Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano Poniedziałek o 18:16 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 18:16 Rozpoczyna się przygoda z Forzą 750 najnowszej generacji. Ja i ONA będziemy na tegorocznym, 20 Zlocie Maxi Skuterów, więc już niebawem więcej Wam opowiem... Do zobaczenia. 3
Klubowicze oakowsky Opublikowano Poniedziałek o 19:10 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 19:10 Kolega T-Max oceni… 😇 2
Administrator Bomber Opublikowano Poniedziałek o 19:29 Administrator Opublikowano Poniedziałek o 19:29 Wg. mnie najładniejszy obecnie kolor „Forsy”👍. Chętnie organoleptycznie obejrzę sqt👍 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano Wtorek o 10:36 Sympatycy Opublikowano Wtorek o 10:36 Jeżeli będzie możliwość przymiarki a może nawet jazdy próbnej 😊 i przypadnie do gustu to kto wie 🤔 może będzie zamówienie na zlocie ? pod warunkiem że termin oczekiwania nie będzie pół roku 🙁
Klubowicze robson Opublikowano wczoraj o 06:56 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 06:56 Tymczasem z moją nowa Forza 750 2025 przejechaliśmy wspólnie ponad 2500km. Na razie same plusy.👍 Na zlocie niestety nie będę 😗 1
Klubowicze robson Opublikowano wczoraj o 11:12 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 11:12 Puig,ale myfrendy też już mają 🙂
kiniu Opublikowano wczoraj o 14:32 Opublikowano wczoraj o 14:32 Stelaż pod kufer jest z Shada ?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze robson Opublikowano wczoraj o 16:21 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 16:21 1 godzinę temu, kiniu napisał(a): Stelaż pod kufer jest z Shada ? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Dokładnie, a kufer Kappa. Mnie się bardziej podoba od oryginału, pasuje do całości, pomijając już cenę Hondowskiego kufra.😗 Myślę jeszcze na relingami bocznymi Hepco Becker takie oferuje. W razie paciaka coś tam ochroni 🙂
ComoDo Opublikowano wczoraj o 17:28 Opublikowano wczoraj o 17:28 Błotnik fajna rzecz ale jak już to powinni zrobić pełny a nie zostawiać dziurę przez którą i tak wszystko będzie ochlapane . Coś tam pomoże ale nadal to jest półśrodek .
Klubowicze robson Opublikowano 23 godziny temu Klubowicze Opublikowano 23 godziny temu Z jakiegoś powodu jest niepełny, już kombinowalem jak to uzupełnić. W 350 miałem taki fajny pełny prawie obejmował cale koło, ale do mojego oferują tylko taki kawałek od strony amorka,albo ten który mam.
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 godziny temu Klubowicze Opublikowano 23 godziny temu No Robert, Twój sprzęcior jak zwykle cacy. A te listwy ochronne to mają sens. 1
Rekomendowane odpowiedzi