Rączy Emeryt Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca W moich poszukiwaniach następcy x-maxa pomijałem Majesty. Może niesłusznie? Proszę osoby znające oba modele o parę słów. Duże znaczenie maja dla mnie nast kwestie: - wygoda wysokiej osoby (190cm), - pojemność bagażnika pod tyłkiem, - dostępność dużej, turystycznej szyby, - wtrysk :) Myślę o silniku 200-300cm3. 400 raczej nie... Jakub
Klubowicze ziga Opublikowano 28 Lipca Klubowicze Opublikowano 28 Lipca Majesty 250 występowały w gaźniku jak kojarzę a majesty 400 wtrysk ,europejska wersja z przodu dwie tarcze, według mnie kanapa wygodna(176cm) oraz miejsca pod kanapą wystarczająco mieszczą się tam dwa kaski - kanapa otwierana kierowcy a pasażera stała ma to plusy(można na siedzeniu coś położyć i nie przeszkadza gdy chcesz coś włożyć coś pod kanapę) i minusy(wkładając pod kanapę pasażera)duży schowek przedni, szybę turystyczną nie miałem orginał dla mnie wystarczająca ,spalanie 4 litry na 100km środek ciężkości niski dobrze się prowadzi dwa filtry powietrza filtr olejowy wkład oraz sitko w korku spustowym oleju, zbiornik paliwa 14 litrów ,komplet oponów w granicach 500zł na dzień dzisiejszy
Rekomendowane odpowiedzi