Elvis Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia No i kwiecień .... w sumie nie ma co pisać bo może być różnie .... czasem ciepło czasem zimno ale to już nieodwołalnie wiosna .... a zatem .... miesiąc kwiecień uważam za otwarty ..... do zobaczenia gdzieś tam .... LwG .... ✋ 1
Bob Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Witam,wstepnie spotkanie,przejecie Cusia od grupy Wielkopolskiej będzie w Wałczu 26-04-2025.Dokladnne miejsce i godzina jeszcze nie ustalona ,jak będzie ustalona to napiszę.Jeśli są jakieś pytania,uwagi,propozycje proszę pisać.Przekazanie ,Cusia"grupie Kuj-Pom 27-04-2025.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 7 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 10 minut temu, Bob napisał(a): Witam,wstepnie spotkanie,przejecie Cusia od grupy Wielkopolskiej będzie w Wałczu 26-04-2025.Dokladnne miejsce i godzina jeszcze nie ustalona ,jak będzie ustalona to napiszę. Koniecznie, bo 26-tego mam nockę w robocie, więc jeśli to odbędzie się w godzinach do 14-tej, to mogę podjechać autem (moto jeszcze raczej nie będzie)... Jeśli później, to 27-mego na przekazanie z chęcią bym się zjawił... Tylko gdzie to będzie??? Do Wałcza mam 200 km z hakiem 🤪
Elvis Opublikowano 11 Kwietnia Autor Opublikowano 11 Kwietnia Dzisiaj mija 10 lat Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 13:37, Elvis napisał(a): Dzisiaj mija 10 lat Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka Brawo TY W dniu 7.04.2025 o 21:40, Bob napisał(a): Witam,wstępnie spotkanie,przejecie Cusia od grupy Wielkopolskiej będzie w Wałczu 26-04-2025.Dokładnne miejsce i godzina jeszcze nie ustalona ,jak będzie ustalona to napiszę.Jeśli są jakieś pytania,uwagi, propozycje proszę pisać.Przekazanie ,Cusia"grupie Kuj-Pom 27-04-2025. Ja w sobotę w pracy, ale na niedzielę czekam na info. Jeszcze tylko po świętach złożę skuta i jazda.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia Jest jakieś światełko w tunelu, bo dzwonili z salonu i może po świętach zacznie się dostawa sprzętów... Zakup to jedno, ale jeszcze trzeba zarejestrować, więc prędko nie będzie, ale jest nadzieja, że za około 10 dni będę miał wreszcie 2oo... 1
JER2Y Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia W dniu 7.04.2025 o 21:40, Bob napisał(a): Witam,wstepnie spotkanie,przejecie Cusia od grupy Wielkopolskiej będzie w Wałczu 26-04-2025.Dokladnne miejsce i godzina jeszcze nie ustalona ,jak będzie ustalona to napiszę.Jeśli są jakieś pytania,uwagi,propozycje proszę pisać.Przekazanie ,Cusia"grupie Kuj-Pom 27-04-2025. Potwierdzam sugerowany termin i miejsce spotkania tj. 26.04.2024 w Wałczu w restauracji McDonalds ul. Jana Brzechwy o godz. 12:00. Gdyby coś się miało zmienić, to proszę o info.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia Godzina pasuje... O 14-tej będę musiał uciekać, bo na nockę do pracy, a mam do Wałcza 200 km... W dodatku chyba autem, bo moto jeszcze nie ma, a nawet jak będzie, to bez rejestracji jeszcze... Lepiej tak, niż wcale 😋 Dam znać, bliżej wyjazdu, ale nic nie powinno się zmienić (w robocie)...
Bob Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Dziękuje za potwierdzenie,będę,jak ktoś chętny to miejsce i czas znacie😉
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano Piątek o 17:42 Klubowicze Opublikowano Piątek o 17:42 Moje nowe moto... Ładnie, nie??? 🤪 Na razie sam widziałem tyle, ale wreszcie odbiorę Gutka jakoś po majówce (jak przejdzie przegląd zerowy)... 2
Klubowicze grzybek Opublikowano Piątek o 18:17 Klubowicze Opublikowano Piątek o 18:17 Blisko, blisko, coraz bliżej. Niczym zabawa dziecięcia: ciepło, cieplej, gorąco😁 1
Klubowicze bilety Opublikowano Piątek o 19:58 Klubowicze Opublikowano Piątek o 19:58 2 godziny temu, SlawoyAMD napisał(a): Moje nowe moto... Ładnie, nie??? 🤪 Na razie sam widziałem tyle, ale wreszcie odbiorę Gutka jakoś po majówce (jak przejdzie przegląd zerowy)... Sławek coś ty kupił?
Klubowicze grzybek Opublikowano Piątek o 20:00 Klubowicze Opublikowano Piątek o 20:00 To dopiero monitor do MOTO Guzzi 😀
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano Piątek o 20:16 Klubowicze Opublikowano Piątek o 20:16 16 minut temu, bilety napisał(a): Sławek coś ty kupił? No tak to wygląda, ale jeszcze przed uzbrojeniem w szybę i inne dodatki... 1
Elvis Opublikowano Piątek o 20:17 Autor Opublikowano Piątek o 20:17 Sławek coś ty kupił? Italianiec V7 Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano Sobota o 16:15 Klubowicze Opublikowano Sobota o 16:15 Cóś odebrane i pojechało z Bobem dalej... 2
kowal Opublikowano Sobota o 20:14 Opublikowano Sobota o 20:14 Planuję jutro 27.04 małą wycieczkę do Koserow ( Truskawkowe miasteczko ) po dżemy. Jeśli ktoś ma ochotę, to zapraszam.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano Niedziela o 17:39 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 17:39 Tak, ku rozrywce i zastanowieniu... czemu grupa Zachodniopomorska przestała w zasadzie istnieć... 😢
Elvis Opublikowano Niedziela o 18:05 Autor Opublikowano Niedziela o 18:05 Polityka i układy ...Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano wczoraj o 06:23 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 06:23 W dniu 27.04.2025 o 19:39, SlawoyAMD napisał(a): Tak, ku rozrywce i zastanowieniu... czemu grupa Zachodniopomorska przestała w zasadzie istnieć... 😢 Tak już w życiu jest ludzie zmieniają preferencje i zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi