Klubowicze kenobi Opublikowano Czwartek o 14:16 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 14:16 Fotki suuuuper. 👌
Sympatycy robert1973 Opublikowano Czwartek o 21:54 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 21:54 Coby niy godać..... zajebisto rajza...i tyla w temacie. Zazdraszczomy oczywiscie pozytywnie 👍
Klubowicze Migu Opublikowano Czwartek o 22:49 Autor Klubowicze Opublikowano Czwartek o 22:49 Dzień 12. W dniu dzisiejszym zaczęliśmy drogę powrotną, przejechaliśmy 570 km. Zatrzymaliśmy się w Opatiji na półwyspie Istria. Poraz pierwszy pokonaliśmy całą Chorwację w jeden dzień w dość trudnych warunkach, bo w bardzo wysokiej temperaturze. Spakowani. Adam - dzięki ( na marginesie, dwa dni temu prowizorycznie zabezpieczenie jednak puściło). Robert - pozdrawiamy. 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano Piątek o 03:16 Użytkownicy Opublikowano Piątek o 03:16 Fajne klimaty - widokowo oczywiście. Szczęśliwego powrotu👍
Klubowicze Patryk Opublikowano Piątek o 20:00 Klubowicze Opublikowano Piątek o 20:00 Fajny wyjazd, super fotki.
Klubowicze Migu Opublikowano Piątek o 21:00 Autor Klubowicze Opublikowano Piątek o 21:00 Dzień 13. Dzisiaj nadrabiamy zaległości jedziemy do Puli. Miała być ona pierwszym punktem naszego zwiedzania, ale pogoda pokrzyżowała nam plany. Anfiteatr w Puli jest świetny, a droga dojazdowa ( wzdłuż morza ) jeszcze lepsza widoki, zakręty👍. Nazir, Patryk - dzięki, Chorwacja widoki i pogoda 👍. 2
janusz101 Opublikowano Piątek o 21:36 Opublikowano Piątek o 21:36 Suuuper widoczki, udanego wyjazdu. Pozdrawiam.
Klubowicze nietoperz Opublikowano Sobota o 05:05 Klubowicze Opublikowano Sobota o 05:05 Piękna wyprawa !
Klubowicze Migu Opublikowano Sobota o 20:18 Autor Klubowicze Opublikowano Sobota o 20:18 Dzień 14. Ostatni dzień wakacji jutro wracamy. Realizujemy osobne plany Marek z Kasią plażują i zwiedzają okolice, my jedziemy zwiedzić Hum - najmniejsze miasto na świecie. Trasę wyznaczyłem okrężną by móc pojeździć po zakrętach. Hum okazał się być bardzo małym urokliwym miasteczkiem więc zwiedzanie zajęło nam niewiele czasu. Czując pewien niedosyt postanowiliśmy jeszcze coś zwiedzić, wybór padł na Piran. Jest to miasteczko położone na wydłużonym skalistym cyplu, jest jednym z najatrakcyjniejszych miejsc nad słoweńskim Adriatykiem. Oprócz zwiedzania zaliczyliśmy jeszcze ponad 250km pięknej krętej trasy. To parę zdjęć z Opatiji. Przejazd i Hum Z takiego sklepiku to ciężko wyjść.😉 I Dojazd i Piran. Janusz, Jurek dzięki I pozdrawiamy. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Sobota o 20:31 Użytkownicy+ Opublikowano Sobota o 20:31 14 godzin temu, Migu napisał(a): D Taaaaa, 🤔 dom 🏠 ? Czy du.a ? Bo chyba coś nie pykło 🙂
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Sobota o 21:15 Użytkownicy Opublikowano Sobota o 21:15 Pula piękne miasto z wieloma zabytkami a amfiteatr to wisienka na torcie . Spędziłem tam dwa tygodnie . Polecam wszystkim 🛵
pachpach Opublikowano Niedziela o 06:38 Opublikowano Niedziela o 06:38 Cudowna wyprawa ,aż mi dech zaparło ! Zatęskniłem za Chorwacją! Pozdrawiam Serdecznie!!!
Klubowicze Ewik Opublikowano Niedziela o 09:33 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 09:33 Podziękowania za relację, cudowne widoki, pogoda i humory dopisywały, super👍. Nabrałam ochoty ponownie odwiedzić Chorwację 😅
Krzynio66 Opublikowano Niedziela o 13:21 Opublikowano Niedziela o 13:21 ja juz bezpiecznie od wczoraj w domku ale na slowacji byla wymiana opon niestety gory zrobily swoje pozdrawiam ekipe miga milo bylo sie spotkac
Użytkownicy Vince Opublikowano Niedziela o 15:34 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 15:34 Rewelacyjne zdjęcia i widoki !!
Klubowicze KasiaP Opublikowano Niedziela o 18:24 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 18:24 Kilka zdjęć ze spaceru po Opatiji 2
Rekomendowane odpowiedzi