Skocz do zawartości
Forum Burgmania

skuter sierpnia - KANDYDATURY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Z wielką przyjemnością przyszło mi kontynuować konkurs foto skuterowy, a zarazem dzieło tworzenia corocznego forumpowego kalendarza. Dziękuję za oddane głosy na ,,widok zza okna na motoświat". Zapraszam do dalszej zabawy i składania kandydatur na SKUTER SIERPNIA 2025. 

Mam jeszcze prośbę do Administracji o podjęcie zamiast mnie czynności związanych z przekształceniem tego wątku w kolejny - GŁOSOWANIE, gdyż będę przebywać na lotce m.in.Bośnia i Hercegowina, Serbia- poza UE i brak dostępu do internetu i kompa.  

Regulamin konkursu :

Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym.
• Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela.
• Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ
• W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach.
• Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie.

Szczegóły wątku:

1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy:
  a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY;
  b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta).

2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków:
  a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY
  b. od 16-ego - wątek na GŁOSOWANIE.
  c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania.
  d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN.

3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu.

Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail:
fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego.

No to do dzieła- szukamy i zgłaszamy fotki😉

• Użytkownicy+
Opublikowano

Hej, powoli upływa czas zgłaszania kandydatur a tu zupełna urlopowa cisza. Przeszukujcie swoje zbiory i nadsyłajcie. Może w takim razie ja coś pierwszy wrzucę😉  I ponawiam prośbę do administracji o zamknięcie i przekształcenie wątku w dniu 16 sierpnia. 

Moto w ramce

20220407_124717.jpg

Opublikowano

To dla podtrzymanie zabawy:

Korsykańska wyprawa.

3904fe19b35d340a9259da6e6bbd30f2.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

Gadek, może tak po koleżeńskiej prośbie, podjąłbyś się za mnie zamknięcie tego wątku i otwarcie wątku ,, Głosowanie". Przebywam poza UE. Masz już w tym spore doświadczenie 😉Z góry dzięki. 

Opublikowano

Myślę, że się uda.

Opublikowano

To w zastępstwie zamykam temat.