Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Maja Administrator Opublikowano 1 Maja To był bardzo udany dzień Podziękowania szczególne dla Marysi i @Tatko za całokształt i wszystkim przybyłym za obecność. Fotostory dnia... ...a w drodze powrotnej odwiedziliśmy jeszcze Grzesia @Worlan by sprawdzić jak się czuje Helka 2
Użytkownicy Vince Opublikowano 1 Maja Użytkownicy Opublikowano 1 Maja Super dzień, wielkie podziękowania dla Organizatorów i dla wszystkich za super atmosferę.Do następnego !!
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Maja Klubowicze Opublikowano 1 Maja Wielkie dzięki dla Marysi i Andrzeja za Super gościnę i przemiłą atmosferę. Rafał grill pierwsza klasa. No i super było zobaczyć dawno nie widzianego Grzesia. Pozdrawiamy Krzytro I Foczka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Maja Sympatycy Opublikowano 1 Maja A ja jutro sobie przyjadę jeszcze raz do Was ….. myślę że około 10,00 sobie ruszę 😊
Jarko13 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Bardzo dziękujemy z Gosią za gościnę :) bylo super !! p. Marysia i Tatko Orzełkowi również z ogarnianie grilla Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka
Czapajew71 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Dziękuję Gospodarzom za gościnę. Piękne okoliczności przyrody. Cała ekipa z zajebistym poczuciem humoru- człowiek naprawdę odpoczywa w takim towarzystwie. Pozdrawiam i do zobaczenia . Bogdan
Sympatycy PawełJW Opublikowano 4 Maja Sympatycy Opublikowano 4 Maja Marysia i Andrzej, bardzo dziękujemy za gościnę podczas majóweczki, miejscówka na ognisko jest idealna, świetne tereny, natura i spokój😘
Tatko Opublikowano 4 Maja Autor Opublikowano 4 Maja Troszkę zwiedzanka u Andrzeja i Gieńka. Następnie na piernik do baby jagi Wieczerza kończącą majóweczkę. Wszystkim co mieli chęć i czas coby nas odwiedzić Pięknie Dziękujemy zaprasza.y następną razą 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 4 Maja Klubowicze Opublikowano 4 Maja Marysiu i Andrzejku bardzo serdecznie dziękujemy za wasza gościnę,było super.Mam nadzieję że niedługo będziemy mogli was gościć na ziemi Łódzkiej. 🥰
Klubowicze JACKM Opublikowano 4 Maja Klubowicze Opublikowano 4 Maja Bardzo dziękujemy Marysi i Andrzejkowi za wspaniałą majówkę. Było bardziej niż super. Jakby ktoś chciał przytyć to tylko odwiedziny u Marysi 😀🤣. Dotarliśmy cało i zdrowo do domu, chociaż mocno wiało ale nie padało. Pozdrowienia dla wszystkich którym się chciało i dla tych co nie chciało byś na ognisku u Marysi. Do następnego. 1
Tatko Opublikowano 5 Maja Autor Opublikowano 5 Maja My też suchą nogą wruciliśmy , korek praktycznie przez całą drogę powrotną autkiem jeszcze byśmy chyba jechali ale te dodatkowe światełka boczne pod zaczniemy bmw robią robotę jeszcze nigdy ta się samochody nie rozjeżdżały pierwszy raz coś takiego mnie spotkało.
Sympatycy orzeł Opublikowano 5 Maja Sympatycy Opublikowano 5 Maja Defacto, chyba wypadało by też podziękować za gościnę. Tak więc: "Dziękujemy Bardzo" i polecam się na przyszłość.
Tatko Opublikowano 5 Maja Autor Opublikowano 5 Maja Rafał dziś w nocy słupek z lustrem się obalił ,ciekawe był wiatr i stał ,przypadek?Czy użyteczny sąsiad? 15 godzin temu, JACKM napisał(a): Bardzo dziękujemy Marysi i Andrzejkowi za wspaniałą majówkę. Było bardziej niż super. Jakby ktoś chciał przytyć to tylko odwiedziny u Marysi 😀🤣.
Sympatycy orzeł Opublikowano 7 Maja Sympatycy Opublikowano 7 Maja W dniu 5.05.2025 o 13:57, Tatko napisał(a): Rafał dziś w nocy słupek z lustrem się obalił ,ciekawe był wiatr i stał ,przypadek?Czy użyteczny sąsiad? Przypadek? Nie sądzę. Stawian na "somsiada."
Rekomendowane odpowiedzi