Elvis Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Cóż by tu .... nie wiem, brak mi pomysłu .... ale, na pewno zmienił się miesiąc, to pierwszy z tych letnich statystycznie ciepłych .... a dodatkowo okazać się może że nawet będzie gorący ..... już niebawem się okaże .... A zatem, każdy wie co i jak zrobić powinien .... więc, miesiąc czerwiec uważam za otwarty .... do zobaczenia gdzieś tam ..... LwG ....✋ 2
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Czerwca Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca U mnie Dzień Dziecka i kolejna rocznica ślubu.....🤨
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano Czwartek o 20:38 Sympatycy Opublikowano Czwartek o 20:38 A Ja dziś byłem w Szczecinie na 2oo (z Dareckim i Andrzejem)... Pierwszy przegląd zaliczony. Do Szczecina w ładnej pogodzie, ale powrót musieliśmy przyśpieszyć, bo robiło się ołowiano... I deszczysko dopadło nas przed Wolinem... W skuterze tak nie mokłem 🤪
Krzynio66 Opublikowano Piątek o 08:44 Opublikowano Piątek o 08:44 na podlasiu i na skuterze zmokles haha
Klubowicze grzybek Opublikowano Piątek o 19:33 Klubowicze Opublikowano Piątek o 19:33 22 godziny temu, SlawoyAMD napisał(a): A Ja dziś byłem w Szczecinie na 2oo (z Dareckim i Andrzejem)... Pierwszy przegląd zaliczony. Do Szczecina w ładnej pogodzie, ale powrót musieliśmy przyśpieszyć, bo robiło się ołowiano... I deszczysko dopadło nas przed Wolinem... W skuterze tak nie mokłem 🤪 A ja w tym czasie, w czwartek przejeździłem NT-kiem Świnoujście w tzw. okienkach pogodowych. Dziś w piątek przyjechałem do Szczecina i trochę z buta, trochę z moto zaliczyłem szczecińskie atrakcje. Na miejscu, w czasie 5 dniowego pobytu na wyspie Karsibór, z dwoma wypadami do Niemiec ( Ahlbeck i 2 pozostałe cesarskie kąpieliska, Greifswald, Stralsund,Anklam...)nakręciłem 550 km. Raczej nigdzie nie zmokłem i udało się bez deszczu. Na północy Niemiec, pod wyspą Rugią dochodziło do 30 st. 🌞Teraz nocleg w hotelu w Płoniach i z rana powrót trasą ,,10" do domu do Bydgoszczy. 😁
Klubowicze grzybek Opublikowano Piątek o 20:38 Klubowicze Opublikowano Piątek o 20:38 Acha, no i koniecznie zaliczony lokalny kulinarny przysmak-pasztecik.
Administrator xmarcinx Opublikowano Piątek o 21:34 Administrator Opublikowano Piątek o 21:34 Jednego nie kumam. Dlaczego ty nie przyjechałeś na Burgmanię. Flagowy zlot.
Klubowicze grzybek Opublikowano 18 godzin temu Klubowicze Opublikowano 18 godzin temu Nie pierwszy, nie ostani zlot. Tak jak i nie pierwszy i nie ostatni człek, który nie przybył. Życzę wszystkim super zabawy, frajdy i dyskusji przy stole do rana...Pozdrawiam A może majówka zachodniopomorska??? Tak przy okazji pytam.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 10 godzin temu Sympatycy Opublikowano 10 godzin temu 18 godzin temu, grzybek napisał(a): A ja w tym czasie, w czwartek przejeździłem NT-kiem Świnoujście w tzw. okienkach pogodowych... Szkoda Grzybku, że się nie zdzwoniliśmy, to może udałoby się na spotkać jakoś... Pogoda jest fatalna w naszym regionie i taka ma być niestety do wtorku, czyli na zmianę słońce i deszcze niespokojne... Przez tą pogodę ledwo wyrobiłem się z docieraniem i przeglądem. Chyba to przewidziałem, bo przez to nie zapisywałem się na Burgmanię, nie będąc pewny, czy na sto procent się obrobię... Takie życie.
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 godzin temu Klubowicze Opublikowano 9 godzin temu Tak samo i ja kalkulowałem docieranie, by styknęło przed dużymi wyjazdami. No i się udało. Będąc u Was jestem pod wrażeniem szerokości ulic Szczecina, architektury, rozlewisk, portów promowych tych małych i większych, no i nareszcie kilkukrotnie poruszałem się świonoujskim tunelem jadąc do Niemiec. A tam ,to zupełnie co innego. Przykład: drzewa przy drogach krajowych odizolowane i otulone barierami energochłonnymi,by ocalić ludzkie życie tych, którzy uwielbiają zabijać się na drzewach. Sławek, nic straconego, zobaczymy się, bo zapraszam do Bydgoszczy, a może gdzieś u Was na takiej fajnej majówce zachodniopomorskiej. BARDZO mi się podobało......trzymam kciuki. 🖐️
Rekomendowane odpowiedzi