Tomek 69 Opublikowano Piątek o 16:18 Opublikowano Piątek o 16:18 Ktoś się wybiera? Ja jadę https://mototour.pl/zloty/imprezy-2025/349-czerwiec-june-2025/4677-i-gminny-zlot-motocyklowy-lisi-ogon
Klubowicze grzybek Opublikowano Piątek o 16:32 Klubowicze Opublikowano Piątek o 16:32 Melduję, że nie. Zbieram siły i benzynę na niedzielę 😃
Tomek 69 Opublikowano wczoraj o 17:17 Autor Opublikowano wczoraj o 17:17 Impreza udana razem z @ERMI wzięliśmy udział w paradzie której trasa miała aż 38 kilometrów . Każdy uczestnik dostał złoty bilet na darmową grochówkę. Było dużo konkursów i atrakcji dla dzieci oraz dobra muza. Pogoda również dopisała 😀 1
DORIS Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Fajnie, że byliście. Szlak przetarty. Zapewne za rok będzie nas więcej. 👍
ERMI Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Skąd wytrzasnęli Czburaszkę - nie wiem? Ale tańcowali do piosenki "wąską ścieżką przez ogródek zap.. krasnoludek". hehehe🙌 tak ! do swej krasnoludki . Wódki się napić wódki!🤣
Tomek 69 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Znalazłem jeszcze filmik z drona w internecie
Rekomendowane odpowiedzi