Skocz do zawartości
Forum Burgmania

spot z Kujawsko pomorskim nd 15.06

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Hej koleżanki i koledzy. Miło by było z Wami się spotkać -jak dawniej gdy organizowałem  wspólne spotkanie  z Kujawiakami. Czas płynie... minęło 2 lata. Mam propozycję , abyście dołączyli do imprezy w dziale Regionalne Kujawsko-pomorskie zatyt. ,, Wąbrzeźno- wystawa starych zabytkowych motocykli" . w nd 15. 06. Mam wolny dłuższy dzień , więc dalej w drodze powrotnej Was kawałek odprowadzę.😀 Pogoda ma być  super.  Napiszcie do mnie, czy dołączycie jadąc S 5 do mnie do Starego Fordonu Rynek na 9.15- czy też spotkamy się wprost w Toruniu  ul. Szosa Lubicka  Salon Yamaha/ Harley, by na 11 być w Wąbrzeźnie. Obudźcie się z marazmu, bo pełnia sezonu. Pozdrawiam. W razie szczegółów piszcie do mnie. 😀

• Klubowicze
Opublikowano

Ja dopiero widzę, że się spotkaliśmy na wspólnym wypadzie w 2021 roku. Jak ten czas zapier.....🤔A my coraz młodsi😁

Liczę na Was. Dajcie znać co i jak. 

Opublikowano

Niestety ale na 15 bm. mam już inne plany.

• Klubowicze
Opublikowano

Spoko. To normalne.Trzymaj się 

Opublikowano
W dniu 10.06.2025 o 21:30, grzybek napisał(a):

Ja dopiero widzę, że się spotkaliśmy na wspólnym wypadzie w 2021 roku. Jak ten czas zapier.....🤔A my coraz młodsi😁

Liczę na Was. Dajcie znać co i jak. 

Z największą przyjemnością ale w sobotę jadę do Niechorza a w niedzielę już do córy do Niemiec, ale ciepło dopiero się zaczyna robić tak że co się odwlecze to nie uciecze 😜👍👍👍