Użytkownicy Długi Opublikowano Niedziela o 15:03 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 15:03 Kondolencje dla rodziny. Śmigaj po bezkresnych drogach 💪
GrzechoCnik Opublikowano Niedziela o 15:43 Opublikowano Niedziela o 15:43 Kula teraz na niebiańskich winklach [']
Sympatycy Cormoran Opublikowano Niedziela o 16:07 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 16:07 Bardzo bardzo smutna wiadomość. 😔 Kondolencje .
Tomek 69 Opublikowano Niedziela o 17:31 Opublikowano Niedziela o 17:31 Kondolencje dla rodziny niech spoczywa w spokoju
Moni82 Opublikowano Niedziela o 18:06 Opublikowano Niedziela o 18:06 Wyrazy współczucia dla całej rodziny i bliskich 🕯️
Użytkownicy tommac Opublikowano Niedziela o 18:31 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 18:31 Kondolencje dla bliskich
Klubowicze nietoperz Opublikowano Niedziela o 18:41 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 18:41 Przykra wiadomość. Kondolencje dla rodziny i przyjaciół.
snajper-psg1 Opublikowano Niedziela o 19:23 Opublikowano Niedziela o 19:23 Na niebieskich autostradach paliwo jest zawsze pod korek [*]
Sympatycy Ziuta Opublikowano Niedziela o 19:38 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 19:38 [*]Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Niedziela o 19:40 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 19:40 Kondolencje dla całej rodziny. Teraz się dowiedziałem i nie wierzę w to co czytam 😭.Przeciez nie dawno razem z Jackiem pół nocy "Drzem" śpiewaliśmy 😢.Żegnaj kolego 🥺 Bardzo Bardzo przykra wiadomości . P.s wczoraj byliśmy zapalić znicz u Rafała "Rypaka" A Jacek i Rafał to przyjaciele Niech śmigają razem po niebieskimi drogami 😢
Klubowicze Trebor Opublikowano Niedziela o 19:41 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 19:41 Smutna wiadomość (*)
PAW_KOR Opublikowano Niedziela o 19:53 Opublikowano Niedziela o 19:53 Trudno w to wierzyć. Spoczywaj w pokoju. [*][*][*] Kondolencje dla rodziny.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano Niedziela o 20:10 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 20:10 Każdego to czeka, ale zawsze to przykre dla znajomych i rodziny.
Klubowicze Molo Opublikowano Niedziela o 20:10 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 20:10 [*] Kondolencje dla rodziny.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Niedziela o 21:01 Sympatycy Opublikowano Niedziela o 21:01 Wpis od mojej Natali .Znała go prawie od dziecka
pilot Opublikowano Niedziela o 22:06 Opublikowano Niedziela o 22:06 Bardzo przykre (*). Wyrazy współczucia.
Klubowicze Roni Opublikowano Poniedziałek o 05:38 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 05:38 Znałem Paździocha jeszcze jak na choperku śmigał, zawsze z uśmiechem i na wesoło. Lubiłem go i wiem że on mnie też cyt. "Szkoda Paździocha, dobry był z niego herbatnik, smutno, mógł jeszcze pożyć" Spoczywaj w spokoju [*]
DORIS Opublikowano Poniedziałek o 06:24 Opublikowano Poniedziałek o 06:24 Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych
Rekomendowane odpowiedzi