Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Maja Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 1 godzinę temu, Rafa303 napisał(a): Wiosna u mnie bez ORS, może jesień. Na jesień to raczej OZS - jak już, to możesz pomału zacząć sezon na skuter ale śnieżny🤭 😉 Ja planuję dojechać, bo obecnie termin mam zarezerwowany na 🔥
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 23 Maja Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 6 godzin temu, Nazir napisał(a): Na jesień to raczej OZS Złośliwy człowieczek 😡.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Maja Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 2 godziny temu, Rafa303 napisał(a): Złośliwy człowieczek 😡. No wypisz wymaluj - choby jo🤭 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 25 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Maja Teraz😉 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 25 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Maja Chwilę temu. 3
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 25 Maja Użytkownicy Opublikowano 25 Maja No niestety nie było nam dane do was przyjechać. Odbieraliśmy Burgiśa od „grupy Lubelskiej „ Dobrego grillowania 🌞 🛵
Użytkownicy Spider Opublikowano 25 Maja Użytkownicy Opublikowano 25 Maja Fajnie być w grupie Burgmana,dziękuję i pozdrawiam z domu👍
kaczor_72 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Dziękuje za super ognisko i towarzystwo , oraz za zorganizowanie ogniska arturo-bb 👍👍
videodarek Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja z roku na rok coraz mniej was na tym zlocie w Hutki Kanki miałem to olać i nie jechać, ale jednak pojechałem i było warto, w końcu pogadane na tematy techniczne prawie jak trzeba, fajnie było zobaczyć taki sprzęt jak Malaguti Spidermax 500 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Maja Autor Klubowicze Opublikowano 25 Maja 14 minut temu, videodarek napisał(a): z roku na rok coraz mniej was na tym zlocie w Hutki Kanki To niestety konsekwencja pogody . Bardzo wiele osób miało na ten tydzień już zaplanowane inne rzeczy. Gdyby ognisko było tydzień temu to było by przynajmniej drugie tyle ludzi ( o ale to pogoda rozdaje karty ) 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 25 Maja Użytkownicy Opublikowano 25 Maja 3 minuty temu, arturo-bb napisał(a): Gdyby ognisko było tydzień temu to było by przynajmniej drugie tyle ludzi ( o ale to pogoda rozdaje karty ) Co prawda, to prawda, ale pamiętajmy nie liczy się ilość ale jakość. Ognisko było super. Dziękujemy za miło spędzoną niedzielę. Do zobaczenia niebawem. 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Maja Sympatycy Opublikowano 25 Maja 43 minuty temu, videodarek napisał(a): z roku na rok coraz mniej was na tym zlocie w Hutki Kanki Czasem tak bywa .Śmigam rok w rok od ponad 10lat .Ale Termin nie wszystkim pasuje .Pogoda fala znać w kwietniu i maju .Fajnie że i tak się odbyło rozpoczęcie sezonu.
Użytkownicy Spider Opublikowano 25 Maja Użytkownicy Opublikowano 25 Maja 57 minut temu, videodarek napisał(a): z roku na rok coraz mniej was na tym zlocie w Hutki Kanki miałem to olać i nie jechać, ale jednak pojechałem i było warto, w końcu pogadane na tematy techniczne prawie jak trzeba, fajnie było zobaczyć taki sprzęt jak Malaguti Spidermax 500 👍
Moni82 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Dziękujemy za fajnie spędzony czas na degustacji i pogaduchach. Do zobaczenia na zlocie 😁
Rekomendowane odpowiedzi