Klubowicze ziga Opublikowano 8 Września Klubowicze Opublikowano 8 Września Szczęśliwie wczoraj dotarłem do do mu z kontrolą drogówki aż cztery razy Wielkie Podziękowania do Organizatora brawo PIOTREK Dziękuję wszystkim za miły wesoły spędzony czas Do następnego razu 1
kowal Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Pragnę i ja podziękować Piotrowi za organizację JSB, wszystkim obecnym za towarzystwo, szczególnie załodze bungalowu nr 3 za rozmowy czyniące mnie lepszym człowiekiem. 2
Użytkownicy Spider Opublikowano 8 Września Użytkownicy Opublikowano 8 Września Cieszę się że dotarłeś do domu,taki szmat drogi podziwiam i do następnego spotkania.
Klubowicze Migu Opublikowano Wtorek o 20:50 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 20:50 Kogo to rzeczy? Pani Róża znalazła podczas sprzątania domków. Są u mnie, odbiór proszę oprzeć o bufet 😉🍻.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano Środa o 08:18 Sympatycy Opublikowano Środa o 08:18 Fajnie było... jak zawsze 🙃 Bravo Piotr... wszystko super ogarnięte Dziękuję 🙂 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano Środa o 18:44 Sympatycy Opublikowano Środa o 18:44 Bugi super organizacja i miejsce, pewnie za rok też przyjadę 😁, dzięki Artur, Sebuś, Marku, Arku i Ziga za towarzystwo i wspólne szlajanie po Biesach... Trochę pamiątek dla Tych co nie byli... 1
Klubowicze BUGI Opublikowano Czwartek o 08:08 Autor Klubowicze Opublikowano Czwartek o 08:08 JSB 2025 zakończone i chciałby podziękować, że Wam się znowu chciało uczestniczyć w spotkaniu. To dzięki Wam nabiera ono niesamowitego klimatu w rodzinnej atmosferze. Można by pisać o plusach i minusach JSB, ale nie o to tu chodzi..jest ono co roku dzięki Wam, bo to Wam się nadal chce na nie przyjeżdżać, a mi z tą myślą nadal się chce zajmować organizacją - choć nie ukrywam, że były naciski 😊. Jak co roku raczej nikt nie chodził głodny, ani smutny i tu chciałbym podziękować Właścicielom Agnieszce i Markowi za przyjęcie Nas, dobrą kuchnie i wyrozumiałość, ale też dla Róży za ogólną pomoc. Więc ☝️ JSB2026 jest już wpisane w kalendarzu "Rajskiej Doliny" na 03-06.09.2026r - można planować urlopy z wyprzedzeniem, a ja Wam wszystkim jeszcze raz dziękuję za obecność. Do następnego spotkania 👊. 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Czwartek o 09:33 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 09:33 Godzinę temu, BUGI napisał(a): Więc ☝️ JSB2026 jest już wpisane w kalendarzu "Rajskiej Doliny" na 03-06.09.2026r Proszę o zapisanie : od czwartku 👍🤣
Tatko Opublikowano Czwartek o 11:22 Opublikowano Czwartek o 11:22 Tatko i Maryś proszę zapisać przed Arturem BB 🤣🤣🤣Oczywiście od ćwiartku. Dziękuję i pozdrawiam 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Czwartek o 12:08 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 12:08 45 minut temu, Tatko napisał(a): Tatko i Maryś proszę zapisać przed Arturem BB 🤣🤣 Ło matulu co za łosiukaństwo 😱 😘 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano Czwartek o 15:50 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 15:50 Gdzie dwóch się kłuci tam trzeci korzysta 🤣. Wiec na pierwsze miejsce proszę wpisać Cormorana 🤣 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Czwartek o 16:21 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 16:21 4 godziny temu, Tatko napisał(a): zapisać przed Arturem BB 🤣🤣🤣Oczywiście od ćwiartku. Dziękuję i pozdrawiam Ćwiartki się nie liczą🤣 tylko od 0,5 zapisy 😂 .Andrzej sory 🤣 Zapisać od czwartku z Arturem BB mogę być jako drugi 🫣ewentualnie 🥺🤣 34 minuty temu, Cormoran napisał(a): Gdzie dwóch się kłuci tam trzeci korzysta 🤣. Wiec na pierwsze miejsce proszę wpisać Cormorana 🤣 Robert 🤣 sory 😉 1
Użytkownicy Tony Opublikowano Czwartek o 18:44 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 18:44 I ja też od czwartku. To już będą 20-te Bieszczady 2
Rekomendowane odpowiedzi