Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze25.thumb.jpg.7346609bb81cceb06aa184d43a36eb13.jpg

Cóż by tu .... nie  wiem, brak mi pomysłu .... ale, na pewno zmienił się miesiąc, to pierwszy z tych letnich statystycznie ciepłych .... a dodatkowo okazać się może że nawet będzie gorący ..... już niebawem się okaże ....

A zatem, każdy wie co i jak zrobić powinien .... więc, miesiąc czerwiec uważam za otwarty .... do zobaczenia gdzieś tam ..... LwG ....

• Klubowicze
Opublikowano

U mnie Dzień Dziecka i kolejna rocznica ślubu.....🤨

• Sympatycy
Opublikowano

A Ja dziś byłem w Szczecinie na 2oo (z Dareckim i Andrzejem)... Pierwszy przegląd zaliczony. Do Szczecina w ładnej pogodzie, ale powrót musieliśmy przyśpieszyć, bo robiło się ołowiano... I deszczysko dopadło nas przed Wolinem... W skuterze tak nie mokłem 🤪

IMG20250605100710.jpg

Opublikowano

na podlasiu i na skuterze zmokles haha

• Klubowicze
Opublikowano
22 godziny temu, SlawoyAMD napisał(a):

A Ja dziś byłem w Szczecinie na 2oo (z Dareckim i Andrzejem)... Pierwszy przegląd zaliczony. Do Szczecina w ładnej pogodzie, ale powrót musieliśmy przyśpieszyć, bo robiło się ołowiano... I deszczysko dopadło nas przed Wolinem... W skuterze tak nie mokłem 🤪

A ja w tym czasie, w czwartek przejeździłem NT-kiem Świnoujście w tzw. okienkach pogodowych. Dziś w piątek przyjechałem do Szczecina i trochę z buta, trochę z moto zaliczyłem szczecińskie atrakcje. Na  miejscu, w czasie 5 dniowego pobytu na wyspie Karsibór, z dwoma wypadami do Niemiec ( Ahlbeck i 2 pozostałe cesarskie kąpieliska, Greifswald, Stralsund,Anklam...)nakręciłem 550 km. Raczej nigdzie nie zmokłem i udało się bez deszczu. Na północy Niemiec, pod wyspą Rugią dochodziło do 30 st. 🌞Teraz nocleg w hotelu w Płoniach i z rana powrót trasą ,,10" do domu do Bydgoszczy. 😁

IMG-20250606-WA0005.jpg

IMG-20250606-WA0006.jpg

20250606_145049.jpg

20250602_160135.jpg

20250602_111123.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Acha, no i koniecznie zaliczony lokalny kulinarny przysmak-pasztecik.

20250606_161448.jpg

IMG-20250606-WA0003.jpg

• Administrator
Opublikowano

Jednego nie kumam. Dlaczego ty nie przyjechałeś na Burgmanię. Flagowy zlot.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie pierwszy, nie ostani zlot. Tak jak i nie pierwszy i nie ostatni człek, który nie przybył. 

Życzę wszystkim super zabawy, frajdy i dyskusji przy stole do rana...Pozdrawiam

A może majówka zachodniopomorska??? Tak przy okazji pytam. 

• Sympatycy
Opublikowano
18 godzin temu, grzybek napisał(a):

A ja w tym czasie, w czwartek przejeździłem NT-kiem Świnoujście w tzw. okienkach pogodowych...

Szkoda Grzybku, że się nie zdzwoniliśmy, to może udałoby się na spotkać jakoś... Pogoda jest fatalna w naszym regionie i taka ma być niestety do wtorku, czyli na zmianę słońce i deszcze niespokojne... Przez tą pogodę ledwo wyrobiłem się z docieraniem i przeglądem. Chyba to przewidziałem, bo przez to nie zapisywałem się na Burgmanię, nie będąc pewny, czy na sto procent się obrobię... Takie życie.

• Klubowicze
Opublikowano

Tak samo i ja kalkulowałem docieranie, by styknęło przed dużymi wyjazdami. No i się udało. Będąc u Was jestem pod wrażeniem szerokości ulic Szczecina, architektury, rozlewisk, portów promowych tych małych i większych, no i nareszcie kilkukrotnie poruszałem się świonoujskim tunelem jadąc do Niemiec. A tam ,to zupełnie co innego. Przykład: drzewa przy drogach krajowych odizolowane i otulone barierami energochłonnymi,by ocalić ludzkie życie tych, którzy uwielbiają zabijać się na drzewach. Sławek, nic straconego, zobaczymy się, bo zapraszam do Bydgoszczy, a może gdzieś u Was na takiej fajnej majówce zachodniopomorskiej. BARDZO mi się podobało......trzymam kciuki. 🖐️