stiopa Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Cześć! Wszystko wskazuje na to, że będziemy :) Prawdopodobnie już w środę po południu. Stiopa + Mariola 1
Adik Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Cześć! Wszystko wskazuje na to, że będziemy :) Prawdopodobnie już w środę po południu. Stiopa + MariolaTo tak jak my Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 8 Sierpnia 16 minut temu, Campto napisał(a): No i super a z "partyzanta" można zajechać ? Chęci są, tylko dużo niewiadomych, jak to w życiu. Będzie pewnie na spontanie. 🙂
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia Przymierzamy się ( Halinka małe kłopoty zdrowotne ), decyzja na ostatnią chwilę.
JER2Y Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia Proszę o dopisanie do listy od czwartku - JER2Y + Basia
Klubowicze Marzena Opublikowano 10 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 56 minut temu, JER2Y napisał(a): Proszę o dopisanie do listy od czwartku - JER2Y + Basia Super że będziecie z nami.
putek Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Proszę o dopisanie do listy od czwartku. Pozdrawiam putek
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia Odpadamy😪wyjazd urlopowy
Użytkownicy Marek Opublikowano 11 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 11 Sierpnia Proszę o dopisanie do listy od piątku
Klubowicze Campto Opublikowano 11 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia Oczywiście, że można przyjechać z partyzanta. Im więcej nas tym weselej. Lista uakualniona.
Klubowicze Marzena Opublikowano 11 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 37 minut temu, Campto napisał(a): Oczywiście, że można przyjechać z partyzanta. Im więcej nas tym weselej. Lista uakualniona. Campto zapomniałeś o Putku.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 11 Sierpnia 18 minut temu, Marzena napisał(a): Campto zapomniałeś o Putku. ja to tam nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem ale .... a na pozycji nr 4 to kto jest ? 🤔 😉
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia Plan sroda, ale jak na razie 🤕🥵 raczej puszką
Klubowicze Marzena Opublikowano 11 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a): ja to tam nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem ale .... a na pozycji nr 4 to kto jest ? 🤔 😉 No ok ta ja głupia , ja ślepa,oj przepraszam.
GrzechoCnik Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia W dniu 8.08.2025 o 08:30, stiopa napisał(a): Cześć! Wszystko wskazuje na to, że będziemy :) Prawdopodobnie już w środę po południu. Stiopa + Mariola Robię wszystko, żeby być też w środę po południu. Widzę, że sam nie będę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 11 Sierpnia 6 godzin temu, Marzena napisał(a): No ok ta ja głupia , ja ślepa,oj przepraszam. Marzena, bez przesady. Wzrok już nie ten, bo z wiekiem tak ma być, ale za to z roku na rok człowiek coraz mądrzejszy 😆 Na ten moment planuje dojechać do Was w piątek, pod warunkiem że Grzesiowi uda się poskładać mojego burka, bo ten wirus "ze spalonym statorem" to jakiś zaraźliwy jest 😲 z Sapera Burka przeszło na mojego. 😲
Klubowicze JACKM Opublikowano 11 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 40 minut temu, EndriuBis napisał(a): Na ten moment planuje dojechać do Was w piątek Endriu tylko nie tankuj i nie rób postoju na tych samych stacjach co Saper . To też może być zarażliwe . Grześ dwa razy jechał na Leniwca i nie dojechał.
Klubowicze Migu Opublikowano 12 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia Decyzja jedziemy, ruszamy w środę wieczorem.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 4 godziny temu, Migu napisał(a): Decyzja jedziemy, ruszamy w środę wieczorem. Ty Migu na noc?🤔
Adik Opublikowano 12 Sierpnia Opublikowano 12 Sierpnia My już jesteśmy Jak to tam wygląda, pole namiotowe bez drzew, czy może jest gdzieś kawałek cienia?Lampe z nieba zapowiadają na ten tydzień, więc będzie piekiełko Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 12 Sierpnia Opublikowano 12 Sierpnia 30 minut temu, Adik napisał(a): Jak to tam wygląda, pole namiotowe bez drzew, czy może jest gdzieś kawałek cienia? Lampe z nieba zapowiadają na ten tydzień, więc będzie piekiełko Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka Tu gdzie nasz wydziełony teren to bez cienia ale mamy dużą wiatę z ławeczkami gdzie można posiedzieć
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 16 minut temu, Maruda napisał(a): Tu gdzie nasz wydziełony teren to bez cienia ale mamy dużą wiatę z ławeczkami gdzie można posiedzieć To dymać po krzaki i sadzić aby na czwartek był cień 🤣.Zabieram parasolke 😅
Rekomendowane odpowiedzi