ERMI Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Cześć! Zakładam temat cusiowy. Z racji braku doświadczenia w powyższym , prosiłbym Włodka o pilotowanie spraw, miejsc i kontaktów. Pozdrawiam! 1
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2 godziny temu, ERMI napisał(a): Z racji braku doświadczenia w powyższym , prosiłbym Włodka o pilotowanie spraw, miejsc i kontaktów. Bez przesady, Burgmaniak z takim stażem? Co do sztafety to krótko naświetlę temat. Grupa zachodnio-pomorska dowiezie nam 27-04-2025 (niedziela) Cuśka bo Bydzi, miejsce jeszcze do ustalenia z @SlawoyAMD. Nasza grupa mam nadzieję że liczna 10-05-2025 (sobota), 11-05-2025 (niedziela) Cusia przewieziemy i oddamy w bezpieczne ręce grupie mazowieckiej. Proszę o deklarację kto chciałby uczestniczyć w tak zacnym celu. Naszej grupie przypadł zaszczyt goszczenia Cuśka 14 dni i w tym czasie musimy poobwozić go po naszym pięknym regionie Traska nie będzie aż taka długa, bo tylko około 280 km w jedną stronę z Bydgoszczy. Oczywiście będzie można się dołączyć w drodze. Przejazd ustalę gdy będę miał deklarację z waszej strony kto i skąd chce uczestniczyć.
Tomek 69 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia No to ja się deklaruję wziąć udział w sztafecie 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 8 Kwietnia Godzinę temu, fundi600 napisał(a): ...Nasza grupa mam nadzieję że liczna 10-05-2025 (sobota), 11-05-2025 (niedziela) Cusia przewieziemy i oddamy w bezpieczne ręce grupie mazowieckiej.... nie chcę Wam tu panowie mieszać, a tylko zwrócić Waszą uwagę na Mazowieckie odbiera Cósia ( Cósia czy Cusia - temat na osobny wątek 😀) Chyba @krzytro wstępnie ustalił wyjazd do Was na 11-go maja czyli w niedzielę. Czasu jeszcze trochę macie, więc pewnie będzie git, bo na razie to jest tak że Mazowieckie jedzie do Was, a Kujawsko-Pomorskie w kierunku Wa-wy. 🙃 Jak będziecie się mijać po drodze, to przynajmniej sobie pomachajcie LWG 🤣
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 12 godzin temu, Tomek 69 napisał(a): No to ja się deklaruję wziąć udział w sztafecie Brawo TY!
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 19 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Mazowieckie jedzie do Was, a Kujawsko-Pomorskie w kierunku Wa-wy. 🙃 Jak będziecie się mijać po drodze, to przynajmniej sobie pomachajcie LWG 🤣 I tego się trzymajmy. 19 godzin temu, EndriuBis napisał(a): nie chcę Wam tu panowie mieszać I tego się też trzymajmy. Jestem w kontakcie z @krzytro , chyba jednak się uściskamy i na koniec pomachamy.
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 21 godzin temu, EndriuBis napisał(a): nie chcę Wam tu panowie mieszać, a tylko zwrócić Waszą uwagę na Mazowieckie odbiera Cósia ( Cósia czy Cusia - temat na osobny wątek 😀) Chyba @krzytro wstępnie ustalił wyjazd do Was na 11-go maja czyli w niedzielę. Czasu jeszcze trochę macie, więc pewnie będzie git, bo na razie to jest tak że Mazowieckie jedzie do Was, a Kujawsko-Pomorskie w kierunku Wa-wy. 🙃 Jak będziecie się mijać po drodze, to przynajmniej sobie pomachajcie LWG 🤣 To czemu mieszasz?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 9 Kwietnia Godzinę temu, krzytro napisał(a): To czemu mieszasz? Bo z opisu słabo to wyglądało 🤪 Ok. Już tylko obserwuje.
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia Godzinę temu, EndriuBis napisał(a): Bo z opisu słabo to wyglądało 🤪 Co słabo wyglądało? Rozwiń myśl.
Klubowicze grzybek Opublikowano Niedziela o 10:32 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 10:32 W dniu 8.04.2025 o 20:35, Tomek 69 napisał(a): No to ja się deklaruję wziąć udział w sztafecie I co Tomek? Brałeś dziś udział w odebraniu Cósia?
Tomek 69 Opublikowano Niedziela o 12:23 Opublikowano Niedziela o 12:23 Nie nigdzie nie byłem od wczoraj leżę w łóżku mam zainfekowane gardło i zatoki myślałem że do rana przejdzie a po drugie nie było żadnych informacji gdzie ostatecznie spotkanie i o której . No nic została mi jeszcze okazja odprowadzenia burgisia na Warszawę 1
ERMI Opublikowano Niedziela o 15:21 Autor Opublikowano Niedziela o 15:21 Też żadnej informacji nie miałem co, gdzie i jak. 1
ERMI Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Wszystko w końcu jasne - 1 maja możemy się spotkać regionalnie, pojeździć pofilmować, pofocić. Ma być ładna pogoda i luz. 💪🫠 Kto chętny "palec pod budkę!" i jedziemy! a do objechania wokół regionu, mamy co pokazać unikatowego. Z Fundim ustaliliśmy wstępnie, że spotykamy się w Ostromecku. godź do uzgodnienia.... Wycieczka będzie ciekawa - i raczej fajnymi drogami 😁 to niespodzianka. Godzina spotkania 12 na parkingu koło pałacyku. 1
Klubowicze robson Opublikowano 13 godzin temu Klubowicze Opublikowano 13 godzin temu Obserwuję,może się uda🙂
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 godzin temu Klubowicze Opublikowano 12 godzin temu A czemu w tym wątku?
ERMI Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu To moglibyśmy się spotkać np. na Orlenie przy Castoramie. 🙌
Rekomendowane odpowiedzi