Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lip25.thumb.jpg.b3462938af32c02c4d6962f1c8343bf8.jpg

I co mam powiedzieć ... że ciepło? w sumie powiem że gorąco ☀️ ... i tak przewidują prognozy, chociaż one, nie zawsze się sprawdzają ... 🙃 ... w każdym razie trzeba korzystać z ciepełka by wygrzać kości, oczywiście młode kości 😀 .... tymczasem by nie przedłużać życzę wszystkim udanych polatanek, tych krótszych i tych dłuższych a podróżnikom udanych wypraw w nieznane .... i pamiętajcie żeby zawsze zabierać ze sobą głowę ... tak więc szerokości i przyczepności

Tym samym, miesiąc lipiec uważam za otwarty .... do zobaczenia gdzieś tam ... LwG ...🤚

• Sympatycy
Opublikowano

Ciepło dziś było mocno, więc polatałem z Dareckim trochę po jego pracy... Jutro ma być 34 st.C... Chyba się nie ruszę z domu 🥵

Zdjęcie WhatsApp 2025-07-01 o 19.49.27_c3e79eba.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ściema,

czy jest ktoś ze Szczecina (Prawobrzeże) komu chciało by się obejrzeć aut(k)o stojące w komisie...? Ode mnie hektar drogi, by jechać w ciemno, jeśli tak będę wdzięczy za kontakt na PW.

Dziękuję! ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Lato, a pogoda masakra... Może dla tego nic się nie dzieje tutaj w temacie... Z nudów wrzucam mój film odpowiadający na pytania, jak mi się jeździ nowym "biegowcem"...

• Klubowicze
Opublikowano

A jeśli tak będzie do końca lipca- to kaszana!

• Sympatycy
Opublikowano
1 minutę temu, grzybek napisał(a):

A jeśli tak będzie do końca lipca- to kaszana!

Dokładnie... Ten sezon i wiosna, nie należały do udanych...

• Klubowicze
Opublikowano

Po obejrzeniu Twojej relacji,przyznaję, że to legendarna marka, duch nowoczesności w wydaniu klasycznym. Podobnie jak Triumph Beneville. Fajnie,że jeszcze przed Wami super wyprawa w zupełnie odmiennym klimacie, dająca tyle satysfakcji i doznań....

A nie myślałeś o dorobieniu na wymiar jednolitej szyby- w miejsce deflektora. Zajrzyj do polskiej firmy na necie ,,Loster".Ja u nich zrobiłem .

Za rok planuję Korsykę-zainspirowałeś mnie. 

• Sympatycy
Opublikowano
39 minut temu, grzybek napisał(a):

Za rok planuję Korsykę-zainspirowałeś mnie. 

Chętnie też wróciłbym na Korsykę... Na razie nie układam planów na przyszły rok. Ważne, by w tym się udało zrealizować plany z pogoda w tle...