Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 godzin temu Użytkownicy+ Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, Vince napisał(a): .....licznik pokazał : 22,5 stopnia ? 🤔 Czyli że co ? Ciepło ? 🤣
Andrzej Balita Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Burek78 melduje się z Suwałk. Dziękuję za super spotkanie i do zobaczenia.❤️ 2
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 godzin temu Klubowicze Opublikowano 5 godzin temu Maki o 14.30 przekroczył granicę Ełku Droga przeleciała bez deszczu. Dzięki za spotkania w tak zawsze fajnym gronie i pogaduchy. Szczególne podziękowania Jaworom i Arturowi bb i wszystkim którzy przyczynili się do ogarnięcia Zlotu. Pozdrawiam Wszystkich i do szybkiego zobaczenia na innych spotach. 2
Żona Marudy Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja i maruda też już w domu . Dzięki Anecie ,Pawłowi i Arturowi za ogrom pracy włożonej w zorganizowanie super imprezy wszystko dopięte na ostatni guzik żebyśmy my mogli się dobrze bawić , wszystkim uczestnikom za dobrą zabawę i miłą atmosferę . Do następnego 2
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krys70 Opublikowano 4 godziny temu Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 godziny temu Anetko i Pawełku do d... Z takim złotem jak niema do czego się przyczepić 🤪 Dziękujemy za Wasze zaangażowanie w organizację jubileuszowej Burgmani Za poświęcony czas, również w czasie trwania imprezy Na temat parady padło już tyle ciepłych słów,że niema co się rozpisywać. Wszystkim uczestnikom wielkie dzięki za stworzenie doskonałej atmosfery . Do zobaczenia LwG 3
Klubowicze El Diablo Opublikowano 4 godziny temu Klubowicze Opublikowano 4 godziny temu Takiej organizacji i serca włożonego w świetną imprezę pogratulować i szacuneczek wielki !!! Anetko i Pawełku ,oraz wszystkim pomocnikom --- DZIĘKUJEMY --- Wspaniały XX ZLOT BURGMANII. Dojechałem o suchej stopie i bezpiecznie do chałupki . Pozdrawiam i do następnego !!! 2
Klubowicze AREQ Opublikowano 3 godziny temu Klubowicze Opublikowano 3 godziny temu Ja już od 13:00 w domciu i prawie na sucho 😀 Dzięki wielkie dla organizatorów 👋 Aneta Paweł Artur szacun za zorganizowanie mega imprezy było zaj**** Moim zdaniem najlepszy zlot Burgmanii na jakim byłem a przelot to totalny SZTOS Dzięki wszystkim za super weekend Do zaś 🤘 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. STRAŻAK Opublikowano 3 godziny temu Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 godziny temu Bardzo dziękujemy naprawdę super było ....mega fajnie , całe spotkanie na wypasie Pozdrawiamy. i do zobaczenia Patrycja & Strażak 3
Klubowicze JACKM Opublikowano 3 godziny temu Klubowicze Opublikowano 3 godziny temu My też już w domu. Aneta, Paweł, Arturo wielkie podziękowania i szacun za super zorganizowany zlot .Było zaje...ście . Dzięki Wszystkim uczestnikom za wspólnie spędzony czas. Do zobaczenia na kolejnych imprezach. 2
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 3 godziny temu Użytkownicy Opublikowano 3 godziny temu Wielkie dzięki za przygotowanie przezacnej imprezy Anetko, Pawełku i Arturze. Kłaniam się nisko z szacunkiem za dopracowanie najdrobniejszych szczegółów, wybór miejsca i atrakcji. Wszystko super, nawet z czarownicami mieliście kontakt, że miotłami przytrzymały do naszego powrotu z parady burzowe chmury. Bajka, bajka i sakramencko zajebiście spędzone kilka dni w innej rzeczywistości. Ja w domu, po drodze na siódemce kilka kilometrów z mały deszczykiem, pewnie po to, by ostudzić głowę. Jak przyjechałem i zsiadłem ze skutera deszczyk spadł i to całkiem niezły, ale ja patrzyłem na to przez szybę. Jeszcze raz dzięki dla organizatorów i dla Was, że byliście i stworzyliście tak dobrą zabawę. No i za pogaduchy, bo trochę ich było. Oby do zobaczenia za rok. 2
