JER2Y Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Przelew poleciał... PS. Gdyby była jakaś wolna dwójeczka (pokój oczywiście 😁) to bym poprosił. 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia Proszę dopisać od piątku Krzytro I Foczka
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 10 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia Proszę o dopisanie do listy Patrycja $ Strażak od czwartku
Klubowicze karton Opublikowano 10 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia Proszę o dopisanie do listy Sabinka i ja od czwartku i na wycieczke jedziemy
Klubowicze MAKI Opublikowano 10 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia Niee noo Kris i Ania? Karton i Sabinka? No to dopisać Maki i Kubuś (brachol ) od czwartku Z wycieczką kasa leci w poniedziałek. Pozdrowionka całej Ekipie 1
Użytkownicy Marek Opublikowano 11 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 11 Sierpnia Proszę o dopisanie do listy od piątku + wycieczka
MAYOR Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Witam. Bardzo proszę o wpisanie na listę Leydy i MAYOR + piesek 🐕, od piątku. Proszę o pokój dwuosobowy. Dzięki i pozdrawiamy. 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 11 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia Lista zaktualizowana.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 11 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia Proszę o dopisanie do listy od czwartku.
Klubowicze Marzena Opublikowano 13 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia Lista zaktualizowana.
Klubowicze Ewik Opublikowano 13 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia Uwaga, wyczerpały się miejsca noclegowe na pobyt od czwartku. Patrząc na listę deklarowanych pobytów od czwartku będzie brakować pokoi, tak jak pisałam wcześniej gwarancją przydzielenia pokoju jest dokonanie wpłaty. Pobyt od piątku na dzień dzisiejszy bez problemów.
Perła Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Proszę o dopisanie do listy Perła i Megamix od czwartku
Klubowicze Migu Opublikowano 18 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia Przelewy za mnie Justynę, Zosię i Łukasza w drodze.
Klubowicze Marzena Opublikowano 19 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia Lista zaktualizowana.
Klubowicze Marzena Opublikowano 22 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia Lista zaktualizowana.
kowal Opublikowano Wtorek o 19:22 Opublikowano Wtorek o 19:22 Skuszę się też ja na meleksową wycieczkę, proszę o zaznaczenie tej opcji. 1
Rekomendowane odpowiedzi