Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

I ja bezpiecznie chociaż trochę zmoczona dotarłam do domu.

Zlot rewelacyjny :) Aneta, Paweł, Arturrro - pięknie dziękuję za ogrom pracy włożony byśmy mogli się wspaniale bawić i cudnie spędzić czas :)

Wszystkim uczestnikom również dziękuję za spędzone razem chwile :) 

• Klubowicze
Opublikowano

Mega impreza, a organizacja jeszcze lepsza. Dziękuję Wszystkim i każdemu z osobna za wspólnie spędzony czas, pogaduch, uśmiechy, a organizatorom za serce i czas poświęcony na zorganizowanie tak udanej imprezy. Aneto, Pawle i Arturze dziękuję Wam bardzo, że mogłem uczestniczyć  w takim wydarzeniu 👏👏👏

• Klubowicze
Opublikowano

Serdecznie dziękuję Anecie i Pawłowi oraz grupie wsparcia i pomocy za zorganizowanie wspaniałej imprezy - i nie mówię tu tylko o zabawie ale o całym Zlocie. Każdy dzień Zlotu przynosił nowe emocje i podziw super przygotowanych atrakcji. Wybór miejsca Zlotu - SUPER - spełniający wszelkie oczekiwania, a w wielu przypadkach przekraczający wymyślne wymagania. Wszystko co zrobiliście, co wymyśliliście, co zaplanowaliście dopięte było na ostatni guzik.

A pomysłów Wam nie brakowało! 

Wielkie pokłony i podziękowania za tak wspaniale zorganizowany Zlot i mile spędzony czas w gronie Burgmaniaków.

IMG_20250607_193444.thumb.jpg.0ffb5a211bec0c500bd2ab1851d05509.jpg

20 Zlot był pięknym Świętem Burgmanii w super zorganizowanej oprawie, które zostanie miłym wspomnieniem.

Teraz pozostaje wspominać oraz oczekiwać następnego wspaniałego zlotu i kolejnych, choć poprzeczka organizacyjna została przez Anetę i Pawła bardzo, bardzo wysoko powieszona. 

Dziękuję!

• Sympatycy
Opublikowano

Mirek, bardzo bardzo dziękuję za te foty z drona. 

• Sympatycy
Opublikowano

Super Zlot- godny XX-lecia Klubu.
Dziekuje.
PawełJW+Aneta na KLUBOWICZA!!!

Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka