Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tatko, Maryś dojechali do domu. 

PaFeł Anetka bardzo dziękujemy za super organizację tegorocznej Burgmanii wszystko pierwsi sort a Wam cukrował nie będę bo naprawdę było super brak słów "widocznie mało czytam" jeszcze raz dziękuję I do zobaczyska.

Opublikowano

W domku. Dzięki wielkie za organizację i za towarzystwo. 

• Administrator
Opublikowano

Bomber melduję się w domu zaraz się przesiadam i kolejny 1000 km dziś do zrobienia.

Bardzo dziękuję wszystkim za przemiłe spotkanie a organizatorom za super 20 Zlot
Do następnego !

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ekipa w składzie @sławek1@Robbi i @Saper na "okulawionym koniu" dotarła bez kłopotów do MSD i to na sucho.

Wszystkim dzięki wielkie za całokształt. Dla Anety i Pawła mega podziękowanie za organizację i przeprowadzenie imprezy.

Opublikowano

Żaba z 🐱 w domciu. Dziękuję wszystkim za super zabawę i spotkanie. Szacun wielki dla organizatorów i pomocników. 

• Klubowicze
Opublikowano

My już po kawie w domu droga na sucho ale ORGANIZATOROM dziękujemy za super i bardzo udany zorganizowany zlot jak dla mnie to chyba najlepszy pozdrawiamy 

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękuję serdecznie za spędzony czas na tym jubileuszowym 20’stym zlocie Burgmanii i pozdrawiam już z domu.

Po latach nieobecności, miło było spotkać Znajomych, a nawet milej, że coponiektórzy jeszcze o mnie pamiętali ;)

do zobaczenia przy kolejnej okazji!

Burgmania zawsze w serduchu!

• Klubowicze
Opublikowano

My już dotarliśmy do domu. Dziękujemy za wspaniały weekend w super towarzystwie z extra atmosferą. A organizatorom wielkie ukłony i podziękowania za perfekcyjną organizację. 

Opublikowano

Ja również dotarłem bezpiecznie i bez deszczu do domu. Pierwszy raz na zlocie burgmaniaków i jestem pod dużym wrażeniem organizacji. Całkiem sporo nowych znajomości, kilka śmiesznych akcji, ale i tak najbardziej rozbawił mnie na paradzie rowerzysta na "fujarce" 🤣 Jechałem za nim i płakałem ze  śmiechu. 

Dzięki wszystkim i do zobaczenia na kolejnym zlocie. 

Opublikowano

Meldujemy się w domu. Aneta, Paweł, Artur dziękujemy za zorganizowanie świetnego zlotu. Normalnie nie ma się kurna do czego przyczepić 😂 Było elegancko 🤗💪💪💪 

Ściskamy 

Ps. Frotka doleciałam i nawet na sucho 😂

• Użytkownicy
Opublikowano

Długi już w domu,

Dziękuję organizatorom za perfekcyjne przygotowanie jubileuszowego zlotu.
Wszystkim za moc uśmiechów, super pogaduchy. 
Współtowarzyszom za wspólne dzielenie pokoju, oraz wszystkim za wspólny powrót 

LWG i do następnego 

Pozdrawiam 

• Użytkownicy
Opublikowano

Już w domu, dotarłem bezpiecznie i such. Dziekuje wszystkim za super zabawę, a w szczególności Organizatorom

• Użytkownicy
Opublikowano

My też już w domku. MEGA !!! impra. Wszystkich jeszcze raz pozdrawiamy !. 

I parę wspomnień 😀

IMG-20250608-WA0013.thumb.jpg.09810d0fa791b0d32def04df284e78b7.jpg

IMG-20250608-WA0003.thumb.jpg.9167f63b22504dfb39648d5a988ce487.jpg

IMG-20250608-WA0011.thumb.jpg.31d890d481534886164a0e1e3c829694.jpg

IMG-20250608-WA0006.thumb.jpg.ec1841199071f3d10447dec7ffc04dfe.jpg

A przejazd po okolicy mistrzostwo 👍. Niech moc będzię z Wami 🖖

• Użytkownicy
Opublikowano

Wielkie podziękowania organizatorom i pomocnikom 👍👍👍

Oczywiście reszcie dziękuję również za wspólnie spędzony czas, zabawę,  śmiechy ,paradę  i do zobaczyska gdzieś tam 👍🛵

