Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Ponad połowa miejsc zarezerwowanych.

Lista zaktualizowana, zapraszam niezdecydowanych🙂

• Użytkownicy
Opublikowano

Siemka no  Piotr koszulka ładna Ho Ho👍🛵😊 

Super pozdrawiam 

Opublikowano

Bugi, prośba o 2 koszulki 13.Betka- S, 14.Mussum-M

• Klubowicze
Opublikowano

Składam zamówienie na koszulkę okolicznościową w rozmiarze XL. Kasa za zlot w drodze. Za koszulkę dopłacę jak zbierze się „kworum”.

• Użytkownicy
Opublikowano

Piotruś proszę o dopisanie do listy, wariant I od czwartku

• Klubowicze
Opublikowano

Za 5 dni mija termin deklaracji na koszulki, po tym terminie max do 15.06.2024r rusza zamówienie i produkcja.

Prośby spełnione, lista zaktualizowana, zapraszam niezdecydowanych🙂

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę o dopisanie:
Wariant II - od piątku, koszulka rozm. M

• Klubowicze
Opublikowano
11 godzin temu, DaniL napisał(a):

Proszę o dopisanie

Bardzo proszę, dopisany 👊

• Użytkownicy
Opublikowano

Siemka Piotr proszę o dopisanie jeszcze jednej koszulki o rozmiarze 2XL.

Dzięki 

Pozdrawiam 

Opublikowano

To ja też, ale bez koszulki, od czwartku.

Opublikowano

Betka i Mussum wariant I plus 2 koszulki - kasa przelana

• Klubowicze
Opublikowano
23 godziny temu, Robbi napisał(a):

proszę o dopisanie jeszcze jednej koszulki 

dopisane

18 godzin temu, GrzechoCnik napisał(a):

To ja też

Dopisany, a już myślałem, że masz inne plany 😉

14 godzin temu, mussum napisał(a):

kasa przelana

jeszcze się przelewa 🙂

Opublikowano
W dniu 11.06.2025 o 15:53, BUGI napisał(a):

Za 5 dni mija termin deklaracji na koszulki, po tym terminie max do 15.06.2024r rusza zamówienie i produkcja.

Poproszę o koszulkę rozmiar M 😊

PS bardzo fajny projekt💪

Opublikowano

Piotrze kasa w drodze, za SFB i koszulkę.

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę o dopisanie mnie do blusowania od piątku. 

• Klubowicze
Opublikowano
5 godzin temu, Marek1980 napisał(a):

PS bardzo fajny projekt💪

dzięki, zrobiony wspólnie z Anetą

5 godzin temu, kowal napisał(a):

Piotrze kasa w drodze, za SFB i koszulkę.

👍

39 minut temu, Campto napisał(a):

Proszę o dopisanie

dopisany 👍

Opublikowano

Poproszę o dopisanie do listy uczestników od czwartku koszulka M. Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Z moich obliczeń wynika, że deklaracja Putka odnośnie koszulki spowodowała, że mamy wymagane 15 sztuk. Cieszę się bardzo, bo ładny projekt. Wpłacam zatem 50 złociszy za koszulkę.

———————————————————————————————————————————————————————

Korzystając z okazji chciałbym Wam przypomnieć o liście artystów grających na tegorocznym Suwałki Blues Festival. W sobotni wieczór od 19:30 będzie koncert KULT-u.
https://suwalkiblues.com/kult-pl/

Tu pytanie do organizatora @BUGI czy wzorem lat ubiegłych można zamówić busa do transportu na koncert i z koncertu ?

Program Suwałki Blues Festival 2025, który odbędzie się w dniach 10-12 lipca, obejmuje koncerty na różnych scenach, w tym w Suwałki Arenie, Parku Konstytucji 3 Maja i Retro Blues w Stodole, a także koncerty klubowe. Wśród wykonawców znajdą się m.in. ØRGANEK, Blues Pills, Toby Lee, Ben Poole, Justina Lee Brown, Harlem, King Howl i Gerry Jablonski Band. Oprócz tego zaplanowano śniadania bluesowe, Blues na Bulwarach, Retro Blues w Warsztacie, wystawę fotografii i grafik oraz paradę motocykli informuje Podlaska Sieć Kultury. 

