Tatko Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Tatko, Maryś dojechali do domu. PaFeł Anetka bardzo dziękujemy za super organizację tegorocznej Burgmanii wszystko pierwsi sort a Wam cukrował nie będę bo naprawdę było super brak słów "widocznie mało czytam" jeszcze raz dziękuję I do zobaczyska. 1
stefanekmac Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu W domku. Dzięki wielkie za organizację i za towarzystwo. 1
Administrator Bomber Opublikowano 9 godzin temu Administrator Opublikowano 9 godzin temu Bomber melduję się w domu zaraz się przesiadam i kolejny 1000 km dziś do zrobienia.Bardzo dziękuję wszystkim za przemiłe spotkanie a organizatorom za super 20 Zlot Do następnego ! 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 godzin temu Użytkownicy+ Opublikowano 9 godzin temu Ekipa w składzie @sławek1@Robbi i @Saper na "okulawionym koniu" dotarła bez kłopotów do MSD i to na sucho. Wszystkim dzięki wielkie za całokształt. Dla Anety i Pawła mega podziękowanie za organizację i przeprowadzenie imprezy. 1
zaba Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Żaba z 🐱 w domciu. Dziękuję wszystkim za super zabawę i spotkanie. Szacun wielki dla organizatorów i pomocników. 1
Klubowicze karton Opublikowano 8 godzin temu Klubowicze Opublikowano 8 godzin temu My już po kawie w domu droga na sucho ale ORGANIZATOROM dziękujemy za super i bardzo udany zorganizowany zlot jak dla mnie to chyba najlepszy pozdrawiamy 1
Sympatycy Kubo Opublikowano 8 godzin temu Sympatycy Opublikowano 8 godzin temu Dziękuję serdecznie za spędzony czas na tym jubileuszowym 20’stym zlocie Burgmanii i pozdrawiam już z domu. Po latach nieobecności, miło było spotkać Znajomych, a nawet milej, że coponiektórzy jeszcze o mnie pamiętali ;) do zobaczenia przy kolejnej okazji! Burgmania zawsze w serduchu! 1
Klubowicze Campto Opublikowano 8 godzin temu Klubowicze Opublikowano 8 godzin temu My już dotarliśmy do domu. Dziękujemy za wspaniały weekend w super towarzystwie z extra atmosferą. A organizatorom wielkie ukłony i podziękowania za perfekcyjną organizację. 1
Faza Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ja również dotarłem bezpiecznie i bez deszczu do domu. Pierwszy raz na zlocie burgmaniaków i jestem pod dużym wrażeniem organizacji. Całkiem sporo nowych znajomości, kilka śmiesznych akcji, ale i tak najbardziej rozbawił mnie na paradzie rowerzysta na "fujarce" 🤣 Jechałem za nim i płakałem ze śmiechu. Dzięki wszystkim i do zobaczenia na kolejnym zlocie. 1
Moni82 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Meldujemy się w domu. Aneta, Paweł, Artur dziękujemy za zorganizowanie świetnego zlotu. Normalnie nie ma się kurna do czego przyczepić 😂 Było elegancko 🤗💪💪💪 Ściskamy Ps. Frotka doleciałam i nawet na sucho 😂 2
Użytkownicy Długi Opublikowano 8 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 8 godzin temu Długi już w domu, Dziękuję organizatorom za perfekcyjne przygotowanie jubileuszowego zlotu. Wszystkim za moc uśmiechów, super pogaduchy. Współtowarzyszom za wspólne dzielenie pokoju, oraz wszystkim za wspólny powrót LWG i do następnego Pozdrawiam 1
Użytkownicy Zenek99 Opublikowano 8 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 8 godzin temu Już w domu, dotarłem bezpiecznie i such. Dziekuje wszystkim za super zabawę, a w szczególności Organizatorom 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 8 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 8 godzin temu My też już w domku. MEGA !!! impra. Wszystkich jeszcze raz pozdrawiamy !. I parę wspomnień 😀 A przejazd po okolicy mistrzostwo 👍. Niech moc będzię z Wami 🖖 2
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 8 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 8 godzin temu Wielkie podziękowania organizatorom i pomocnikom 👍👍👍 Oczywiście reszcie dziękuję również za wspólnie spędzony czas, zabawę, śmiechy ,paradę i do zobaczyska gdzieś tam 👍🛵 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 godzin temu Sympatycy Opublikowano 7 godzin temu Cormoran wylądował nawet na sucho 😊 Anetka i Paffeł i Artur jesteście wzorem do naśladowania, wszystko na najwyższym poziomie. Super miejsce, przygotowanie, imprezy i atrakcje 👏. Bardzo podobało mi się przygotowanie przejazdu parady i zabezpieczenie przejazdu. Pełen szacunek. Przygotowanie tego wszystkiego to naprawdę kawał porządnie wykonanej roboty. Chylę czoła i bardzo dziękuję. Do następnego 🤣🤣🤣 Uczestnikom bardzo dziękuję za super towarzystwo i zabawę. 😊😊😊😊😊 PS. wszyscy mają pozdrowienia od mojej Agnieszki 😘 2
