Klubowicze grzybek Opublikowano Poniedziałek o 12:07 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 12:07 Hej, tak jak zapowiadałem już wcześniej, proponuję na niedzielę 15 czerwca 25. wypad do Wąbrzeźna na Rynek, gdzie w godz. od 10 do 13 planowana jest wystawa starych, zabytkowych motocykli, a może i pojazdów wielokołowych😉. Moja propozycja, aby zebrać nas wszystkich ,,do kupy" i przybyć tam na godz. 11 jest następująca: -ruszam z Bydgoszczy, Stary Fordon Rynek o godz. 9.15 -na godz. 10.00 zbiórka z pozostałych stron (Bydgoszcz, Świecie, Toruń- Aleksandrów Kujawski i ew. inne) w Toruniu- miejsce zbiórki parking przed salonem Harley Davidson/Yamaha/Ducati ul. Szosa Lubicka 141 Na miejscu w Wąbrzeźnie podejmiemy decyzję w kwestii szybkiej gastronomii (znam tam na miejscu lokalik) lub w drodze powrotnej lokalnymi dróżkami na karkóweczkę m.Strzyżawa (,,Karczek") lub m. Zła Wieś Wielka(,,grilowisko gospoda". Z tego miejsca rozjazd do własnych miejsc zakwaterowania😁 ps Aura ma być gwarantowana- póki co.🫠 Zapraszam na fajną rundkę.
Maro54 Opublikowano Wtorek o 16:06 Opublikowano Wtorek o 16:06 Niestety ja odpadam ranna zmiana, wolnego nie da rady.
Klubowicze grzybek Opublikowano Wtorek o 16:09 Autor Klubowicze Opublikowano Wtorek o 16:09 Nie mam nic, żadnych wieści od dłuższego czasu od Skali (Krzysztof, odezwij się). 🤔
Tomek 69 Opublikowano Wtorek o 18:19 Opublikowano Wtorek o 18:19 Ja jadę do soboty dam znać czy ruszam z Fordonu czy z Torunia 1
Klubowicze robson Opublikowano Wtorek o 18:23 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 18:23 Powinienem być, jeszcze zobaczę czy z Torunia czy bezpośrednio do Fordonu. Dajcie znać kto i skąd rusza🙂 1
Klubowicze grzybek Opublikowano Wtorek o 18:29 Autor Klubowicze Opublikowano Wtorek o 18:29 Ja z Fordonu, a w Toruniu o 10.
Tomek 69 Opublikowano Wtorek o 18:31 Opublikowano Wtorek o 18:31 Robert to to chcesz jechać do Fordonu po to żeby zaraz wracać do Torunia 🤔
Klubowicze grzybek Opublikowano Wtorek o 19:02 Autor Klubowicze Opublikowano Wtorek o 19:02 PS . próbuję podłączyć pod spotkanie wielkopolską ekipę- jak sprzed 2 lat. 😀
Klubowicze grzybek Opublikowano Wtorek o 21:05 Autor Klubowicze Opublikowano Wtorek o 21:05 Co? ??? A bez nich nie???? Już wiem od Robsona że Cię pociągnie:) I ich odprowadzimy nawet..
skala Opublikowano Wtorek o 22:20 Opublikowano Wtorek o 22:20 melduję się, co do wyjazdu sprawdzę plany na ten dzień. Od godzin popołudniowych mam rodzinną imprezę ale postaram się być jak mnie wcześniej nie zaangażują do czegoś. Faktycznie , już dawno się w kupie nie widzieliśmy. Dam znać jak to się narysuje dzień wcześniej. Jeśli ruszę , to z Fordonu.
Klubowicze robson Opublikowano Środa o 05:07 Klubowicze Opublikowano Środa o 05:07 10 godzin temu, Tomek 69 napisał(a): Robert to to chcesz jechać do Fordonu po to żeby zaraz wracać do Torunia 🤔 Teraz, robson napisał(a): 10 godzin temu, Tomek 69 napisał(a): Robert to to chcesz jechać do Fordonu po to żeby zaraz wracać do Torunia 🤔 Tomek masz rację, coś mi się p.....🤣
cezzar Opublikowano Środa o 07:01 Opublikowano Środa o 07:01 Jak czas i pogoda pozwolą, to się wybiorę. 1
wuja69 Opublikowano Czwartek o 20:28 Opublikowano Czwartek o 20:28 Jeżeli nie będzie zawalenia świata, to już się cieszę na spotkanie z Wami :) . P.s. no i pomacanie ... nowych sprzętów ;) .
Klubowicze grzybek Opublikowano wczoraj o 06:51 Autor Klubowicze Opublikowano wczoraj o 06:51 Fajosko To przybędziesz do Starego Fordonu, rozumiem?
wuja69 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Tak ,oczywiście, co dwie Hanie to nie jedna.
Rekomendowane odpowiedzi