Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 5 Września Użytkownicy Opublikowano 5 Września Ja też już prawie gotowy, jeszcze kawka i ok. 9-tej wyruszam 😁
Sympatycy orzeł Opublikowano 5 Września Sympatycy Opublikowano 5 Września Z Andrzeja zdjęć wynika. Oj. Chyba popada. 🤭
Sympatycy Cormoran Opublikowano 5 Września Sympatycy Opublikowano 5 Września Godzinę temu, Tatko napisał(a): Dzień dobry Wszystkim Dzień następny zaczynamy. Do wódeczki zasiadamy 🤣 kuźwa nawet nie czuję jak rymuje 🤣
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 6 Września Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Września Teraz. Chwilę temu😉 3
Sympatycy krys70 Opublikowano 7 Września Sympatycy Opublikowano 7 Września Szczęśliwie dotarłem do domu dziękuję wszystkim za rewelacyjny weekend ze świetną pogodą i doborowym towarzystwem Dzięki Piotrek za zaangażowanie i organizacje Do zobaczenia na kolejnym kultowym JSB 2
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Września Sympatycy Opublikowano 7 Września Cormoran wylądował Wielkie podziękowania dla Bugiego za przygotowanie wszystkiego i wszystkim dziękuję za super towarzystwo. Było w pytę 🤣. Do następnego. 👍 1
Użytkownicy Spider Opublikowano 7 Września Użytkownicy Opublikowano 7 Września Pająk na 4oo na 14,oo dotarł do swej pajęczyny czały i szczęśliwy,wszystkich pozdrawiam i dziękuję.było super.🚗🫶. 1
Tatko Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Maryś i Tatko też już w domku jak zwykle było ch..owo ale Wszystkim dziękuję I jak Bozia da dożyć to do zobaczyska za rok. Bugi szacun za tegoroczne Bieszczady i oby Ciebie energia i zapał nie opuszczał działają dalej ku hwale Burgmanji i oby tak dalej. DZIĘKUJEMY. 2
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cormoran Opublikowano 7 Września Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Września Z tego względu że w ośrodku był kiepski zasięg i WiFi słabiutkie dopiero teraz wyślę parę fotek. 3
Sympatycy PawełJW Opublikowano 7 Września Sympatycy Opublikowano 7 Września My już bezpiecznie w domu. Dzięki za wspólne bieszczadowanie i fantastyczne traski. Brawa dla Organizatora. Subaru - bez komentarza 🤣 1
tomekstw Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września My też już od kilku godzin w domu. Super spotkanie. Podziękowania dla współbieszczadnikow i dla organizatora. Dzięki Paweł Aneta Jacek za wspólne traski. Rocky, Arturro dzieki za wege. 2
Użytkownicy Tony Opublikowano 7 Września Użytkownicy Opublikowano 7 Września Bugi dzięki za organizacje spotkania, jesteś WIELKI. Spotkanie jak zawsze super, jeszcze tylko 12 miesięcy do następnego. 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 7 Września Użytkownicy Opublikowano 7 Września 15.20 ja też już w domku. Pierwszaki na JSB ale z tego co wiem to zadowoleni 😀 Jak zwykle miła zabawa Putek nie tylko lubi piankę z puszki 😉 Jeszcze raz Wszystkiego naj ....... I żurawie też z Rajskiej odleciały. Pozdrowienia dla wszystkich !. Arturo ( z ekipą), dzięki za miły powrót do domu. Do następnego 👍 2
Użytkownicy tommac Opublikowano 7 Września Użytkownicy Opublikowano 7 Września Ja od 15:30 też w domu. Dzięki wszystkim za współbiesiadowanie. Miejscówka super. Mega brawa dla organizatora. 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano 7 Września Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Września Subaru cały w domu .prawie 1200 km wpadło na sucho Bugi jak zawsze rewelacja choć już spokojniej niz kiedyś. Wielkie dzięki że Ci się chce i czekamy za rok do następnego. Impreza jak zawsze super to będą nie za pomniane Bieszczady 🤣. Trzy dni pod rząd z rana 0.00 😃 Paweł dzięki za pomoc bo mnie skurcz chycił☺️😂 Artur dzięki "Za🙈" i za trasę w jedną i drugą stronę . Putek jeszcze raz wszystkiego najlepszego dzięki za poczęstunek 😃. Wszystkim wielkie dzieki że byliście 💪. Kilka fotek bez zenzury muzeum warto zwiedzić 3
Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 Września Użytkownicy Opublikowano 7 Września Subaru, te pionowe zdjęcia, to jakaś złośliwość🤔 😎 oj grabisz Ty sobie😁 PS Ale poza tym fajne foty👌
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 Września Sympatycy Opublikowano 7 Września 37 minut temu, Nazir napisał(a): Subaru, te pionowe zdjęcia, to jakaś złośliwość🤔 😎 oj grabisz Ty sobie😁 PS Ale poza tym fajne foty👌 Mam jeszcze fotki techniczne w trójwymiarze Ale trzeba okulary 4k🤣
Marek1980 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Dzięki wszystkim za super spędzony czas👍😎Akumulatory naładowane, było jak zawsze💪💪💪i oczywiście👏👏👏dla organizatora za dopięcie wszystkiego👍 1
Kacpersky Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Panowie i Panie dzięki za miłe spotkanie w Bieszczadach. Organizacja na 6+. Bezpiecznie dotarłem do domu. Pozdrawiam wszystkich! 1
Andrzej Balita Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie i do zobaczenia... Powrót do domu szczęśliwy 1
jaccoo84 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Dzięki pięknie za coroczne pięknie spotkanie JSB „Lubię wracać tam, gdzie byłem już…” 2
Rekomendowane odpowiedzi