Klubowicze grzybek Opublikowano 28 Maja Klubowicze Opublikowano 28 Maja Hej, przypominam koleżankom i kolegom, że 31 maja o 13 zaprasza Gostkowo, o czym gdzieś ktoś z Was już wspominał. 😉
wuja69 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Dzięki za przypomnienie , będziesz uczestniczył...? l
Klubowicze grzybek Opublikowano 29 Maja Autor Klubowicze Opublikowano 29 Maja W dniu 29.05.2025 o 13:31, wuja69 napisał(a): Dzięki za przypomnienie , będziesz uczestniczył...? l Rozwiń nie, bo mam tygodniowy wypad na Szczecin i trochę Niemcy.
wuja69 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Szkoda , bo mam chęć nowy sprzęt pomacać... ;) .Co do mnie, na dzień dzisiejszy to się wybieramy.
Klubowicze grzybek Opublikowano 29 Maja Autor Klubowicze Opublikowano 29 Maja obserwuj forum, bo nie długo, za 2 tygodnie zapodam wypad Wąbrzeźno nd 15 czerwca- pokaz starej motoryzacji. szczegóły później. pozdrawiam 😉
Tomek 69 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja chyba o to chodzi https://kulturawzasiegu.pl/wydarzenia/wystawa-zabytkowych-motocykli-w-wabrzeznie-2/
Klubowicze grzybek Opublikowano 29 Maja Autor Klubowicze Opublikowano 29 Maja Tak jest! To się jeszcze dogadamy co i jak. Bo to za 2 tygodnie
Maro54 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja W dniu 29.05.2025 o 19:11, Tomek 69 napisał(a): chyba o to chodzi https://kulturawzasiegu.pl/wydarzenia/wystawa-zabytkowych-motocykli-w-wabrzeznie-2/ Rozwiń No tu niestety mnie nie będzie do 14.00 pracuję , szkoda. Ale Gostkowo zaliczę ponownie.
Maro54 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja No i zaliczone kolejne spotkanko podziękowania dla przybyłych. 2
Klubowicze grzybek Opublikowano 31 Maja Autor Klubowicze Opublikowano 31 Maja Gostkowo tam zawsze fajnie,kolorowo i smacznie:)
ERMI Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Było BARDZO sympatycznie i nawet do Janka na karkóweczkę pojechaliśmy krętymi i dobrze utrzymanymi lokalnymi drogami, między Chełmżą a Unisławiem. Było świetnie. Ale zdjęcia z rzepakiem nie dało się uczciwego, na razie zrobić, to rosnące hektarami żółte gówno przeszkadzało . 😁
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wuja69 Opublikowano 1 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Czerwca Dziękuje za mile spotkanie 3
Maro54 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca W dniu 31.05.2025 o 20:02, ERMI napisał(a): Było BARDZO sympatycznie i nawet do Janka na karkóweczkę pojechaliśmy krętymi i dobrze utrzymanymi lokalnymi drogami, między Chełmżą a Unisławiem. Było świetnie. Ale zdjęcia z rzepakiem nie dało się uczciwego, na razie zrobić, to rosnące hektarami żółte gówno przeszkadzało . 😁 Rozwiń Krkóweczka tradycyjnie smaczna jak zawsze Co do rzepaku, cóż nie udało się szkoda 😃
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomek 69 Opublikowano 1 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Czerwca Również dziękuję za miłe towarzystwo pogoda również dopisała. Nawet brałem udział w paradzie 3
Rekomendowane odpowiedzi