emeryt napisał(a): tyłek mnie boli ;( Trzeba więcej i częściej jeździć to się przyzwyczai . A traska fajna
Bies Opublikowano Sobota o 06:06 Opublikowano Sobota o 06:06 Jakieś zdjęcia? Bo filmik został usunięty 😵💫
Rączy Emeryt Opublikowano Sobota o 07:16 Autor Opublikowano Sobota o 07:16 Przepraszam usterka :) Jest tutaj:
Klubowicze Ewik Opublikowano wczoraj o 18:04 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 18:04 Zwięzła i krótka relacja, piękne i ciekawe zdjęcia 👏
Rączy Emeryt Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu To pierwszy raz, więc forma dość przypadkowa ;) Mam już pomysł jak to robić w przyszłości, muszę tylko poćwiczyć montaż :)
SnowOld Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Emeryt nie tylko Rączy, ale ze zdrowym kręgosłupem! Gratulacje i zazdraszczam aktywnie. Sam robię ćwiczenia i dodałem małe oparcie, które bardzo mi pomaga. Ciągle mam nadzieję na podobną wyprawę! Dobra muza, z naszych, emeryckich czasów :)
Rekomendowane odpowiedzi