Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 1 Października Użytkownicy Opublikowano 1 Października No dobrze parę fotek z dzisiejszej wędrówki ; pogoda naprawdę lux. Na śniadanko dzisiaj flądra 😄 to my po spacerku zupkę rybną pyszna !!! I parę potkań z miejscowymi ; tj. ratownik, bosman i rowerzysta Wracamy odpocząć bo moją już zmogło I żeby nie było, że nie zamoczyłem Jutro co będzie nie wiem, aaaa spotkam się wami 👋 2
Klubowicze Marzena Opublikowano 2 Października Klubowicze Opublikowano 2 Października Kochani wstajemy,wstjemy i szybciutko na Mierzeje biegniemy. Do zobaczenia 🥰 1
MAYOR Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Godzinę temu, Marzena napisał(a): Kochani wstajemy,wstjemy i szybciutko na Mierzeje biegniemy. Do zobaczenia 🥰 Marzenko,my stoimy pod drzwiami i czekamy na was.😀
Klubowicze Ewik Opublikowano 2 Października Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października Godzinę temu, Marzena napisał(a): Kochani wstajemy,wstjemy i szybciutko na Mierzeje biegniemy. Do zobaczenia 🥰 Ale przypadek, my też na Mierzeję 😉, tylko jeszcze spakuje dobry humor i w drogę na 1
Adik Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Kochani wstajemy,wstjemy i szybciutko na Mierzeje biegniemy. Do zobaczenia Już za chwileczkę.... już za momencik Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze JACKM Opublikowano 2 Października Klubowicze Opublikowano 2 Października My w drodze na. Jeszcze kawka i za dwie godzinki będziemy.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 2 Października Sympatycy Opublikowano 2 Października A my niestety dopiero ruszamy Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Października Klubowicze Opublikowano 2 Października 16 minut temu, Tatko napisał(a): Widzę że Szlachta się bawi? 😂😂😂
Klubowicze Ewik Opublikowano 3 Października Autor Klubowicze Opublikowano 3 Października Tatko zawsze na posterunku 🖕 Śniadanie o 9 godzinie, tak dla przypomnienia 😉
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Października Klubowicze Opublikowano 3 Października Godzinę temu, Ewik napisał(a): Tatko zawsze na posterunku 🖕 Śniadanie o 9 godzinie, tak dla przypomnienia 😉 Spać nie możesz Tatko?
Sympatycy orzeł Opublikowano 3 Października Sympatycy Opublikowano 3 Października 1 godzinę temu, .maniek napisał(a): Spać nie możesz Tatko? Pewnie "kac" go obudził.
GrzechoCnik Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października M.in. Frombork z portu i fatamrugana na zachodni zalew. A na przedostatnim zdjęciu, ten tuż pod słońcem to @Domel , bo się na sesji zdjeciowej zachodu słońca z psem musial bawić :D
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 3 Października Użytkownicy Opublikowano 3 Października Tak 10 km plażą zrobione. Po drodze odwiedziłem pierwszy w Polsce stały punkt obserwacji morskich ptaków a po obiadku leżaczek i wdychanie jodku😁 2
Adik Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października Gdańsk - Westerplatte Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka 1
Adik Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października Polecamy Rybakówka,Stągiewki 7/1 Gdańsk Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 3 Października Sympatycy Opublikowano 3 Października Sobier jeszcze tylko znajdzie,kurtkę z frędzlami i jedziemy. 1
Rekomendowane odpowiedzi