Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ania 77 Opublikowano Wtorek o 16:23 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Wtorek o 16:23 Witam Chciałam poinformować chętnych do uczczenia pamięci zm. Antona Steinkusch że dnia 16.06.2025 o godz.18 w kościele św. Kamila w Zabrzu przy ul.Dubiela 10 odbędzie się msza w intencji zmarłego. 6
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Wtorek o 20:44 Sympatycy Opublikowano Wtorek o 20:44 4 godziny temu, Ania 77 napisał(a): Witam Chciałam poinformować chętnych do uczczenia pamięci zm. Antona Steinkusch że dnia 16.06.2025 o godz.18 w kościele św. Kamila w Zabrzu przy ul.Dubiela 10 odbędzie się msza w intencji zmarłego. Ana nie dam rady .Ale obiecuje ze przy jego domu zapale znicz od nas wszystkich z Burgmanii
Sympatycy Ania 77 Opublikowano Wtorek o 21:21 Autor Sympatycy Opublikowano Wtorek o 21:21 Ja, zapalę pod krzyżem
Klubowicze frodka2 Opublikowano 20 godzin temu Klubowicze Opublikowano 20 godzin temu Postaram się być
Moni82 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 3 godziny temu, frodka2 napisał(a): Postaram się być Ja też 🙂
Rekomendowane odpowiedzi