Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia Tak już wiem że "Najwyższa" to i siła "Przekonująca" 😜
Marek1980 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia W dniu 18.08.2025 o 11:31, subaru gtb320 napisał(a): Termin ustalam na 30-31 Sobota-Niedziela . Proszę o deklaracje konkretnie do 22-08 .Zobaczymy ile osób i będze i ustalimy czy szukamy noclegu na miejscu czy będziemy rezerwować Ok - w tym terminie 30-31.08 też dam radę się wybrać
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Sierpnia Autor Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 7 minut temu, Marek1980 napisał(a): Ok - w tym terminie 30-31.08 też dam radę się wybrać Super 👍
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 22 Sierpnia Autor Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia W dniu 13.08.2025 o 18:19, AREQ napisał(a): Chętnie się karna Każdy termin mi na chwilę obecną pasuje Areq jak z wyjazdem do Oławy? Bo jutro (weekend) będę dzwonił jak z noclegami ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia @AREQ popatrz na wpis powyżej
Klubowicze karton Opublikowano 22 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia Nie pojedziem w tym terminie zakończenie sezonu 2 hoby
Klubowicze AREQ Opublikowano Niedziela o 08:35 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 08:35 Witam Panowie najwcześniej co będę mógł się określić ostatecznie co do wyjazdu to jest max wtorek Niestety taka praca Jeżeli to jest problem i mam blokować rezerwacje to nie bierzcie mnie pod uwage Pozdro
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Poniedziałek o 09:06 Autor Sympatycy Opublikowano Poniedziałek o 09:06 W dniu 24.08.2025 o 10:35, AREQ napisał(a): Witam Panowie najwcześniej co będę mógł się określić ostatecznie co do wyjazdu to jest max wtorek Niestety taka praca Jeżeli to jest problem i mam blokować rezerwacje to nie bierzcie mnie pod uwage Pozdro OK . Czekam na potwierdzenie https://share.google/cOGGEHTh02CllKAfo Zarezerwowane tutaj .Hotel Marta w Oławie do centrum 15min spacerkiem Zarezerwowałem dwa pokoje na pięć osób . 2 i 3 osobowe Koszt 140 zł z śniadaniem parkingiem .Na miejscu jest restauracja .
Klubowicze AREQ Opublikowano Poniedziałek o 11:06 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 11:06 Niestety odpadam Praca w weekend
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Poniedziałek o 12:46 Autor Sympatycy Opublikowano Poniedziałek o 12:46 Co do hotelu , doba hotelowa do 11:00. Do muzeum mamy biegnąc jakieś 10min ,spacerkiem jakieś 25min. W hotelu jest możliwość po śniadaniu zostawić kaski kurtki. I odebrać po zwiedzaniu. Wszystko do dogadania się z liczną grupą już na miejscu. 🙂. W środę zamawiam online bilety na wejście do muzeum 1 godzinę temu, AREQ napisał(a): Niestety odpadam Praca w weekend Szkoda ale pewnie zrobimy jeszcze raz w innym terminie. Arek widzimy się na biesach . P.s chyba że coś Ci się zmieni co do Oławy miejsce jest
Klubowicze AREQ Opublikowano Poniedziałek o 17:46 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 17:46 4 godziny temu, subaru gtb320 napisał(a): Co do hotelu , doba hotelowa do 11:00. Do muzeum mamy biegnąc jakieś 10min ,spacerkiem jakieś 25min. W hotelu jest możliwość po śniadaniu zostawić kaski kurtki. I odebrać po zwiedzaniu. Wszystko do dogadania się z liczną grupą już na miejscu. 🙂. W środę zamawiam online bilety na wejście do muzeum Szkoda ale pewnie zrobimy jeszcze raz w innym terminie. Arek widzimy się na biesach . P.s chyba że coś Ci się zmieni co do Oławy miejsce jest Subaru będziemy w kontakcie Jak by coś w robocie nie poszło to będę dzwonił
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano wczoraj o 19:58 Autor Sympatycy Opublikowano wczoraj o 19:58 Jak coś to bilety do muzeum zakupione 4szt
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 godzin temu Klubowicze Opublikowano 13 godzin temu Bilety na Sobotnie zwiedzanie Fortów też.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 godzin temu Klubowicze Opublikowano 11 godzin temu EDIT Start o 10,00 z Raciborza o TU
Klubowicze Migu Opublikowano 9 godzin temu Klubowicze Opublikowano 9 godzin temu 4 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Bilety na Sobotnie zwiedzanie Fortów też. Dla nas też?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 godzin temu Autor Sympatycy Opublikowano 7 godzin temu 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): EDIT Start o 10,00 z Raciborza o TU 1 minutę temu, subaru gtb320 napisał(a): 👍
Rekomendowane odpowiedzi