Elvis Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca I co mam powiedzieć ... że ciepło? w sumie powiem że gorąco ☀️ ... i tak przewidują prognozy, chociaż one, nie zawsze się sprawdzają ... 🙃 ... w każdym razie trzeba korzystać z ciepełka by wygrzać kości, oczywiście młode kości 😀 .... tymczasem by nie przedłużać życzę wszystkim udanych polatanek, tych krótszych i tych dłuższych a podróżnikom udanych wypraw w nieznane .... i pamiętajcie żeby zawsze zabierać ze sobą głowę ... tak więc szerokości i przyczepności ❗ Tym samym, miesiąc lipiec uważam za otwarty .... do zobaczenia gdzieś tam ... LwG ...🤚 1
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 1 Lipca Sympatycy Opublikowano 1 Lipca Ciepło dziś było mocno, więc polatałem z Dareckim trochę po jego pracy... Jutro ma być 34 st.C... Chyba się nie ruszę z domu 🥵
falco Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca Ściema, czy jest ktoś ze Szczecina (Prawobrzeże) komu chciało by się obejrzeć aut(k)o stojące w komisie...? Ode mnie hektar drogi, by jechać w ciemno, jeśli tak będę wdzięczy za kontakt na PW. Dziękuję! ;)
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 12 Lipca Sympatycy Opublikowano 12 Lipca Lato, a pogoda masakra... Może dla tego nic się nie dzieje tutaj w temacie... Z nudów wrzucam mój film odpowiadający na pytania, jak mi się jeździ nowym "biegowcem"...
Klubowicze grzybek Opublikowano 12 Lipca Klubowicze Opublikowano 12 Lipca A jeśli tak będzie do końca lipca- to kaszana!
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 12 Lipca Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 1 minutę temu, grzybek napisał(a): A jeśli tak będzie do końca lipca- to kaszana! Dokładnie... Ten sezon i wiosna, nie należały do udanych...
Klubowicze grzybek Opublikowano 12 Lipca Klubowicze Opublikowano 12 Lipca Po obejrzeniu Twojej relacji,przyznaję, że to legendarna marka, duch nowoczesności w wydaniu klasycznym. Podobnie jak Triumph Beneville. Fajnie,że jeszcze przed Wami super wyprawa w zupełnie odmiennym klimacie, dająca tyle satysfakcji i doznań.... A nie myślałeś o dorobieniu na wymiar jednolitej szyby- w miejsce deflektora. Zajrzyj do polskiej firmy na necie ,,Loster".Ja u nich zrobiłem . Za rok planuję Korsykę-zainspirowałeś mnie. 1
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 12 Lipca Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 39 minut temu, grzybek napisał(a): Za rok planuję Korsykę-zainspirowałeś mnie. Chętnie też wróciłbym na Korsykę... Na razie nie układam planów na przyszły rok. Ważne, by w tym się udało zrealizować plany z pogoda w tle... 1
Rekomendowane odpowiedzi