Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 26 Lipca Użytkownicy Opublikowano 26 Lipca Oj ja głupi, zapomniałem o szlafroczku - dopiszesz ?
czadzo Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Proszę o zapisanie czadzo od czwartku Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Sympatycy krys70 Opublikowano 26 Lipca Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 3 godziny temu, czadzo napisał(a): Proszę o zapisanie czadzo od czwartku Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Czedzio ,Ania prosi pozdrów Wiesie🥳 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobier Opublikowano 26 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Lipca Poproszę o dopisanie do listy Sobier wariant II koszulka xxl szlafrok 3
Klubowicze BUGI Opublikowano 27 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lipca Lista zaktualizowana, połowa miejsc zajęta, zapraszam niezdecydowanych.
Klubowicze AREQ Opublikowano 27 Lipca Klubowicze Opublikowano 27 Lipca Proszę o zapisanie do listy Areq / wariant 1 / szlafrok 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Lipca Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 3 godziny temu, BUGI napisał(a): zapraszam niezdecydowanych. Jeśli mogę to poproszę : arturo-bb/wariant 1/szlafrok 1
Klubowicze ziga Opublikowano 27 Lipca Klubowicze Opublikowano 27 Lipca Proszę wpisać na listę wariant później podam szlafrok tak 1
Użytkownicy Marek Opublikowano 27 Lipca Użytkownicy Opublikowano 27 Lipca Proszę o zapisanie na listę- wariant II + szlafrok 1
Klubowicze .maniek Opublikowano 27 Lipca Klubowicze Opublikowano 27 Lipca Proszę o wpisanie na listę Wariant 1 koszulka XL + szlafrok Maniek. 2
Klubowicze BUGI Opublikowano 29 Lipca Autor Klubowicze Opublikowano 29 Lipca Sorry .maniek już poprawiłem
Kacpersky Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Witam, Proszę o dopisanie do listy Wariant 2 + koszulka 3xl + szlafrok. Pozdrawiam 1
Użytkownicy Spider Opublikowano 31 Lipca Użytkownicy Opublikowano 31 Lipca Przelew za wariant 1 i koszulkę poszedł.Do zobaczenia🛵 I jeszcze jedno,jak by były jakieś pojedyncze pokoje to bym bardzo prosił,bo chrapię jak niedźwiedź.
tomekstw Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Proszę o dopisanie do listy: beatkastw, tomekstw, bieda wersja eco czyli wariant II od piątku, bez koszulek , bez szlafroków
Klubowicze BUGI Opublikowano 1 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia Lista zaktualizowana. Potwierdzeniem udziału w imprezie jest przelew zaksięgowany za uczestnictwo, na przelewy oczekuję najpóźniej do dnia zamknięcia listy tj. 12 sierpnia 2025r
czadzo Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Proszę o zapisanie czadzo od czwartku Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaNo i pospieszyłem się z tym zapisem Bugi wykreśl mnie, nie dam rady siła wyższa Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia Bugi zmień mi rozmiar koszulki na L - ostatnio schudłem 😉. 1
Klubowicze ziga Opublikowano 10 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia Bugi uaktualnienie z mojej strony ziga(33 na liście) wariant 2 od piątku 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia Lista zaktualizowana. JEST PROJEKT NOWEJ KOSZULKI - ZAPRASZAM NIEZDECYDOWANYCH DO SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ DO 12 sierpnia 2025r Potwierdzeniem udziału w imprezie jest przelew zaksięgowany za uczestnictwo, na przelewy oczekuję najpóźniej do dnia zamknięcia listy tj. 12 sierpnia 2025r
Rekomendowane odpowiedzi