MAYOR Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu MAYOR z Leydy w domu. Wielkie podziękowania za superrrr imprezę. Do zobaczenia. 2
Użytkownicy tommac Opublikowano 7 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 7 godzin temu Tommac z Agnieszką od pewnego czasu teź już w domu. Od okolic Pyrzowic w deszczu. Dziękujemy organizatorom za perfekcyjny zlot a współbiesiadnikom za doborwe toważystwo oraz mega atmosferę. Do następnego. 2
Administrator Artix Opublikowano 7 godzin temu Administrator Opublikowano 7 godzin temu No i ja dobilem do domu. Po wczorajszej pompie i przemoknięciu do gaci, dziś postanowiłem nie ryzykować i pojechałem w kondomie. Nie spadła jedna kropla. Co do samego zlotu. Serdecznie dziękuję organizatorom że im się chciało. Impreza była fanrastastyczna. Miejsce rewelacja, świetne jedzenie. Nie ma najmniejszej rzeczy o której mozna by zle napisać. Jednym słowem bardzo dziękuję za Wszystko. Miło bylo Was wszystkich zobaczyć i pogadać. Bardzo dziękuję za wspólny wyjazd i do zobaczenia. 2
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 godzin temu Użytkownicy+ Opublikowano 7 godzin temu Druga część ekipy z Podkarpacia również melduje się z domu. Pierwszych 50 km w deszczu, ale nie było tak żle. Potem już na sucho. Podziękowania dla organizatorów. Impreza na "wypasie". @PawełJW, Aneta, @arturo-bb - duży szacunek i duże DZIĘKUJEMY 🙂 @mussum, Betka, @tomekstw, Beata - dzięki za wspólny powrót. 1
czadzo Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu czadzo w pizdu wylądował na chacieKołdry przeszli samych siebie wspólnie z super pomagierami. Organizacja mega o wszystkim było pomyślane.Z paradą to już polecieliście na grubo od zabezpieczenia przejazdu na całej trasie, Papieża tak nie zabezpieczano nie wiem kto i któremu komendantowi ojebał gałę po takie praktyczne podejście jak trandpont jedzenia czy wody dla takich cip jak ja nawer sam sobie wody nie zabrałem a Wy o nas pomyśleliście. Jakiego wontku tematycznego tego zlotu by nie poruszyć to czapki z głów Na koniec znając organizatorów idę o zakład że oprócz czasu i energii na poświęcenie ogarnięcia całego zlotu wpakowaliście w ten cały zlot worek swoich prywatnym piniendzy Wszystkim z którymi mogłem miło spędzić czas podczas tego zlotu bardzo serdecznie dziękuję, do zobaczenia LWG Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 2
Klubowicze ziga Opublikowano 6 godzin temu Klubowicze Opublikowano 6 godzin temu My już też cali w domu od jakiegoś czasu Podziękowanie dla organizatorów imprezy nie ma co opisywać tak jak poprzednicy -w moim odczuciu jeszcze takiej dobrej dogranej imprezy nie było BRAWO DLA ORGANIZATORÓW 1
Marek1980 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Wielkie dzięki za Mega fajnie spędzony podczas zlotu czas😊Organizatorzy przeszli samych siebie, wszystko się zgadzało, po prostu sztos!😁Do następnego💪 2
Klubowicze Marzena Opublikowano 6 godzin temu Klubowicze Opublikowano 6 godzin temu Melduję szczęśliwy powrót do domu. Bardzo serdecznie dziekujemy za superrrrr imprezę,Anetka,Paweł oraz Artur wielkie brawa dla was za ogarnięcie najlepszej Burgmani na jakiej byliśmy. Do zobaczenia na kolejnych imprezach. 1
tomekstw Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu My też już w domu . Wielkie dzieki za wspólną jazdę i zabawę. Brawa dla Organizatorow. 1
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vince Opublikowano 6 godzin temu Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 godzin temu I ja w domu.Dla Anetki, Pawła i Artura wielki szacun i podziękowania za Wasze chęci, zaangażowanie i perfekcyjną organizację.Miejscowka też zacna i ze wszystkimi wygodami.Jako człowiek z Radomia powiem tak - nawet ładne to Świętokrzyskie Wszystkim Burgmaniakom też podziękowania za super atmosferę, bo to my ją dla nas tworzymy.Trochę prywaty na koniec - @GrzechoCnik i @Saper - dzięki za świetnie spędzone 1,5 tygodnia (Valasek, Budapeszt, Balaton, Burgmania).Dla zainteresowanych podam, że od wyjazdu z domu w ubiegłym tygodniu do powrotu dziś licznik pokazał : 7
Rekomendowane odpowiedzi