Pełny rozkład jazdy w linku poniżej:

https://suwalkiblues.com/program/

https://suwalkiblues.com/nalepa-dzieci-bluesa-piotr-nalepa-tomasz-organek-o-s-t-r-wojciech-cugowski-nie-bo-orkiestra-suwalska-orkiestra-kameralna/

https://suwalkiblues.com/uriah-heep-uk/

Opublikowano
2 godziny temu, Piootr napisał(a):

W sobotni wieczór od 19:30 będzie koncert KULT-u.
https://suwalkiblues.com/kult-pl/

Tu pytanie do organizatora @BUGI czy wzorem lat ubiegłych można zamówić busa do transportu na koncert i z koncertu ?

Oczywiście chętny na KULT💪 Super opcja z busem jeśli się tak uda👍

Opublikowano

Pytanie jak to pogodzić ok. 19.00                  - ognisko z pieczonymi kurczakami na palu (palce lizać kto był to wie). Trzeba przemyśleć jak to zrobić aby wilk był syty i owca cała :) 

• Klubowicze
Opublikowano
5 godzin temu, arturo-bb napisał(a):

To proste . Wy jedziecie na koncert i mi wszystko opowiecie a ja zjem wasze kurczaki i też wam opowiem jak smakowały 👍🤣

No i gitarrra 🎸. Arturo zjada mojego kurczaka a ja jadę na koncert. No przecież żarcie nie jest najważniejsze. A tak na poważnie. Czy nie można tego jakoś zgrać ? Posiłek w porze obiadowej, powiedzmy o 17:00, chętni na koncert, a pozostali biesiadują przy kurach z patyka. Ja KULT-u nie odpuszczę.

• Klubowicze
Opublikowano
W dniu 15.06.2025 o 13:41, Piootr napisał(a):

Z moich obliczeń wynika, że deklaracja Putka odnośnie koszulki spowodowała, że mamy wymagane 15 sztuk. Cieszę się bardzo, bo ładny projekt.

Tak, można już wpłacać od razu za pobyt i koszulkę.

Pełny rozkład jazdy w linku poniżej:

Rozkład jazdy i wykonawcy są w linkach na pierwszej stronie  (klik..😉

Ogólnie można zamówić transport, masz tu @Piootr 3 opcje i działaj jak znajdziesz chętnych:

Taxi cool w Suwałkach 6 osobowe  koszt dojazdu np. o 18:45  ze Smolnik do Suwałk to koszt około 140-150zł , powrót do Smolnik przed 22:00 taki sam, po 22:00 205-215zł .  350-360zł :6  to koszt około 60zł/os. - tu trzeba 1-2 dni wcześniej zamówić 

Jest opcja autobusik olszewski.suwałki.pl do 27 osób koszt około 800zł w dwie strony tu koszt jednostkowy zależny od ilości chętnych - ale to do potwierdzenia z terminem

Kolejna opcja to bus 8os.(z Ełku) około 320-350zł w dwie strony - ale to do potwierdzenia z terminem

W ubiegłym roku nie było zbytnio chętnych, więc Taxi do 6 osób to najprostsze rozwiązanie.

W dniu 15.06.2025 o 18:00, putek napisał(a):

Pytanie jak to pogodzić ok. 19.00                  - ognisko z pieczonymi kurczakami na palu (palce lizać kto był to wie). Trzeba przemyśleć jak to zrobić aby wilk był syty i owca cała

Oczywiście nie ma problemu, można to pogodzić koncert Kultu jest 19:30, ale 17ta to za wcześnie na obiadokolację więc:

18:00  - ognisko z pieczonymi kurczakami, każdy zdąży zjeść
18:45  - bus/taxi i wyjazd na koncert Kultu
...???   - powrót

Reszta towarzystwa biesiaduje dalej...

• Klubowicze
Opublikowano
9 minut temu, BUGI napisał(a):

Oczywiście nie ma problemu, można to pogodzić koncert Kultu jest 19:30, ale 17ta to za wcześnie na obiadokolację więc:

18:00  - ognisko z pieczonymi kurczakami, każdy zdąży zjeść

No i przez takie kombinowanie cały mój misterny plan aby zeżreć kurczaki miłośnikom KULTU poszedł w pi..u 🤬

🤣

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę o dopisanie od piątku