Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano
1 minutę temu, Vince napisał(a):

.....licznik pokazał :

22,5 stopnia ? 🤔 Czyli że co ? Ciepło ?  🤣

Opublikowano

Burek78 melduje się z Suwałk. 

Dziękuję za super spotkanie i do zobaczenia.❤️

• Klubowicze
Opublikowano

Maki

o 14.30 przekroczył granicę Ełku 

Droga przeleciała bez deszczu.

Dzięki za spotkania w tak zawsze fajnym gronie i pogaduchy.

Szczególne podziękowania Jaworom i Arturowi bb i wszystkim którzy przyczynili się do ogarnięcia  Zlotu.

Pozdrawiam Wszystkich i do szybkiego zobaczenia na innych spotach.

Opublikowano

Ja i maruda też już w domu . Dzięki Anecie ,Pawłowi i Arturowi za ogrom pracy włożonej w zorganizowanie super imprezy wszystko dopięte na ostatni guzik żebyśmy my mogli się dobrze bawić , wszystkim uczestnikom za dobrą zabawę i miłą atmosferę . Do następnego 

• Klubowicze
Opublikowano

Takiej organizacji i serca włożonego w świetną imprezę pogratulować i szacuneczek wielki !!!  Anetko i Pawełku ,oraz wszystkim pomocnikom --- DZIĘKUJEMY --- Wspaniały XX ZLOT BURGMANII.     Dojechałem o suchej stopie i bezpiecznie do chałupki . Pozdrawiam i do następnego !!!

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już od 13:00 w domciu i prawie na sucho 😀

Dzięki wielkie dla organizatorów 👋

Aneta Paweł Artur  szacun za zorganizowanie mega imprezy było zaj****

Moim zdaniem najlepszy zlot Burgmanii na jakim byłem a przelot to totalny SZTOS

Dzięki wszystkim za super  weekend 

Do zaś 🤘

• Klubowicze
Opublikowano

My też już w domu. Aneta, Paweł, Arturo wielkie podziękowania i szacun za super zorganizowany zlot .Było zaje...ście . Dzięki Wszystkim uczestnikom za wspólnie spędzony czas. Do zobaczenia na kolejnych imprezach.

• Użytkownicy
Opublikowano

Wielkie dzięki za przygotowanie przezacnej imprezy Anetko, Pawełku i Arturze. Kłaniam się nisko z szacunkiem za dopracowanie najdrobniejszych szczegółów, wybór miejsca i atrakcji. Wszystko super, nawet z czarownicami mieliście kontakt, że miotłami przytrzymały do naszego powrotu z parady burzowe chmury. Bajka, bajka i sakramencko zajebiście spędzone kilka dni w innej rzeczywistości. Ja w domu, po drodze na siódemce kilka kilometrów z mały deszczykiem, pewnie po to, by ostudzić głowę. Jak przyjechałem i zsiadłem ze skutera deszczyk spadł i to całkiem niezły, ale ja patrzyłem na to przez szybę. Jeszcze raz dzięki dla organizatorów i dla Was, że byliście i stworzyliście tak dobrą zabawę. No i za pogaduchy, bo trochę ich było. Oby do zobaczenia za rok. 

Opublikowano

Emiraty Zgierskie również szczęśliwie w domu. Suchą nogą ale zbytnio się nie zgrzałem ;)

Dziękuję Organizatorom i Wszystkim za zorganizowanie Takiego Złotu.Wszystko na najwyższym poziomie. Pozdrawiam 

Opublikowano

Morowy też cały i zdrowy w domu

Dziękuje organizatorom za super przygotowaną imprezę oraz super atrakcję.

Mówiąc krótko było Megaaaaaa

• Sympatycy
Opublikowano

My też bardzo, bardzo,bardzo dziękujemy za wspaniałą imprezę. Jeszcze raz wielkie ukłony dla "Kołdrów" i całej reszcie pomocników. Za ogarnięcie całego zlotu.

P.s: Zdjęcie dołączę po cenzurowaniu.

• Sympatycy
Opublikowano
23 minuty temu, frodka2 napisał(a):

No i obiecane parę fotek: 😁

Anetka, bardzo bardzo Ci dziękuję za tą fotorelację.

Zdjęcia super👌

• Sympatycy
Opublikowano

Dołączam się do podziękowań. Organizatorzy i pomocnicy zrobili naprawdę kawał dobrej roboty. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Miejsce, gastronomia, atrakcje i oprawa muzyczna realizowana przez ekipę radia M-box na najwyższym poziomie. Można jeszcze długo się rozpływać w podziękowaniach, bo czas zlotu minąl za szybko, jak to bywa w miłym towarzystwie.

• Klubowicze
Opublikowano

Jednym słowem - mega,mega,mega,mega, mega,mega,mega,mega,mega,mega.......🤗

• Klubowicze
Opublikowano

Wielkie dzięki za super imprezę na świętokrzyskiej ziemi . Aneta, Paweł, Artur i pomocnicy kawał dobrej roboty. 

• Sympatycy
Opublikowano

Frodka jesteś mistrzyni  foto  👏.Na kolejnym spotkaniu dla NIE przebranych lub nie dostosują się do imprezy .Kara ,będziesz lała ich  po gołych czterech litrech 🤣parasolką😂 ( nie przebieram sie )😁

😉.Anetka (Frodka) super 😀