Adik Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia I my już od jakiegoś czasu w domu.Wielkie dzięki za spotkanie w tak wspaniałym gronie i do zobaczenia niebawem Wysłane z mojego 24115RA8EG przy użyciu Tapatalka 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia Subaru również dotarł do domu 😉😅. Wszystkim wielkie dzieki za kolejnego zajebistego leniwego weekendu. 1
GrzechoCnik Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Do domu dotarłem po g.16. Dziękuję wszystkim za miłe leniwcowanie. Załączam mapki wycieczek i moją trasę powrotną. 2
Klubowicze Iwona666 Opublikowano 17 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia My również dotarliśmy spokojnie do domu. Dziękujemy wszystkim za spotkanie i mile spędzony czas. Do następnego. Sławek dzięki - jak dla nas miejscówka super. Podziękowania również dla Patrycji i Strażaka za przejażdżkę po jeziorze. 1
JER2Y Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia My też w domku, po drodze jeszcze obiadek w kultowym bydgoskim "Karczku" - kto był to wie, kto nie był - polecam. Dziękuję wszystkim za zajebiaszczą imprezkę w rewelacyjnej miejscówce. 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 17 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 3 godziny temu, subaru gtb320 napisał(a): Subaru również dotarł do domu 😉😅. Wszystkim wielkie dzieki za kolejnego zajebistego leniwego weekendu. O której Subaru byłeś w Warszawie,,?😁 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 17 Sierpnia Ja też od jakiegoś czasu w domu. Po drodze jeszcze zahaczyłem o Świętą Lipkę, dogoniłem i wyprzedziłem @GrzechoCnik-a grzebiącego w nawigacji 😁, a z przygód to byłem świadkiem jak przy wyjeździe z leśnego parkingu kierowniczka pięknej białej Vespy wjechała do rowu i to pod szlabanem. Uspokajam. Nikomu nic się nie stało. 🙂 ucierpiała tylko duma. To był mój pierwszy Leniwiec. Dzięki wszystkim za pogaduchy i kupę śmiechu. 😁 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 17 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia My z Kasią też dziękujemy za miłe spotkanie i do następnego. I wielkie podziękowania dla strażaka i Patrycji za wożenie naszych tyłków po jeziorach swoją łódką, oraz tatkowi i Marysi za wspólne spanie. 1
Klubowicze El Diablo Opublikowano 18 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia Krótkie spotkanie , ale jakże przyjemne !!! Serdeczne powitanie i pogaduchy !!! Łyczek whiski polane u Tatka na dwa palce ,czyli cały kubas .Było super 👍 Pozdrawiamy EL DIABLO i BOMBER.
stiopa Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Dziękujemy bardzo za spotkanie. Towarzystwo i pogoda jak zwykle zacne :) Miejscówka super. Do następnego ! 1
Rekomendowane odpowiedzi