Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Wygląda na to że.... Będzie. Będzie zabawa.... Będzie się działo.... 😀😀😀
Dunaj Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Witam. Moja Żona i ja też się dzisiaj zameldujemy
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia Do ostatniej chwili miałem nadzieję że dziś uda mi się do Was dołączyć. Ale niestety nie dam rady. Życie. Będę jutro.
Klubowicze Marzena Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 28 minut temu, Campto napisał(a): Do ostatniej chwili miałem nadzieję że dziś uda mi się do Was dołączyć. Ale niestety nie dam rady. Życie. Będę jutro. Najlepiej sie zapisać i nie przyjechać hahaha. 1
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia Jeszcze lepiej zorganizować i nie przyjechać. 😀😀😀 Ale poważnie to niestety tak wyszło. Siła wyższa. Ale nadrobię wszystko Z Wami jutro. 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia Żeby nie było, że nie dojechałem, więc dojechałem i oczywiście są bunkry. 2
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia Wieża Bismarcka w Srokowie. 2
Adik Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Tawerna Bulaj.... 20 minut spacerkiem...Polecamy Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka
Sobier Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Wszystko na to wskazuje że jutro Was nawiedzimy 😀 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia @Saper a co to za wielki gar do duszonek ? 🤔 2
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia Kuchmistrz i jego gar.😉 A gdzie chochla?🤪
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia Niestety ukradli 😉. 3 godziny temu, arturo-bb napisał(a): @Saper a co to za wielki gar do duszonek ? 🤔 Regelbau 112 z wysadzoną kopułą pancerną.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 16 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Sierpnia To była noc. Ta jasna kula to nie księżyc. 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 16 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Sierpnia Dziś około 200km. Najpierw muzeum w Pieckach, ale zamknięte, bo festyn. Następnie pałac w zamkowym stylu w Sorkwitach, ale prywatny i wstęp na teren zakazany. Kolejny był pałac w Łężanach - też zamknięty, ale za to obejrzany z bliska a obok niego spory folwark. Na koniec obiad w Reszelu i fotki kościoła i zamku. 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 16 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Sierpnia Na Leniwcu kilka leniwców 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Adik Opublikowano 17 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Sierpnia Tegoroczną konkurencję łapania much w zęby wygrał organizator leniwca Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka 4
Tatko Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Od jakiegoś czasu już w domu Wszystkim bardzo dziękujemy za towarzystwo Orłowi Kasi za kimanie za odwiedzinki dziękujemy Marcinowi Diabełkowi Mańkowi Sobierowi pozdrawiamy Was i do następnego wspulnego wypadu. Z Kim się nie pożegnaliśmy to bardzo przepraszamy. A tędy żeśmy pomykali 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 17 Sierpnia A ja w m. Niemce, ale tym razem postój planowany, a nie przymusowy. Za chwilę start na ostatni odcinek mojej trasy. 1
Dunaj Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia My już na „chacie” Dziękujemy wszystkim za towarzystwo. Do następnego. 1
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 17 Sierpnia Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Sierpnia MSD osiągnięte o godzinie 16.25 w obydwie strony przez miejscowość Niemce i to bez problemów. Dziękuję wszystkim obecnym za całokształt. Do kolejnego. I na koniec "urobek" z minionego weekendu. 5
Użytkownicy Robbi Opublikowano 17 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 17 Sierpnia 1 godzinę temu, Saper napisał(a): MSD osiągnięte o godzinie 16.25 w obydwie strony przez miejscowość Niemce i to bez problemów. Dziękuję wszystkim obecnym za całokształt. Do kolejnego. I na koniec "urobek" z minionego weekendu. 👍🛵
Rekomendowane odpowiedzi