Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kw25.thumb.jpg.27d9c2f9af9f199434136b38e4c70248.jpg

No i kwiecień .... w sumie nie ma co pisać bo może być różnie .... czasem ciepło czasem zimno ale to już nieodwołalnie wiosna .... a zatem .... miesiąc kwiecień uważam za otwarty ..... do zobaczenia gdzieś tam .... LwG ....

Opublikowano

Podziwiam za konsekwencje w działaniu.

Opublikowano

Witam,wstepnie spotkanie,przejecie Cusia od grupy Wielkopolskiej będzie w Wałczu 26-04-2025.Dokladnne miejsce i godzina jeszcze nie ustalona ,jak będzie ustalona to napiszę.Jeśli są jakieś pytania,uwagi,propozycje proszę pisać.Przekazanie ,Cusia"grupie Kuj-Pom 27-04-2025.

• Klubowicze
Opublikowano
10 minut temu, Bob napisał(a):

Witam,wstepnie spotkanie,przejecie Cusia od grupy Wielkopolskiej będzie w Wałczu 26-04-2025.Dokladnne miejsce i godzina jeszcze nie ustalona ,jak będzie ustalona to napiszę.

Koniecznie, bo 26-tego mam nockę w robocie, więc jeśli to odbędzie się w godzinach do 14-tej, to mogę podjechać autem (moto jeszcze raczej nie będzie)... Jeśli później, to 27-mego na przekazanie z chęcią bym się zjawił... Tylko gdzie to będzie??? Do Wałcza mam 200 km z hakiem 🤪

Opublikowano

Dzisiaj mija 10 lat

Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano
W dniu 11.04.2025 o 13:37, Elvis napisał(a):

Dzisiaj mija 10 lat emoji86.png

Brawo TY

W dniu 7.04.2025 o 21:40, Bob napisał(a):

Witam,wstępnie spotkanie,przejecie Cusia od grupy Wielkopolskiej będzie w Wałczu 26-04-2025.Dokładnne miejsce i godzina jeszcze nie ustalona ,jak będzie ustalona to napiszę.Jeśli są jakieś pytania,uwagi, propozycje proszę pisać.Przekazanie ,Cusia"grupie Kuj-Pom 27-04-2025.

Ja w sobotę w pracy, ale na niedzielę czekam na info. Jeszcze tylko po świętach złożę skuta i jazda.

• Klubowicze
Opublikowano

Jest jakieś światełko w tunelu, bo dzwonili z salonu i może po świętach zacznie się dostawa sprzętów... Zakup to jedno, ale jeszcze trzeba zarejestrować, więc prędko nie będzie, ale jest nadzieja, że za około 10 dni będę miał wreszcie 2oo...

Opublikowano
W dniu 7.04.2025 o 21:40, Bob napisał(a):

Witam,wstepnie spotkanie,przejecie Cusia od grupy Wielkopolskiej będzie w Wałczu 26-04-2025.Dokladnne miejsce i godzina jeszcze nie ustalona ,jak będzie ustalona to napiszę.Jeśli są jakieś pytania,uwagi,propozycje proszę pisać.Przekazanie ,Cusia"grupie Kuj-Pom 27-04-2025.

Potwierdzam sugerowany termin i miejsce spotkania tj. 26.04.2024 w Wałczu w restauracji McDonalds ul. Jana Brzechwy o godz. 12:00. Gdyby coś się miało zmienić, to proszę o info.

• Klubowicze
Opublikowano

Godzina pasuje... O 14-tej będę musiał uciekać, bo na nockę do pracy, a mam do Wałcza 200 km... W dodatku chyba autem, bo moto jeszcze nie ma, a nawet jak będzie, to bez rejestracji jeszcze... Lepiej tak, niż wcale 😋 Dam znać, bliżej wyjazdu, ale nic nie powinno się zmienić (w robocie)...

Opublikowano

Dziękuje za potwierdzenie,będę,jak ktoś chętny to miejsce i czas znacie😉

• Klubowicze
Opublikowano

Moje nowe moto... Ładnie, nie??? 🤪 Na razie sam widziałem tyle, ale wreszcie odbiorę Gutka jakoś po majówce (jak przejdzie przegląd zerowy)...

IMG_2244[1].jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Blisko, blisko, coraz bliżej. Niczym zabawa dziecięcia: ciepło, cieplej, gorąco😁

• Klubowicze
Opublikowano
2 godziny temu, SlawoyAMD napisał(a):

Moje nowe moto... Ładnie, nie??? 🤪 Na razie sam widziałem tyle, ale wreszcie odbiorę Gutka jakoś po majówce (jak przejdzie przegląd zerowy)...

IMG_2244[1].jpg

Sławek coś ty kupił?

• Klubowicze
Opublikowano

To dopiero monitor do MOTO Guzzi 😀

• Klubowicze
Opublikowano
16 minut temu, bilety napisał(a):

Sławek coś ty kupił?

No tak to wygląda, ale jeszcze przed uzbrojeniem w szybę i inne dodatki...

2025-Moto-Guzzi-V7-Stone3.jpg

2025-Moto-Guzzi-V7-Stone4.jpg

Opublikowano
Sławek coś ty kupił?

Italianiec V7

• Klubowicze
Opublikowano

Cóś odebrane i pojechało z Bobem dalej... 

IMG20250426115037.jpg

IMG20250426114514.jpg

IMG20250426115051.jpg

IMG20250426115107.jpg

IMG20250426125544.jpg

IMG20250426125559.jpg

Opublikowano

Planuję jutro 27.04 małą wycieczkę do Koserow  ( Truskawkowe miasteczko ) po dżemy. Jeśli ktoś ma ochotę, to zapraszam.

• Klubowicze
Opublikowano

Tak, ku rozrywce i zastanowieniu... czemu grupa Zachodniopomorska przestała w zasadzie istnieć... 😢

Opublikowano

Polityka i układy ...

• Klubowicze
Opublikowano
W dniu 27.04.2025 o 19:39, SlawoyAMD napisał(a):

Tak, ku rozrywce i zastanowieniu... czemu grupa Zachodniopomorska przestała w zasadzie istnieć... 😢

Tak już w życiu jest ludzie zmieniają preferencje i zainteresowania.