Administrator MariuszBurgi Opublikowano wczoraj o 18:56 Administrator Opublikowano wczoraj o 18:56 To był bardzo udany dzień Podziękowania szczególne dla Marysi i @Tatko za całokształt i wszystkim przybyłym za obecność. Fotostory dnia... ...a w drodze powrotnej odwiedziliśmy jeszcze Grzesia @Worlan by sprawdzić jak się czuje Helka 2
Użytkownicy Vince Opublikowano wczoraj o 19:20 Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 19:20 Super dzień, wielkie podziękowania dla Organizatorów i dla wszystkich za super atmosferę.Do następnego !!
Klubowicze krzytro Opublikowano wczoraj o 19:28 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 19:28 Wielkie dzięki dla Marysi i Andrzeja za Super gościnę i przemiłą atmosferę. Rafał grill pierwsza klasa. No i super było zobaczyć dawno nie widzianego Grzesia. Pozdrawiamy Krzytro I Foczka
Sympatycy Cormoran Opublikowano wczoraj o 20:13 Sympatycy Opublikowano wczoraj o 20:13 A ja jutro sobie przyjadę jeszcze raz do Was ….. myślę że około 10,00 sobie ruszę 😊
Jarko13 Opublikowano wczoraj o 20:21 Opublikowano wczoraj o 20:21 Bardzo dziękujemy z Gosią za gościnę :) bylo super !! p. Marysia i Tatko Orzełkowi również z ogarnianie grilla Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka
Czapajew71 Opublikowano wczoraj o 21:13 Opublikowano wczoraj o 21:13 Dziękuję Gospodarzom za gościnę. Piękne okoliczności przyrody. Cała ekipa z zajebistym poczuciem humoru- człowiek naprawdę odpoczywa w takim towarzystwie. Pozdrawiam i do zobaczenia . Bogdan
Rekomendowane odpowiedzi