Kacpersky Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Emiraty Zgierskie również szczęśliwie w domu. Suchą nogą ale zbytnio się nie zgrzałem ;) Dziękuję Organizatorom i Wszystkim za zorganizowanie Takiego Złotu.Wszystko na najwyższym poziomie. Pozdrawiam 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tycjana Opublikowano 3 godziny temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 godziny temu Gumisiek I Tycjana meldują się w domu.Dziękujemy organizatorom za super jubileuszowy zlot.Jest moc!💪 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ewik Opublikowano 2 godziny temu Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 godziny temu My zameldowaliśmy się w domu o 12, prawie bez deszczu 😉 Ogromne podziękowania dla Anety, Pawła i Artura za wspaniałą organizację zlotu i wszystkie atrakcje. Wszystkim uczestnikom za cudowna atmosferę, wspólną zabawę, salwy śmiechu i pogaduchy. Miejscówka urokliwa warta ponownego odwiedzenia tym bardziej że nie udało mi się załapać na pierogi Tyszkiewicza 😅 Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia, oby jak najszybciej 😊👍 3
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cormoran Opublikowano 1 godzinę temu Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 godzinę temu No dobra a teraz parę zdjęć takich po prostu 😊 nie dużo ale zawsze 😊 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fundi600 Opublikowano 1 godzinę temu Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 godzinę temu My również bezpiecznie dotarliśmy do domu. Wielkie podziękowania dla Anety, Pawła i Artura za organizacje. Wszystkim uczestnikom dziękujemy za miło spędzony czas.Do następnego spotkania. Wysłane przy użyciu Tapatalka 3
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano 1 godzinę temu Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 godzinę temu Co tu pisać był sztos , Jakiego chyba jeszcze nie było .Czapki z głów za organizacje . Anetka ,Paweł ,Artur wielkie brawa .Poprzeczka zawieszona bardzo wysoko , nie wspomnę już o niespodziance ( Torcie ) mega torcie . Marochowi i całej ekipie radia Mbox za muzyka bez której ciężko by było się odnaleźć. Wielkie Podziękowania dla wszystkich za mega zabawę konkursy pogaduchy i kaca . Artur dzięki za droge powrotną Aneta Paweł za jeszcze wspolny niedzielny obiad .Do zobaczyska na kolejnym spotkaniu . P.s Na sucho w domu 3
Morowy Anioł Opublikowano 52 minuty temu Opublikowano 52 minuty temu Morowy też cały i zdrowy w domu Dziękuje organizatorom za super przygotowaną imprezę oraz super atrakcję. Mówiąc krótko było Megaaaaaa 2
Klubowicze frodka2 Opublikowano 26 minut temu Klubowicze Opublikowano 26 minut temu Pora podziękować tym co stanęli na wysokości zadania, albo i jeszcze wyżej, byśmy wszyscy mogli spędzić ten weekend w tak wspaniałej atmosferze i towarzystwie! Aneta, Paweł, Artur: « Chapeau bas ! ». Muzyka również pierwsza klasa A to zasługa Marcina i jego ekipy!!! 🎤🎙🎶🎵🎼 Towarzysze podróży 🛵🛵🛵 i współspacze😉 Wam również wielkie dzięki za całokształt! 😘 No i obiecane parę fotek: 😁 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 14 minut temu Sympatycy Opublikowano 14 minut temu My też bardzo, bardzo,bardzo dziękujemy za wspaniałą imprezę. Jeszcze raz wielkie ukłony dla "Kołdrów" i całej reszcie pomocników. Za ogarnięcie całego zlotu. P.s: Zdjęcie dołączę po cenzurowaniu. 2
Sympatycy PawełJW Opublikowano 1 minutę temu Sympatycy Opublikowano 1 minutę temu 23 minuty temu, frodka2 napisał(a): No i obiecane parę fotek: 😁 Anetka, bardzo bardzo Ci dziękuję za tą fotorelację. Zdjęcia super👌
Rekomendowane odpowiedzi