Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ognisko podkarpackie wiosenne (OP-W) w dniu 13.04.2025r. w m. Czajkowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano

A ja w pracy, oglądam i zazdroszczę 😂😂😂

Opublikowano

spora grupka sie zebrala pozdrawiam szczesliwcow

Opublikowano

Dziękuję za spotkanie. Mam nadzieję że nie ostanie. Było super. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Miło było się spotkać w tak zacnym gronie po zimowym zastoju. A i pogoda była jak na zamówienie. Kiełbaski z rusztu w tym miejscu mają szczególny smak za którym będę tęsknił aż do jesieni.

Dziękuję za przyjemnie spędzony czas!

• Sympatycy
Opublikowano

Pogoda rewelacja, pierwsze kilometry i pierwsza kiełbaska z ogniska w tym roku.

Organizatorzy, super się sprawdziliście zresztą jak zawsze, wszystko super zorganizowane.

To było udane spotkanie, brawo.

Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za wspólne ognisko, organizatorzy spisali się na 6 z + 🙂. Pogoda świetna, towarzystwo przesympatyczne, kawa przepyszna 😉 no i jeszcze prezenty były. Czego chcieć więcej 😁 Do zobaczenia 🤗

• Klubowicze
Opublikowano

Podziękowanie dla organizatorów  ogniska było super 

Do następnego razu 

• Użytkownicy
Opublikowano

Ja w domu. Warto było się ruszyć w taką pogodę, zobaczyć dawno nie widziane twarze, wciągnąć parę kiełbasek i wypić szatańską Saperską kawę.
Podziękowania dla Organizatorów i do zobaczenia na kolejnych spotkaniach.

• Użytkownicy
Opublikowano

Specjalne podziękowania dla osoby która nie tylko zajadała się kiełbaskami lecz dbała o porządek 👍🛵

IMG_4246.jpeg

IMG_4247.jpeg

• Użytkownicy+
Opublikowano

@robert1973 Brawo TY! 👍

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo dziękuję Wszystkim uczestnikom spotkania w Czajkowej za miło spędzony czas przy ognisku. Pogoda super ,organizacja  jak zawsze na najwyższym poziomie. Do zobaczenia.

• Klubowicze
Opublikowano

Ognisko , Ognisko i po ognisku.

Bielsko-Biała właśnie dotarło do bazy. Dziękuję wszystkim za wszystko.Szczególnie @PawełJW i @_ANETA_ 80 dziękuję za gościnę , @Tatko za kawę 😉 @Saper I @EndriuBis za herbatę i ognisko , @Tony za najwyższe palmy w Polsce i odpoczynek w trasie.

Było jak zawsze super

• Klubowicze
Opublikowano

Ognisko jak zawsze pierwsza klasa! Nawet pogodę zamówili a towarzystwo znakomite ! Dziękuję wszystkim za super dzień!  Pozdrawiam i do następnego " kurcza"  spotkania !

• Użytkownicy
Opublikowano

Dziękuję organizatorom i wszystkim obecnym za super spotkanie, jak zawsze wszystko perfekt.

• Użytkownicy
Opublikowano

Witam wszystkich i każdą/każdego z osobna, no i podziękuję wszystkim a w szczególności każdej/każdemu z osobna za super klimat, przesympatyczną atmosferę, ubaw po pachy, jak zawsze mega pogaduchy i ciekawe opowieści.

Szczególne podziękowania dla organizatorów – brawo Wy!! Tym razem nawet o pogodę na powrót zadbaliście nie wspominając o pysznej Saperskiej kawie👌😃.

Wielkie dzięki ComoDo, że Ci się chciało wyjechać nam na spotkanie mimo tego, że Dorota może Ci teraz ten wybryk zapamiętać🤪.

Za powrót jak zawsze dzięki królowi Arturowi za super trasę i palemki🌴🌴.

Tomkowi z żoną ( i "jakimś drajwerom", bo nie poznałem się z nimi przed i po🤷‍♂️) również dzięki za wspólny powrót i przyjęcie w swe Dobczyckie progi.

Podziękowania również dla Krzycha co towarzyszył mi od A do ponad 500km i równie jak ja wrócił po 21szej wyjątkowo zmęciony🤪 (trasa Artura winkielkami po góreczkach dała nam w d…)

Jeszcze dopnę parę zdjęć z trasy:

20250413_171702.thumb.jpg.cfb6c09f09591510e0f46c107a1f99c2.jpg

20250413_171702.jpg

3.6 mb · Zrobione

20250413_172043.thumb.jpg.c14bdda6bd546b955b24806c9c5f3ca6.jpg

20250413_172043.jpg

3.3 mb · Zrobione

20250413_171639.thumb.jpg.5e8700d8285d85681503f61caa79e27e.jpg

20250413_171639.jpg

2.8 mb · Zrobione

20250413_171522.thumb.jpg.fa1dd27a29a7dba782d32d5d5e358a32.jpg

Takie palemki oglądaliśmy☝️😃

A taką pozwoliliśmy kupić Arturowi (🤷‍♂️chciał dużą ale bardzo, by nas spowalniał 😁– poza tym w suwenirach podkarpackich nie było czerwonej mikrofibry - dzięki za gadgety👍

20250413_173224.thumb.jpg.2f34fa40d970e871e578bf17a04effdd.jpg

20250413_173027.jpg

Był jeszcze na trasie mega transport, chyba pięciu helikopterów na lawetach do muzeum ale ani fotek nie zrobiłem ani w necie nie potrafię znaleźć🤷‍♂️. Takie zamieszanko/spowolnienie na 94 relacji Kraków-Olkusz.

Jedno jest pewne - na Podkarpaciu sezon rozpoczęli 👊😃

Opublikowano

. @Nazir polecam się na przyszłość , a co do Doroty to luzik . Ona wie, że jeśli chodzi o dwa kółka to mam nie raz pomysły które nie mają nic wspólnego z logiką 😉. Grunt żeby pojeździć , a tym bardziej w dobrym towarzystwie i przy pięknej pogodzie. 

• Użytkownicy
Opublikowano
5 godzin temu, ComoDo napisał(a):

. polecam się na przyszłość , a co do Doroty to luzik . 

ComoDo - nie omieszkam znowu skorzystać z takiej eskorty☝️😁 a Dorotę proszę pozdrów od przystojniaków w kakakaskach🤭😉