Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karton Opublikowano 3 Października Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Października 3
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Października Sympatycy Opublikowano 4 Października No pozazdrościć 😊 Pogodę macie super 👍 Bawcie się dobrze 😊 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 4 Października Użytkownicy Opublikowano 4 Października Widzę, że pogoda i nastroje dopisują. Miłego wypoczynku. Pozdrawiam
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Października Klubowicze Opublikowano 4 Października Teraz bawimy się dalej. 2
michu Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października My już w domku . Dziękujemy Organizatorom za super zabawę
Sympatycy krys70 Opublikowano 5 Października Sympatycy Opublikowano 5 Października Cali i zdrowy dotarli do domu Dziękujemy bardzo za udany weekend, oczywiście organizatorom za trud włożony w przygotowanie imprezy. Pozdrawiamy i do następnego....
Tatko Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Co dobre szybko się kończy Organizatorom wielkie dzięki że Wam się chciało I do następnego.
Sympatycy spinka Opublikowano 5 Października Sympatycy Opublikowano 5 Października Podziękowania dla organizatorek za wszystko. Biesiadującym za pogaduchy i tańce. Pozdrowienia dla tych co nie dojechali. Do przyszłego 👍 Uważajcie i dbajcie o Siebie. Ja jeszcze lekko w bok "skoczyłam" 🤣
Adik Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Bardzo miło było nam Was znowu zobaczyć.Dzięki za wspaniałą zabawę i atmosferę.Do następnego.Pozdrawiamy Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka
zaba Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Żaba już w domu. Wielkie dzięki organizatorom i uczestnikom za super zabawę.😘
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Października Klubowicze Opublikowano 5 Października My również bezpiecznie dotarliśmy do domu. Dzięki wielkie dla wszystkich. Wysłane przy użyciu Tapatalka
JER2Y Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Dobiliśmy do domu. Podziękowania dla Organizatorów za to że im się chciało a także dla wszystkich uczestników za wspaniałą atmosferę. Do następnego ...
Użytkownicy Marek Opublikowano 5 Października Użytkownicy Opublikowano 5 Października Ja już w domu. Dziękuję Organizatorom za super imprezę i do następnego
Klubowicze Marzena Opublikowano 5 Października Klubowicze Opublikowano 5 Października Dziękujemy za obecność na Mierzei Drodzy Uczestnicy, z całego serca dziękujemy Wam za obecność i wspólnie spędzony czas podczas Mierzeji Wasze zaangażowanie, pozytywna energia i uśmiechy sprawiły, że to wydarzenie było naprawdę wyjątkowe i pełne niezapomnianych chwil. Cieszymy się, że mogliśmy razem tworzyć tę niesamowitą atmosferę – zarówno przy ognisku, jak i w codziennych rozmowach. To właśnie dzięki Wam Mierzeia ma swój niepowtarzalny klimat i sens. Mamy nadzieję, że wróciliście do domu z głową pełną wspomnień, a my już teraz nie możemy się doczekać kolejnego spotkania! Do zobaczenia na następnym spotkaniu. Z pozdrowieniami, Marzena i Tomek 2
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 Października Klubowicze Opublikowano 5 Października Maki z Braholem dotarło 14.30 do MSD. Dzięki za miłe spotkanie ,pogaduchy i śmichy hichy. Dzięki organizatorom za to że im się chciało Do nastepnego Pozdrawiamy
Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Października Autor Klubowicze Opublikowano 5 Października Kochani, kolejna Mierzeja przeszła do historii 😍 Dla mnie i Wrzonia to cudownie spędzony czas w wspaniałym towarzystwie. Atmosfera spotkania była fantastyczna, rozmowy, wspólna zabawa, mnóstwo humoru i śmiechu. Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za aktywność w konkursach i zabawie, bez Was nie byłoby takiego zajefajnego spotkania. Akumulatory załadowane pozytywną energią, do zobaczenia na Mierzei za rok 🥰
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 5 Października Użytkownicy Opublikowano 5 Października 17.30 szczęśliwie w domu. Dzięki, dzięki i jeszcze raz ..... pozdrowienia dla wszystkich z którymi się nie pożegnaliśmy (wcześniejszy wyjazd), i za różnorakie rozmowy na różne tematy. Zabawa na piachu - lux lux. A tak się czułem 😉 odpoczywając na naszym spotkaniu luzik i rewela ! Do następnego 👋👋👋
Milimetr Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Witam serdecznie już z domu. Co prawda byliśmy z Iwonką troszkę wcześniej, aniżeli ten czas pisania, ale były w domu wnuczki i oblegały kompa. Dziękujemy Wam wszystkim za wspaniałe chwile, które bez Was z pewnością nie były by tak kolorowe i urozmaicone. Wielkie podziękowania dla organizatorów, którzy jak zwykle stanęli na rzęsach, by wszystko było zapięte na ostatni guzik. Nawet o pogodzie pamiętali, aby nam wszystkim, miło było spędzać czas spacerując, czy nawet wygłupiając się na plaży. Może nie wszyscy mają tak stare akumulatory jak ja, ale tymi kilkoma dniami z Wami, naładowałem je na bardzo długo. Myślę, że do następnego roku przynajmniej. Pozdrawiamy Was wraz z moją Iwonką bardzo serdecznie i do zobaczenia niebawem. :-)
Klubowicze Aga Opublikowano 6 Października Klubowicze Opublikowano 6 Października My również bardzo, bardzo dziękujemy za pogaduchy, cudną atmosferę! Bateryjki naładowane 😘 Ewa, Marzenka dzięki za kolejny raz, że Wam sie chciało ❤️
Rekomendowane odpowiedzi