Damian81 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Drodzy Burgmanowicze, Zwracam się do Was z serdeczną prośbą o pomoc w naprawie mojego Suzuki Burgman AN400 z 2018 roku. Skuter wymaga wymiany stacyjki zapłonowej oraz opon. Niestety, z powodu poważnych problemów zdrowotnych po wypadku motocyklowym nie jestem w stanie samodzielnie zająć się tymi naprawami – zarówno fizycznie, jak i technicznie. Dodatkowo nie mam dostępu do odpowiednich warunków czy miejsca, by cokolwiek zrobić przy skuterze. Moja wiedza motocyklowa zatrzymała się na czasach PRL-u, więc obecna technika i konstrukcja Burgmana są dla mnie zbyt skomplikowane. Skuter znajduje się aktualnie w Grudziądzu, ale mogę go dowieźć w promieniu do 100 km lub po trasie w kierunku Słubic, ponieważ na co dzień mieszkam w Hamburgu i dość często poruszam się tą trasą. Będę ogromnie wdzięczny za każdą formę pomocy – czy to wskazanie zaufanego warsztatu, osoby prywatnej, która zajmuje się Burgmanami, czy może ktoś z Was miałby możliwość pomóc osobiście. Szkoda, żeby ten skuter dalej niszczał nieużywany w garażu. Z góry bardzo dziękuję za każdą wskazówkę i wsparcie. Z wyrazami szacunku, Damian
Rekomendowane odpowiedzi