Klubowicze ziga Opublikowano 25 Czerwca Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca Witam Piotr widzę że po aktualizacji nie ma mojej wpłaty którą zrobiłem 19 czerwca czyżby nie doszła?
Marek1980 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Przelew poszedł i już powinien być na koncie😁 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 25 Czerwca Autor Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 12 godzin temu, ziga napisał(a): Witam Piotr widzę że po aktualizacji nie ma mojej wpłaty którą zrobiłem 19 czerwca czyżby nie doszła? Oczywiście doszła👍 11 godzin temu, Marek1980 napisał(a): Przelew poszedł i już powinien być na koncie😁 Jest👍 10 godzin temu, DaniL napisał(a): Przelew 💵 poleciał ✈️ i doleciał 👍 Lista zaktualizowana 📢 BARDZO PROSZĘ NIE ROBIĆ WPŁAT BLIKIEM DO WPŁAT JEST PODANY SPECJALNY NR KONTA !!! LISTĘ CHĘTNYCH UCZESTNIKÓW NA SBB ZAMYKAM 26 CZERWCA. LICZY SIĘ ZAKSIĘGOWANIE WPŁATY BRAK WPŁATY TRAKTUJĘ JAK REZYGNACJĘ Z SBB 2025
Sympatycy orzeł Opublikowano 25 Czerwca Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca Piotruś. Jest szansa jeszcze mnie od piątku ? 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. orzeł Opublikowano 25 Czerwca Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Czerwca 2 minuty temu, BUGI napisał(a): Tak No to poproszę od piątku. 4 minuty temu, orzeł napisał(a): No to poproszę od piątku. Hajs już wysyłany. 3
Klubowicze BUGI Opublikowano Środa o 20:36 Autor Klubowicze Opublikowano Środa o 20:36 20 minut temu, orzeł napisał(a): Hajs już wysyłany. doszło👍
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Środa o 21:43 Sympatycy Opublikowano Środa o 21:43 Sorki ale wyleciało mi to z głowy przelew robię rano
Użytkownicy Długi Opublikowano Czwartek o 08:01 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 08:01 Przelew w drodze pozdrawiam 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano Piątek o 17:39 Użytkownicy+ Opublikowano Piątek o 17:39 Wiem, że jest po wszelkich granicznych terminach, ale gdyby, przypadkiem i niezobowiązująco była możliwość uczestnictwa w tym przedsięwzięciu i to od czwartku, to poproszę o informację, wpłaty dokonam niezwłocznie po akceptacji mojej kandydatury.
Sympatycy PawełJW Opublikowano Piątek o 17:52 Sympatycy Opublikowano Piątek o 17:52 No kto jak kto ale Saper musi się zmiescić🤣 ktoś nas musi w końcu oprowadzać po bunkrach.
Klubowicze BUGI Opublikowano Piątek o 19:44 Autor Klubowicze Opublikowano Piątek o 19:44 2 godziny temu, Saper napisał(a): Wiem, że jest po wszelkich granicznych terminach, ale gdyby, przypadkiem i niezobowiązująco była możliwość uczestnictwa w tym przedsięwzięciu i to od czwartku, to poproszę o informację, wpłaty dokonam niezwłocznie po akceptacji mojej kandydatury. Grzesiek numer znasz..😜😘 Poukladam jak Chińczyków a miejsce masz...😜 1 godzinę temu, PawełJW napisał(a): No kto jak kto ale Saper musi się zmiescić🤣 ktoś nas musi w końcu oprowadzać po bunkrach. Dokładnie👌
Użytkownicy+ Saper Opublikowano Piątek o 20:02 Użytkownicy+ Opublikowano Piątek o 20:02 Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury, przelew poszedł przed chwilą, ale zaksięgowany będzie dopiero w poniedziałek. Dzięki i do zobaczenia. P.S. 2 godziny temu, PawełJW napisał(a): (...) ktoś nas musi w końcu oprowadzać po bunkrach. Po pierwsze - tam bunkrów nie ma 😉, Po drugie - przecież ja się na tym nie znam.
Sympatycy PawełJW Opublikowano Piątek o 20:06 Sympatycy Opublikowano Piątek o 20:06 Już ja Ci coś znajdę do zabawy😂
Klubowicze BUGI Opublikowano Sobota o 15:33 Autor Klubowicze Opublikowano Sobota o 15:33 Lista zaktualizowana. 1
Rekomendowane odpowiedzi