Użytkownicy+ Saper Opublikowano Sobota o 11:15 Użytkownicy+ Opublikowano Sobota o 11:15 Most w Kruklankach dalej nie naprawiony. 2
GrzechoCnik Opublikowano Sobota o 11:41 Opublikowano Sobota o 11:41 Dziś znów porcja bluesa i porcja Podlasia - chłodnik z jajem 2
Administrator MariuszBurgi Opublikowano Sobota o 14:24 Administrator Opublikowano Sobota o 14:24 Sobotni trip po rubieżach 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano Sobota o 16:35 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 16:35 No i po kurczakach 3
Klubowicze DaniL Opublikowano Sobota o 18:25 Klubowicze Opublikowano Sobota o 18:25 Coś z festiwalu: Kult 2
GrzechoCnik Opublikowano Niedziela o 06:28 Opublikowano Niedziela o 06:28 Stróże naszych włości - mysz się ne prześliźnie 2
Andrzej Balita Opublikowano Niedziela o 07:23 Opublikowano Niedziela o 07:23 Miło było zmów Was zobaczyć. Wszystkim życzę bezpiecznych podróży i do zobaczenia...
Administrator Bomber Opublikowano Niedziela o 09:34 Administrator Opublikowano Niedziela o 09:34 Dziękuję za wspólne biesiadowanie i towarzystwo 👍. Ja już od wczoraj w domu. Było jak zwykle miło . Do następnego 😎
Tatko Opublikowano Niedziela o 10:39 Opublikowano Niedziela o 10:39 My już w domku Wszystkim dziękuję za wspaniałą blusową imprę co złego to ja PaFeł nie daruję Ci tej nocy .🤣🤣🤣 Do następnego.
Klubowicze MAKI Opublikowano Niedziela o 12:46 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 12:46 Ja w domku od 11.00 Dziękuję za wspólne biesiadowanie i pogawędki. Pozdrawiam Wszystkich i do następnego.
Użytkownicy Marek Opublikowano Niedziela o 12:59 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 12:59 Ja już w domu. Dziękuję Organizatorowi i wszystkim współbiesiadnikom za super zabawę.
Użytkownicy Robbi Opublikowano Niedziela o 14:28 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 14:28 Siemka no i Ja już w domku , dzięki Wszystkim za spotkanie 👍 Piotr super jak zwykle 😀 Pozdrawiam
putek Opublikowano Niedziela o 15:02 Opublikowano Niedziela o 15:02 I ja dotarłem do domku tym razem udało się ominąć deszcz. Dzięki Wszystkim za udany weekend i do następnego spotkania
Użytkownicy+ Saper Opublikowano Niedziela o 15:18 Użytkownicy+ Opublikowano Niedziela o 15:18 MSD osiągnięte pół godziny temu, w Drochoczynie zaguby zjedzone a także wzięte na wynos. Pogoda tym razem była dla mnie bardziej łaskawa tylko trzy razy dostałem deszcz, ale bez zakładania deszczówki, udało się przejechać. Piotr dzięki za możliwość dołączenia, to był kolejny mega fajny weckend w zajefajnym miejscu. Dzięki i do kolejnego.
Użytkownicy Robbi Opublikowano Niedziela o 15:21 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 15:21 3 minuty temu, Saper napisał(a): MSD osiągnięte pół godziny temu, w Drochoczynie zaguby zjedzone a także wzięte na wynos. Pogoda tym razem była dla mnie bardziej łaskawa tylko trzy razy dostałem deszcz, ale bez zakładania deszczówki, udało się przejechać. Piotr dzięki za możliwość dołączenia, to był kolejny mega fajny weckend w zajefajnym miejscu. Dzięki i do kolejnego. 👍
GrzechoCnik Opublikowano Niedziela o 15:39 Opublikowano Niedziela o 15:39 Ja również dojechałem do Wawy. Po drodze 2x deszcz rzęsisty oraz mała awaria. Przejeżdżałem przez Augustowski rynek, po tym tragicznym bruku. Myślałem, że tam kiermasz może jaki będzie. Ale nie było. Za to jak już z niego wyjeżdżalem to gość na przejściu mówi, że mi lampa odpadła. Chińska stal obudowy halogenu przegrała z polskim brukiem. Pomogła mi ciotka trytytka swoim mocnym uściskiem. Ryby wędzone zakupione i już częściowo skonsumowane. Dziękuję @BUGI za zorganizowanie i gospodarzom za pyszne żarcie a reszcie za towarzystwo.
mussum Opublikowano Niedziela o 15:43 Opublikowano Niedziela o 15:43 17:30 dotarliśmy do domku, przed samą burzą ⛈️. Dzięki za dobrą zabawę w super towarzystwie. Bugi oklaski na stojąco. Dzię-ku-jemy oczywiście pyszne jągodzianki po takiej trasie znikają jedna za drugą.
stefanekmac Opublikowano Niedziela o 16:24 Opublikowano Niedziela o 16:24 Dom po 15 . Dzięki za miłe spotkanie.
Użytkownicy Długi Opublikowano Niedziela o 16:33 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 16:33 Było jak zawsze za ten, teges, zaje…e Dziękuję za organizację, towarzystwo, pogaduchy. LWG i do następnego 💪
Marek1980 Opublikowano Niedziela o 16:39 Opublikowano Niedziela o 16:39 Dzięki za spotkanie i towarzystwo😄Jak zwykle było coś dla ciała, coś dla ducha😉Z bluesowymi pozdrowieniami😁
Klubowicze DaniL Opublikowano Niedziela o 17:46 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 17:46 Ja bezpiecznie zostałem dowieziony do domu przez Piootra za co niniejszym bardzo dziękuję.Bugiemu dziękuję za organizację, a wszystkim uczestnikom za super towarzystwo i stworzoną atmosferę.
Klubowicze El Diablo Opublikowano Niedziela o 17:47 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 17:47 O rety !!! Oglądam wasze wpisy i foty. Tam jest zawsze zajefajna impreza --- jedna z moich ulubionych , oby trwały jak najdłużej !!! Pozdrawiam 🤜🤛
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano Niedziela o 19:23 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 19:23 Kilka fotek od boćka 5
Rekomendowane odpowiedzi