Tatko Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Pla ujemy zrobić ognisko u Marysi dnia 1maja i na pozostałe dni jak ma ktoś wolne zapraszamy. Ja niczego Sukmanki 9. Do jedzenia kto co lubi Maryś też cuś naszykuje napitki tyż nocleg : zobaczymy ile osób będzie chętnych materace w razie co są. Zapraszamy. Janczewo Sukmanki 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia Na 1-go Cormoran się deklaruje bez nocowania. A jak moja Aga to jeszcze napisze 😉 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 24 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia Będę napewno. Ale którego dokładnie dnia to się określę po niedzieli. 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano Poniedziałek o 10:13 Sympatycy Opublikowano Poniedziałek o 10:13 A o której ewentualnie i skąd byśmy sobie ruszyli do Marysi ? czy każdy jedzie sobie na własną rękę ? Czy jak ?
Tatko Opublikowano Poniedziałek o 10:34 Autor Opublikowano Poniedziałek o 10:34 Robert ja ruszam we czwartek rano tylko jeszcze nie wiem o której? Orzeł też tyle że autem bo musi zabrać zwstaw naprawczy do roboty wszelakich. Dobrze by było się zdeklarować kto ma chęć się z nami spotkać coby wiedzieć co i jak i dlaczego. 🤣
Krzynio66 Opublikowano Poniedziałek o 11:26 Opublikowano Poniedziałek o 11:26 jutro jade na litwe ale moze odwiedze was w niedziele pozdrawiam 1
Klubowicze .maniek Opublikowano Poniedziałek o 12:47 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 12:47 Tatko. Jak uda się sprzedać młodą to będziemy 2oo. A jak nie to pewnie autem 1
Czapajew71 Opublikowano Poniedziałek o 16:40 Opublikowano Poniedziałek o 16:40 Czy mógłbym wbić na ognisko 1 maja raczej po południu, wypić sojowe latte i popić bezalkoholowym piwem i zniknąć jak Kopciuszek przed północą? 1
Tatko Opublikowano Poniedziałek o 17:03 Autor Opublikowano Poniedziałek o 17:03 23 minuty temu, Czapajew71 napisał(a): Czy mógłbym wbić na ognisko 1 maja raczej po południu, wypić sojowe latte i popić bezalkoholowym piwem i zniknąć jak Kopciuszek przed północą? Zapraszamy abyś tylko pantofelka jak chcesz zniknąć nie zgubił 🤣
Czapajew71 Opublikowano Poniedziałek o 17:07 Opublikowano Poniedziałek o 17:07 Za kawalerki nie takie rzeczy się na imprezach gubiło 😁 niestety drugiego do pracy
Tatko Opublikowano Poniedziałek o 17:14 Autor Opublikowano Poniedziałek o 17:14 Przypominam adres ogniska Janczewo Sukmanki 9 Baner będzie zawieszony.
Krzynio66 Opublikowano Poniedziałek o 17:57 Opublikowano Poniedziałek o 17:57 czapajew jutro jestem w augustowie ok godziny 11 30 moze spotkanko i przybicie piatki
Czapajew71 Opublikowano Poniedziałek o 18:50 Opublikowano Poniedziałek o 18:50 W Augustowie bywam w weekendy. Dzielę życie między Augustów i Sokółkę
Tatko Opublikowano Poniedziałek o 18:56 Autor Opublikowano Poniedziałek o 18:56 Pany pogadajcie sobie na oriw tu jest o ognisku.
Klubowicze krzytro Opublikowano Poniedziałek o 19:58 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 19:58 Ja będę z Foczką 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano Wtorek o 16:35 Administrator Opublikowano Wtorek o 16:35 Z miłą chęcią dołączę do tego zacnego spotkania 👌 1
Sympatycy orzeł Opublikowano Wtorek o 18:19 Sympatycy Opublikowano Wtorek o 18:19 Dobra. Pytanie organizacyjne, O której godzinie rozpoczyna się biesiada grillowa?
Użytkownicy Zenek99 Opublikowano Wtorek o 19:34 Użytkownicy Opublikowano Wtorek o 19:34 W dniu 28.04.2025 o 12:34, Tatko napisał(a): Dobrze by było się zdeklarować kto ma chęć się z nami spotkać coby wiedzieć co i jak i dlaczego Andrzejku przybywam 1
Jarko13 Opublikowano Wtorek o 21:44 Opublikowano Wtorek o 21:44 Ja się deklaruje na czwartek :) Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka 1
Tatko Opublikowano wczoraj o 05:57 Autor Opublikowano wczoraj o 05:57 11 godzin temu, orzeł napisał(a): Dobra. Pytanie organizacyjne, O której godzinie rozpoczyna się biesiada grillowa? O której się zjawicie.
Klubowicze Iwona666 Opublikowano 12 godzin temu Klubowicze Opublikowano 12 godzin temu My też z miłą chęcią Was odwiedzimy 1 maja. 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 godziny temu Sympatycy Opublikowano 2 godziny temu No i balangę czas zacząć 🤣🤣🤣
Rekomendowane odpowiedzi