Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piootr Opublikowano 18 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Maja Jako podsumowanie pięknie spędzonego dzionka wrzucam 3 minutową relację z etapu Warszawa - Puławy. 4
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Maja Sympatycy Opublikowano 21 Maja Wrzucam tu i na grupie śl. Ponieważ był inicjatorem zabawy ktora trwa do dzis .Nic więcej nie wiem 😢 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Maja Użytkownicy+ Opublikowano 21 Maja Smutna informacja, niech odpoczywa w spokoju. [*]
Klubowicze DaniL Opublikowano 21 Maja Klubowicze Opublikowano 21 Maja Żal... 😪 Jeszcze 3 dni temu przekazując Cuśka w Puławach rozmawialiśmy o Antonie, jako pomysłodawcy sztafety i nawet próbowaliśmy się dodzwonić do niego.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Maja Sympatycy Opublikowano 21 Maja Niech odpoczywa w pokoju. Będę wspominać Antoniego za każdym razem patrząc na cusiowe miśki
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Maja Administrator Opublikowano 21 Maja Nie spoczywa w spokoju ducha (')
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Maja Klubowicze Opublikowano 21 Maja Spoczywaj w spokojuWysłane przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 Maja Użytkownicy Opublikowano 21 Maja Miałem tą przyjemność poznać go osobiście, tym większy we mnie żal i smutek. Inicjator integracji - cóś na pewno po nim zostanie! To był gość z klasą i tak go zapamiętam. Kondolencje dla rodziny. [*]
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 21 Maja Sympatycy Opublikowano 21 Maja Jeśli śledził tegoroczną sztafetę, to myślę, że bardzo się cieszył z reaktywacji tego wydarzenia... [*]
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Maja Klubowicze Opublikowano 21 Maja O jasny gwint....zwaliło mnie z nóg...😢😢😢. Pokój Jego duszy.
Tatko Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Nie wiem czy to dobry pomysł ale może byśmy przechścili burgisia na ANTONKA ku Jego pamięci?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Maja Autor Użytkownicy+ Opublikowano 21 Maja W dniu 21.05.2025 o 16:58, Tatko napisał(a): Nie wiem czy to dobry pomysł ale może byśmy przechścili burgisia na ANTONKA ku Jego pamięci? Rozwiń Wiem Andrzej o co Ci chodzi ale jednak nie idźmy tą drogą. Natomiast jakiś extra wpis do kroniki forumowej chyba byłby OK 2
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Maja Sympatycy Opublikowano 21 Maja W dniu 21.05.2025 o 20:13, EndriuBis napisał(a): Natomiast jakiś extra wpis do kroniki forumowej chyba byłby OK Rozwiń Postaram się poszukać jakiś fotek z Antonem. Miałem sporo z nim priw .Co rok do mnie z ciastkiem i szampanem na urodziny wpadał i nie tylko. 😢.Nawet kilka razy z grupą ślazką byliśmy u niego w domu .Pewnie ktoś fotki ma z pierwszej sztafety z Antonem 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Maja Klubowicze Opublikowano 22 Maja Wycieczka do Niepołomic 04.10.2015r. 1
Klubowicze Ewik Opublikowano 22 Maja Klubowicze Opublikowano 22 Maja Przykra wiadomość, kondolencje dla rodziny. Anton na zawsze pozostanie w naszej pamięci jako pomysłodawca sztafety. Śmigaj kolego po niebieskich autostradach 🖤
Rekomendowane odpowiedzi