Użytkownicy Nazir Opublikowano 9 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 9 Kwietnia 38 minut temu, ComoDo napisał(a): Mam całe 10 km do Czajkowej , a szkoda że nie dalej bo pogoda zapowiada się piękna . Tak czy owak będę. Spotkajmy się gdzieś w drodze na🔥 Jest szansa pojeździć😉 Proponuję Pińczów lub Pacanów☝️
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Kwietnia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 9 Kwietnia Jak już Jędrek napisał prognoza na niedzielę jest dobra, więc trzymamy się wersji, że ognisko się odbędzie. Gdyby znaleźli się zainteresowani wspólnym wyjazdem z Rzeszowa, to: Punkt spotkania w dniu 13.04.2025r. BP ul. Warszawska, godzina spotkania 09.00 i 09.10 start. Trasa: jakoś tak - KLIK. 2
ComoDo Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 33 minuty temu, Nazir napisał(a): Spotkajmy się gdzieś w drodze na🔥 Jest szansa pojeździć😉 Proponuję Pińczów lub Pacanów☝️ No i namówiłeś mnie 😉 . Podaj czas i miejsce .
kiniu Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Te współrzędne z pierwszego postu to miejscu w które można podjechać czy mlto trzeba zostawić wcześniej przy budynki nadleśnictwa ?Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
ComoDo Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 11 minut temu, kiniu napisał(a): Te współrzędne z pierwszego postu to miejscu w które można podjechać czy mlto trzeba zostawić wcześniej przy budynki nadleśnictwa ? Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Możesz wjechać nawet w ognisko jak chcesz bliżej 😉. Parking jest w miejscu imprezy.
kiniu Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia No to git. Może się uda podjechać.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Sympatycy robert1973 Opublikowano 9 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia Będziemy :) raczej przyjedziemy 4oo
Użytkownicy Nazir Opublikowano 9 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 9 Kwietnia 42 minuty temu, ComoDo napisał(a): No i namówiłeś mnie 😉 . Podaj czas i miejsce . 😃😃To zaproponię coś mało znanego😁 pośrodku tych miejscowości o których wspomniałem a mianowicie Busko Zdrój😉 Poszukajmy jakiejś kawiarni otwartej o tej godzinie (już nawet o dobrze ocenianej nie piszę, bo tam wszystko otwierają po 11tej jak się wyśpią🤪) Proponuję godzinę 10.30 - miejsce ustalmy😉 - mamy jeszcze czas. Może ktoś wie, gdzie będzie coś czynne i może ktoś dołączy do nas🙃
ComoDo Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 23 minuty temu, Nazir napisał(a): 😃😃To zaproponię coś mało znanego😁 pośrodku tych miejscowości o których wspomniałem a mianowicie Busko Zdrój😉 Poszukajmy jakiejś kawiarni otwartej o tej godzinie (już nawet o dobrze ocenianej nie piszę, bo tam wszystko otwierają po 11tej jak się wyśpią🤪) Proponuję godzinę 10.30 - miejsce ustalmy😉 - mamy jeszcze czas. Może ktoś wie, gdzie będzie coś czynne i może ktoś dołączy do nas🙃 Może być i Busko . Ja tam wybredny nie jestem . Z tą kawiarnią to jak znam życie wylądujemy na Orlenie bo o tej porze raczej trudno będzie coś znaleźć . Może Orlen na Wojska Polskiego 36, 28-100 Busko-Zdrój ? No chyba że coś innego znajdziesz lub ktoś dołączy z inną miejscówką. Ja jestem otwarty na propozycje .
Klubowicze Trebor Opublikowano 9 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia Prognozy na niedzielę wyglądają bardzo optymistycznie tak więc trzeba będzie przewietrzyć moto i zawitać do kolegów z Podkarpacia.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 10 Kwietnia 10 godzin temu, ComoDo napisał(a): No chyba że coś innego znajdziesz lub ktoś dołączy z inną miejscówką. Ja jestem otwarty na propozycje No chyba żeby.. ale jak nie to Twoja propozycja jest b. dobra👌 Chętnie napiję się gorącej czekolady, bo w końcu jedziemy na bardzo dobrą😋 i do tego darmową☝️😁 kawę od Sapera😃 Zatem miejsce spotkania: https://maps.app.goo.gl/QJFhmcxwp9gM7H7n8?g_st=aw Godz 10.30, bo z tego Orlenu jest godzina z lekkim plusem. Jak ktoś chętny na wspólny napad grupowy na dziuplę Podkarpadczyków to zapraszam😉
ComoDo Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 49 minut temu, Nazir napisał(a): No chyba żeby.. ale jak nie to Twoja propozycja jest b. dobra👌 Chętnie napiję się gorącej czekolady, bo w końcu jedziemy na bardzo dobrą😋 i do tego darmową☝️😁 kawę od Sapera😃 Zatem miejsce spotkania: https://maps.app.goo.gl/QJFhmcxwp9gM7H7n8?g_st=aw Godz 10.30, bo z tego Orlenu jest godzina z lekkim plusem. Jak ktoś chętny na wspólny napad grupowy na dziuplę Podkarpadczyków to zapraszam😉 Czyli wstępnie punkt spotkania i godzina ustalone . Pierwszy raz będę jechał 120 km do sąsiedniej wioski 😉 .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia W dniu 2.04.2025 o 07:44, Joasia70 napisał(a): Zapisuję w kalendarzu termin No i dziecię mi pokrzyżowało plany i niestety nie dam rady przyjechać 1
Tomek 69 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Tutaj mają dobre jedzenie chodziłem tam jak byłem w sanatorium 4 lata temu ale otwierają o 11 https://maps.app.goo.gl/HdMxqj4UrjWf3xCR7
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 10 Kwietnia 3 godziny temu, Tomek 69 napisał(a): Tutaj mają dobre jedzenie chodziłem tam jak byłem w sanatorium 4 lata temu ale otwierają o 11 https://maps.app.goo.gl/HdMxqj4UrjWf3xCR7 Dobrze wiedzieć - może kiedyś!. Bo od 11tej🤷♂️ a i my jedziemy już na maszkiety z🔥, więc nie wypada się najadać☝️😉
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia Mnie nie stety nie będzie. Nie udało mi się przełożyć wyjazdu 😡. Rano musze byc w Wrocławiu i nie wyrobię. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Kwietnia Użytkownicy+ Opublikowano 13 Kwietnia Słonko świeci, deszcz nie pada. Piękny dzień się zapowiada. 😁
Użytkownicy Robbi Opublikowano 13 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 13 Kwietnia Tak piękny dzień Ja powoli się będę zbierał 🌲🌲🌞🌲🌞🛵😊🔥🌲🌞🏍️ do zobaczenia
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 13 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 13 Kwietnia Pogoda była zamówiona 🌞 więc panowie i panie ubieramy gatki i ruszamy się spotkać . A przy okazji spałaszować kiełbaski z wiosennego ogniska 🔥 . Do zobaczyska 🛵
ComoDo Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Ja za moment wyjeżdżam ale dla odmiany przez Busko żeby było dalej 😉 . @Nazir do zobaczenia na Orlenie .
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 13 Kwietnia Autor Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Kwietnia Słonko świeci, ogień płonie, kawa zrobiona. Jesteśmy gotowi, chyba. 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 13 Kwietnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Kwietnia Teraz. 3
Użytkownicy Spider Opublikowano 13 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 13 Kwietnia Ale mi zaleciało kiełbaskami😛,muszę zadowolić się rosołem.Żałuję że nie mogłem pojechać do was.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.✋️
Rekomendowane odpowiedzi