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran wylądował nawet na sucho 😊

Anetka i Paffeł i Artur jesteście wzorem do naśladowania, wszystko na najwyższym poziomie. Super miejsce, przygotowanie, imprezy i atrakcje 👏. Bardzo podobało mi się przygotowanie przejazdu parady i zabezpieczenie przejazdu. Pełen szacunek. 
Przygotowanie tego wszystkiego to naprawdę kawał porządnie wykonanej roboty. Chylę czoła i bardzo dziękuję. 
Do następnego 🤣🤣🤣

Uczestnikom bardzo dziękuję za super towarzystwo i zabawę. 😊😊😊😊😊

PS.

wszyscy mają pozdrowienia od mojej Agnieszki 😘

• Tytuł został zmieniony na Wrażenia po zlocie XX Zlocie Burgmania 2025
  • temat został przypięty
Opublikowano

MAYOR z Leydy w domu. Wielkie podziękowania za superrrr imprezę. Do zobaczenia.

• Użytkownicy
Opublikowano

Tommac z Agnieszką od pewnego czasu teź już w domu. Od okolic Pyrzowic w deszczu. Dziękujemy organizatorom za perfekcyjny zlot a współbiesiadnikom za doborwe toważystwo oraz mega atmosferę. Do następnego. 

• Administrator
Opublikowano

No i ja dobilem do domu. Po wczorajszej pompie i przemoknięciu do gaci, dziś postanowiłem nie ryzykować i pojechałem w kondomie. Nie spadła jedna kropla. Co do samego zlotu. Serdecznie dziękuję organizatorom że im się chciało. Impreza była fanrastastyczna. Miejsce rewelacja, świetne jedzenie. Nie ma najmniejszej rzeczy o której mozna by zle napisać. Jednym słowem bardzo dziękuję za Wszystko. Miło bylo Was wszystkich zobaczyć i pogadać. Bardzo dziękuję za wspólny wyjazd i do zobaczenia.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Druga część ekipy z Podkarpacia również melduje się z domu. Pierwszych 50 km w deszczu, ale nie było tak żle. Potem już na sucho. 

Podziękowania dla organizatorów. Impreza na "wypasie".  @PawełJW, Aneta, @arturo-bb - duży szacunek i duże DZIĘKUJEMY 🙂

@mussum, Betka, @tomekstw, Beata - dzięki za wspólny powrót.

Opublikowano

czadzo w pizdu wylądował na chacie

Kołdry przeszli samych siebie wspólnie z super pomagierami.
Organizacja mega o wszystkim było pomyślane.

Z paradą to już polecieliście na grubo od zabezpieczenia przejazdu na całej trasie, Papieża tak nie zabezpieczano nie wiem kto i któremu komendantowi ojebał gałę po takie praktyczne podejście jak trandpont jedzenia czy wody dla takich cip jak ja nawer sam sobie wody nie zabrałem a Wy o nas pomyśleliście.

Jakiego wontku tematycznego tego zlotu by nie poruszyć to czapki z głów

Na koniec znając organizatorów idę o zakład że oprócz czasu i energii na poświęcenie ogarnięcia całego zlotu wpakowaliście w ten cały zlot worek swoich prywatnym piniendzy

Wszystkim z którymi mogłem miło spędzić czas podczas tego zlotu bardzo serdecznie dziękuję, do zobaczenia LWG d15ebd0f11c6930876a0dfd4de66922e.jpg

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

My już też cali w domu od jakiegoś  czasu 

Podziękowanie dla organizatorów  imprezy nie ma co opisywać  tak jak poprzednicy  -w moim odczuciu  jeszcze takiej dobrej  dogranej imprezy  nie było 

BRAWO  DLA ORGANIZATORÓW

Opublikowano

Wielkie dzięki za Mega fajnie spędzony podczas zlotu czas😊Organizatorzy przeszli samych siebie, wszystko się zgadzało, po prostu sztos!😁Do następnego💪 

• Klubowicze
Opublikowano

Melduję szczęśliwy powrót do domu.

Bardzo serdecznie dziekujemy za superrrrr imprezę,Anetka,Paweł oraz Artur wielkie brawa dla was za ogarnięcie najlepszej Burgmani na jakiej byliśmy. Do zobaczenia na kolejnych imprezach.

Opublikowano

My też już w domu . Wielkie dzieki za wspólną jazdę i zabawę. Brawa dla Organizatorow.