Rączy Emeryt Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Hej Jeżdżę na skuterze chyba już siedem lat? Ponad 30.000km nakręciłem, a dopiero teraz pierwszy raz wybrałem się na kilka dni żeby pojeździć ;) Kraków - Pacanów - Sandomierz - Sanok - pętla Bieszczadzka - Słowacją przez Medzialaborce do Dukli - Miejsce Piastowe - Sanok - Rzeszów - A4 do Krakowa. W sumie cztery dni, 1100km. Skuter to Yamaha 250 z 2010 sprawdził się nieźle. Najgorzej wypadło siedzenie - tyłek mnie boli ;( 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 30 minut temu, Rączy Emeryt napisał(a): tyłek mnie boli ;( Trzeba więcej i częściej jeździć to się przyzwyczai . A traska fajna
Rączy Emeryt Opublikowano 23 Sierpnia Autor Opublikowano 23 Sierpnia Przepraszam usterka :) Jest tutaj: 1
Klubowicze Ewik Opublikowano 24 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia Zwięzła i krótka relacja, piękne i ciekawe zdjęcia 👏
Rączy Emeryt Opublikowano 25 Sierpnia Autor Opublikowano 25 Sierpnia To pierwszy raz, więc forma dość przypadkowa ;) Mam już pomysł jak to robić w przyszłości, muszę tylko poćwiczyć montaż :)
SnowOld Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Emeryt nie tylko Rączy, ale ze zdrowym kręgosłupem! Gratulacje i zazdraszczam aktywnie. Sam robię ćwiczenia i dodałem małe oparcie, które bardzo mi pomaga. Ciągle mam nadzieję na podobną wyprawę! Dobra muza, z naszych, emeryckich czasów :) 1
Rączy Emeryt Opublikowano 20 Września Autor Opublikowano 20 Września Pozdrowienia z trasy :) Chyba ostatni ciepły weekend w tym roku...
Rączy Emeryt Opublikowano 21 Września Autor Opublikowano 21 Września Szerokokątny obiektyw robi takie wrażenie ;) A tu początek weekendowego wyjazdu - właśnie wróciłem, na szczęście w całości tylko przeziębiony ;(
Fudo Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Południowa obwodnica jak zwykle zapchana. Ja z żonką zaliczyłem wczoraj Nowy Wiśnicz, pogoda super.
Calamardo Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września W dniu 17.08.2025 o 16:35, Rączy Emeryt napisał(a): Najgorzej wypadło siedzenie - tyłek mnie boli Mam ( miałem? dopiero dzisiaj założone 😍 ), podobny problem ale próbuje go obejść w inny sposób niż samobiczowanie, wysiadywanie na betonie czy inne metody utwardzania własnego zadu. Customowe, skórzane siedzenie do mojego skuterka od Adacze:
Rączy Emeryt Opublikowano 22 Września Autor Opublikowano 22 Września A jest gwarancja "tyłek w niebie albo zwrot pieniedzów?" :)
Calamardo Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Ja i mój tyłek czekamy na lepszą pogodę do testów czy pieniądze zostały dobrze zainwestowane.
Rączy Emeryt Opublikowano 25 Września Autor Opublikowano 25 Września Sprawdźcie proszę czy działa strona: https://bolidem-osznzjdah-jakub-jewulas-projects.vercel.app/
Rączy Emeryt Opublikowano 26 Września Autor Opublikowano 26 Września OK, oficjalna informacja :) Ponieważ google robi gównianą robotę a ja chciałem sobie zrobić galerię zdjęć z podróży umieszczonych dla wygody i bajeru na mapie to chcąc nie chcąc musiałem zrobić to sam :) Efekt na dzień dzisiejszy wygląda jak na poniższym linku - w menu można wybierać kolejne wyjazdy, a zdjęcia porozmieszczane są na mapie tak, że można oglądać zdjęcia dotyczące danego miejsca. Uwaga - okazuje się, że przy niektórych zdjęciach występuje błąd lokalizacji sięgający kilku kilometrów - wygląda na to, że to aparat od czasu do czasu zapisuje błędną lokalizację w zdjęciu. Sama strona wyświetla zdjęcia raczej poprawnie. W miarę kolejnych wyjazdów dodawał będę oczywiście nowe fotki. Jak ktoś chce może zaglądać :) https://bolidem.vercel.app/
Rączy Emeryt Opublikowano 27 Września Autor Opublikowano 27 Września Dodałem help - ikona w prawym dole :)
Rekomendowane odpowiedzi