Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ognisko podkarpackie wiosenne (OP-W) w dniu 13.04.2025r. w m. Czajkowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano
38 minut temu, ComoDo napisał(a):

Mam całe 10 km do Czajkowej , a szkoda że nie dalej bo pogoda zapowiada się piękna . Tak czy owak będę.

Spotkajmy się gdzieś w drodze na🔥

Jest szansa pojeździć😉

Proponuję Pińczów lub Pacanów☝️

• Użytkownicy+
Opublikowano

Jak już Jędrek napisał prognoza na niedzielę jest dobra, więc trzymamy się wersji, że ognisko się odbędzie.

Gdyby znaleźli się zainteresowani wspólnym wyjazdem z Rzeszowa, to:

Punkt spotkania w dniu 13.04.2025r.  BP ul. Warszawska, godzina spotkania 09.00 i 09.10 start.

Trasa: jakoś tak - KLIK.

Opublikowano
33 minuty temu, Nazir napisał(a):

Spotkajmy się gdzieś w drodze na🔥

Jest szansa pojeździć😉

Proponuję Pińczów lub Pacanów☝️

No i namówiłeś mnie  😉 . Podaj czas i miejsce .

Opublikowano

Te współrzędne z pierwszego postu to miejscu w które można podjechać czy mlto trzeba zostawić wcześniej przy budynki nadleśnictwa ?

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
11 minut temu, kiniu napisał(a):

Te współrzędne z pierwszego postu to miejscu w które można podjechać czy mlto trzeba zostawić wcześniej przy budynki nadleśnictwa ?

Możesz wjechać nawet w ognisko jak chcesz bliżej 😉. Parking jest w miejscu imprezy. 

Opublikowano

No to git. Może się uda podjechać.

• Sympatycy
Opublikowano

Będziemy :) raczej przyjedziemy 4oo

• Użytkownicy
Opublikowano
42 minuty temu, ComoDo napisał(a):

No i namówiłeś mnie  😉 . Podaj czas i miejsce .

😃😃To zaproponię coś mało znanego😁 pośrodku tych miejscowości o których wspomniałem a mianowicie Busko Zdrój😉 

Poszukajmy jakiejś kawiarni otwartej o tej godzinie (już nawet o dobrze ocenianej nie piszę, bo tam wszystko otwierają po 11tej jak się wyśpią🤪)

Proponuję godzinę 10.30 - miejsce ustalmy😉 - mamy jeszcze czas. Może ktoś wie, gdzie będzie coś czynne i może ktoś dołączy do nas🙃

Opublikowano
23 minuty temu, Nazir napisał(a):

😃😃To zaproponię coś mało znanego😁 pośrodku tych miejscowości o których wspomniałem a mianowicie Busko Zdrój😉 

Poszukajmy jakiejś kawiarni otwartej o tej godzinie (już nawet o dobrze ocenianej nie piszę, bo tam wszystko otwierają po 11tej jak się wyśpią🤪)

Proponuję godzinę 10.30 - miejsce ustalmy😉 - mamy jeszcze czas. Może ktoś wie, gdzie będzie coś czynne i może ktoś dołączy do nas🙃

Może być i Busko . Ja tam wybredny nie jestem . Z tą kawiarnią to jak znam życie wylądujemy na Orlenie bo o tej porze raczej trudno będzie coś znaleźć . Może Orlen na 

Wojska Polskiego 36, 28-100 Busko-Zdrój ? 

No chyba że coś innego znajdziesz lub ktoś dołączy z inną miejscówką. Ja jestem otwarty na propozycje  . 

• Klubowicze
Opublikowano

Prognozy na niedzielę wyglądają bardzo optymistycznie tak więc trzeba będzie przewietrzyć moto i zawitać do kolegów z Podkarpacia.

• Użytkownicy
Opublikowano
10 godzin temu, ComoDo napisał(a):

No chyba że coś innego znajdziesz lub ktoś dołączy z inną miejscówką. Ja jestem otwarty na propozycje 

No chyba żeby.. ale jak nie to Twoja propozycja jest b. dobra👌

Chętnie napiję się gorącej czekolady, bo w końcu jedziemy na bardzo dobrą😋 i do tego darmową☝️😁 kawę od Sapera😃

Zatem miejsce spotkania:

https://maps.app.goo.gl/QJFhmcxwp9gM7H7n8?g_st=aw

Godz 10.30, bo z tego Orlenu jest godzina z lekkim plusem.

Jak ktoś chętny na wspólny napad grupowy na dziuplę Podkarpadczyków to zapraszam😉

Opublikowano
49 minut temu, Nazir napisał(a):

No chyba żeby.. ale jak nie to Twoja propozycja jest b. dobra👌

Chętnie napiję się gorącej czekolady, bo w końcu jedziemy na bardzo dobrą😋 i do tego darmową☝️😁 kawę od Sapera😃

Zatem miejsce spotkania:

https://maps.app.goo.gl/QJFhmcxwp9gM7H7n8?g_st=aw

Godz 10.30, bo z tego Orlenu jest godzina z lekkim plusem.

Jak ktoś chętny na wspólny napad grupowy na dziuplę Podkarpadczyków to zapraszam😉

Czyli wstępnie punkt spotkania i godzina ustalone . Pierwszy raz będę jechał 120 km do sąsiedniej wioski 😉

• Klubowicze
Opublikowano
W dniu 2.04.2025 o 07:44, Joasia70 napisał(a):

Zapisuję w kalendarzu termin

No i dziecię mi pokrzyżowało plany i niestety nie dam rady przyjechać

Opublikowano

Tutaj mają dobre jedzenie chodziłem tam jak byłem w sanatorium 4 lata temu ale otwierają o 11                           https://maps.app.goo.gl/HdMxqj4UrjWf3xCR7

• Użytkownicy
Opublikowano
3 godziny temu, Tomek 69 napisał(a):

Tutaj mają dobre jedzenie chodziłem tam jak byłem w sanatorium 4 lata temu ale otwierają o 11                           https://maps.app.goo.gl/HdMxqj4UrjWf3xCR7

Dobrze wiedzieć - może kiedyś!. Bo od 11tej🤷‍♂️ a i my jedziemy już na maszkiety z🔥, więc nie wypada się najadać☝️😉

• Sympatycy
Opublikowano

Mnie nie stety nie będzie. Nie udało mi się przełożyć wyjazdu 😡. Rano musze byc w Wrocławiu i nie wyrobię. 

• Użytkownicy+
Opublikowano

Słonko świeci, deszcz nie pada. Piękny dzień się zapowiada. 😁

• Użytkownicy
Opublikowano

Tak piękny dzień Ja powoli się będę zbierał 🌲🌲🌞🌲🌞🛵😊🔥🌲🌞🏍️ do zobaczenia 

• Użytkownicy
Opublikowano

Pogoda była zamówiona 🌞 więc panowie i panie ubieramy gatki i ruszamy się spotkać . A przy okazji spałaszować  kiełbaski z wiosennego ogniska 🔥 . Do zobaczyska 🛵

Opublikowano

Ja za moment wyjeżdżam ale dla odmiany przez Busko żeby było dalej  😉 . @Nazir do zobaczenia na Orlenie . 

• Użytkownicy
Opublikowano

20250413_103425.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano

IMG_4241.jpeg

IMG_4244.jpeg

• Użytkownicy
Opublikowano

Ale mi zaleciało kiełbaskami😛,muszę zadowolić się rosołem.Żałuję że nie mogłem pojechać do was.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.