Sympatycy orzeł Opublikowano 7 Września Sympatycy Opublikowano 7 Września Marzeeenoo. Proszę dopisać i mnie, od piątku. Hajs wysłany. 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Września Klubowicze Opublikowano 8 Września 20 godzin temu, orzeł napisał(a): Marzeeenoo. Proszę dopisać i mnie, od piątku. Hajs wysłany. Zapisany pod numerkiem 29.
kowal Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Witam, przelew w drodze, w związku z brakiem miejsc w czwartek za czas od pt-nd.
Sympatycy orzeł Opublikowano 8 Września Sympatycy Opublikowano 8 Września Poproszę jeszcze wycieczkę bo zapomniałem. może w tym roku poprowadzę meleksa.
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano Czwartek o 05:50 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 05:50 Przelew poszedł.
Klubowicze Marzena Opublikowano Piątek o 14:23 Klubowicze Opublikowano Piątek o 14:23 Lista zaktualizowana.
Klubowicze fundi600 Opublikowano Piątek o 16:55 Klubowicze Opublikowano Piątek o 16:55 Poproszę jeszcze wycieczkę bo zapomniałem. może w tym roku poprowadzę meleksa.Nie licz na to Wysłane przy użyciu Tapatalka
Sympatycy orzeł Opublikowano Piątek o 20:00 Sympatycy Opublikowano Piątek o 20:00 3 godziny temu, fundi600 napisał(a): Nie licz na to Wysłane przy użyciu Tapatalka Włodek. w tamtym roku prawie się udało 🤔
Klubowicze fundi600 Opublikowano Sobota o 12:50 Klubowicze Opublikowano Sobota o 12:50 Włodek. w tamtym roku prawie się udało Ty wiesz i ja wiem dlaczego się nie udało. Myślę, że i tym razem się nie uda. No chyba, że będzie brak %. Wysłane przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 37 minut temu Użytkownicy Opublikowano 37 minut temu Tak i n f o r m a c y j n i e, rozmawiałem dzisiaj z osobą, która mieszka w Krynicy Morskiej odnośnie działania GPS. Wiadomo jaki to rejon Polski i jaka jest aktualna sytuacja przy granicy. Jak stwierdziła jest różnie, raz działa raz nie działa, kto się słabo czuje w trasie proszę sobie zakupić mapę w formie papierowej😁. Organizatorzy Mierzeji sorki, że się troszkę wtrąciłem.
Rekomendowane odpowiedzi