Rączy Emeryt Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Możecie polecić jakiś sklep online z asortymentem nowych części do x-maxow? Będę chyba potrzebował pompę lub przynajmniej filtr paliwa 250@2010 oraz parę śrubek do osłon do 125@2009 - zgubiłem ;) Kiedyś kupowałem przeciw talerz wariatora ale nie pamiętam już adresu sklepu... Jakub
Administrator Bomber Opublikowano 20 Czerwca Administrator Opublikowano 20 Czerwca Ja do skuterów kupuję tu: https://www.easyparts.nl/All-parts-and-accesories-c28820718/Yamaha/X-Max . Dostawa 48h. Od lat tam się zaopatruję jak coś potrzeba.Często dużo taniej niż w PL.
Rączy Emeryt Opublikowano 9 Lipca Autor Opublikowano 9 Lipca Podpowiedzcie gdzie kupię sondę lambda do x-maxa 125 z 2009r tylko NOWĄ. Na widok allegro puszczam pawia...
Administrator Bomber Opublikowano 9 Lipca Administrator Opublikowano 9 Lipca Jak wyżej napisałem . Tam korzystam i polecam.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Lipca Użytkownicy+ Opublikowano 9 Lipca W dniu 9.07.2025 o 16:50, Rączy Emeryt napisał(a): ..... Na widok allegro puszczam pawia... Rozwiń ??? 🤔 A dlaczego ? Prawie wszystkie sklepy online mają tam też swoje konto, a czasem nawet kilka 😁 z różnymi cenami. Trzeba tylko nauczyć się szukać i porównywać ceny i nie bać się odstępować od umowy czyli zwracać nie trafiony towar 😛 1
Rączy Emeryt Opublikowano 10 Lipca Autor Opublikowano 10 Lipca Większość sprzedawców wystawia używane części jako nowe to raz. Trzeba ręcznie szukać nowych. Dwa - wyszukiwarka jest tak gówniana, że nie znajduje tego co trzeba tylko tonę badziewia nie na temat. Cholery można dostać! W dniu 9.07.2025 o 19:21, Bomber napisał(a): Jak wyżej napisałem . Tam korzystam i polecam. Rozwiń Albo nie umiem szukać, albo tam nie ma...
Rączy Emeryt Opublikowano 11 Lipca Autor Opublikowano 11 Lipca Dobra, zdiagnozowałem pacjenta - sonda jest chyba ok, uszkodzony jest przewód za gniazdem :) W związku z tym potrzebuję gniazdo do którego podłącza się sondę, albo całkowicie nowe do zaprawienia albo z kawałkiem przewodów. Czy gdzie kupię takie gniazdo nowe?
Rączy Emeryt Opublikowano 13 Lipca Autor Opublikowano 13 Lipca Super, a wiesz może jak to gniazdo dokładnie się nazywa? Bo przeglądanie ręcznie całego ali nie wchodzi w rachubę. Nie, "gniazdo sondy lambda" nic nie pomaga, potrzebny jest dokładny symbol, nazwa.
Rączy Emeryt Opublikowano 13 Lipca Autor Opublikowano 13 Lipca Znalazłem tyle, że jest to złącze firmy DENSO, ale już konkretnego produktu nie. Chrzanić to, zamówiłem złącze hermetyczne innej firmy, założę zarówno na przewód sondy jak i wiązki i będzie nówka sztuka :)
falco Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Podam 2 przykłady na tak i zdecydowane NIE, NIE, NIE!!! 1 zdecydowanie na TAK - YAMA-SKLEP - kapitalna strona ze wszystkimi schematami, gdzie można znaleźć każdą śrubkę, itp. Profesjonalne doradztwo bez względu na kwotę zamówienia (nawet za kilka zł!), dodatkowe upusty na oryginalne części, sprawne wysyłki. 2 zdecydowane NIE, NIE, NIE!!! Liberty (POLand Position) Piaseczno - kiedyś Ok! Obecnie zeszli na psy, samemu trzeba podać absolutnie wszystko na tacy co się chce kupić, praktycznie na wszystko trzeba czekać i "wisienka" na torcie, nawet od Klientów których znają i mają w bazie żądają na wszystko zaliczki, choćby część kosztowała... 10zł!? Ręce opadają... 1
Rekomendowane odpowiedzi