DORIS Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Witam wszystkich zainteresowanych i chcę przypomnieć,że 28 czerwca br. odbędzie się piknik motocyklowy. Mam nadzieję do zobaczenia w równie zacnym gronie znajomych, jaki miał wypad do Wąbrzeźna. Zatem do zobaczenia👍👋 https://mototour.pl/zloty/imprezy-2025/349-czerwiec-june-2025/4903-iv-piknik-motocyklowy-czernikowo-2025 Widziałam, że Maciej wstępnie wyraża chęć przejazdu. Do zobaczenia 1
Maro54 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Siema motocyklowa brać. Jak na tą chwilę po dużych pertraktacjach pomiędzy Łasinem a Czernikowem jednak wybór padł po raz kolejny na Czernikowo. Także jeżeli pogoda nie pokrzyżuje planów wpadnę z moją grupą zobaczyć Wasze mordki. Mniejmy nadzieję do zobaczyska Pozdrawiam LwG 🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍
DORIS Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca Wpadajcie, wpadajcie, wreszcie się zobaczymy 😄👍👋 1
Tomek 69 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Przypominam o pikniku jutro w Czernikowie ma być pogoda piszcie kto jedzie to się jakoś pobieramy po drodze
ERMI Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Dzięki za telefon. Spotkanie w Toruniu przy salonie Harleya/Yamahy o 11.
Tomek 69 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Tak będę o 11 niestety z Bydgoszczy będę jechał sam @wuja69i @skalamają uroczystości rodzinne. Może w Toruniu ktoś jeszcze dołączy do nas @Maro54i @Maciej62 dojadą bezpośrednio do Czernikowa
Maro54 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca 37 minut temu, Tomek 69 napisał(a): Tak będę o 11 niestety z Bydgoszczy będę jechał sam @wuja69i @skalamają uroczystości rodzinne. Może w Toruniu ktoś jeszcze dołączy do nas @Maro54i @Maciej62 dojadą bezpośrednio do Czernikowa My jedziemy bezpośrednio na miejsce startujemy w sumie dość późno, inaczej nie damy rady. Do zobaczyska 🏍🏍🏍🏍
DORIS Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Fajnie było się spotkać z Wami wszystkimi. Szkoda tylko, że byliście tak krótko. Pozdrawiam i do zobaczenia kiedyś,gdzieś👋
Tomek 69 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Również dziękuję że mogliśmy się znowu spotkać Parę fotek dorzucam Gonię króliczka W końcu dogoniłem Marek snajper 1
Rekomendowane odpowiedzi