falco Opublikowano Niedziela o 17:45 Opublikowano Niedziela o 17:45 Ściema, jak w temacie a dokładniej mówiąc... Jakiś czas temu podczas czyszczenia szyby zorientowałem się, że zgubiłem szary pierścień, który jest elementem mechanizmu szyby w kasku NOLAN N44 AIR. Niestety akurat ten drobiazg nie występuje jako część zamienna, pisałem nawet do centrali we Włoszech, niestety tam też nie mają albo olali, bo odesłali mnie do... polskiego importera, czyli IC, który przecież sprzedaje tylko, to co dostaje z centrali... ;) Swoją drogą kiedyś po awanturze z dawnym polskim importerem, który narobił burdelu podczas reklamacji gwarancyjnej w ramach przeprosin centrala nakazała... wysłać mi nowy kask. ;) Chodzi o poniższy drobiazg, może dziwnym trafem ktoś ma zbędny, rozwalony kask (możliwe, że pasuje od innego modelu NOLAN) albo jakiś kontakt gdzie w dużej ilości serwisują NOLANY, zawsze, to jakaś szansa na znalezienie. W ostateczności pozostaje drukarka 3D ale też musiałbym komuś zawrócić dupę, bo w okolicy susza. Jest: Brakuje: Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi