Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marzena Opublikowano 13 Kwietnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Kwietnia Przekazanie Burgisia do Wielkopolskiego – Drużyna Legendarnych Łap Po tygodniu szaleństw w Łódzkiem, kilku misiowych przygodach i narodzinach Juniora, przyszedł czas na dalszy etap wielkiej pluszowej sztafety. Do misji przekazania Burgisia stanęła elitarna drużyna, której imiona znane są w każdej misiowej gawrze i przy barowym stole: Volvo – znany w całym regionie jako Szeryf Szos, człowiek od spraw nie do ogarnięcia, specjalista od transportu maskotek wszelkiego gabarytu. Jego życiowe motto: „Na trasie nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko objazdy”. Marzena – Królowa Logistyki i Czułych Pożegnań. To ona sprawdziła, czy Burgiś ma czapkę, kanapki i ładowarkę do telefonu przed drogą. Znana z tego, że potrafi zorganizować wycieczkę krajoznawczą do lasu i barowe karaoke w jednym. Lady – Dama Kierownicy i Księżniczka Nawigacji. Jej GPS nigdy nie błądzi (przynajmniej według niej). Posiada dar trafiania na najlepsze stacje z hot-dogami i mrożoną kawą. Osoba, która wie, gdzie w każdej wsi jest najlepsza fotka na Insta. Major – Dowódca Operacji Misiowych, człowiek czynu, mistrz raportów i pamiątkowych zdjęć z pluszakami. Gdy trzeba, wyda rozkaz do wspólnego selfie lub zatrzyma kolumnę na fotkę z kapliczką. Jego dewiza: „Maskotka ma jechać z godnością i na czas”. Krzysiu Wiola Paw-kor Ela Stefanek-mac Przekazanie odbyło się uroczyście, z symbolicznym uściskiem łapy, wręczeniem misiowego paszportu i krótkim kazaniem Majora o misji i honorze Burgisia. Nie obyło się bez żartów, misiowych przytulasów i ostatnich instrukcji, jak uniknąć kontroli drogowej z pluszakiem na pokładzie. Burgiś pożegnał swoją łódzką rodzinę, Juniora i Melanię, a z nową ekipą ruszył ku Wielkopolsce. W samochodzie od razu zajął miejsce przy oknie, wystawił łapkę i przez całą drogę śpiewał największe przeboje z „Top Misiowych Szlagierów”. 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziadzia Opublikowano 13 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Kwietnia My również ślicznie dziękujęmy za cudowne spotkanie i przekazanie „Burgisia” pozwolę sobie wrzucić parę fotek 5
stefanekmac Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Dziękuję wszystkim za przybycie i miłe chwile. Do zobaczenia.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JER2Y Opublikowano 22 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Kwietnia Święta, święta i po świętach. Jak chyba każdy w tym czasie, oddałem się w całości świętowaniu. Ale się obżarłem, jeszcze momencik słodkiego nicnierobienia i trzeba się będzie wziąć za siebie, bo już niedługo przede mną kolejny etap życia ... 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marzena Opublikowano 22 Kwietnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Kwietnia 10 godzin temu, JER2Y napisał(a): Święta, święta i po świętach. Jak chyba każdy w tym czasie, oddałem się w całości świętowaniu. Ale się obżarłem, jeszcze momencik słodkiego nicnierobienia i trzeba się będzie wziąć za siebie, bo już niedługo przede mną kolejny etap życia ... A Melania i Junior czeka. 4
dziadzia Opublikowano Sobota o 13:53 Opublikowano Sobota o 13:53 Burgiś już przekazany do grupy Zachodniopomorskiej i wyruszył w dalszą drogę 👌 pięknie dziękuję za miłe spotkanko, nawet nie wiecie jak fantastycznie było spotkać i zobaczyć Małgosię, Sławoja oraz Boba 🥰 Znając Sławka ( Sławoja) to zrobi super relację z przekazania 👍💪👌 bo jest dobry w te klocki 2
JER2Y Opublikowano Sobota o 14:07 Opublikowano Sobota o 14:07 Tak, Burgiś zwiedza teraz woj. Zachodnio-Pomorskie w zacnym towarzystwie. Dzięki za miłe spotkanko i do następnego. 2
Bob Opublikowano Sobota o 14:18 Opublikowano Sobota o 14:18 Burguś juz odpoczywa w zach-pom,dzieki za fajne spotkanie. 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SlawoyAMD Opublikowano Sobota o 16:18 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 16:18 Osiem godzin drogi (w tą i z powrotem), by posiedzieć dwie z chłopakami 🤪 Ale fajnie było spotkać znajome mordki... Fotki ode mnie -> 5
Klubowicze grzybek Opublikowano Sobota o 20:28 Klubowicze Opublikowano Sobota o 20:28 I co? Jutro do Bydzi?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano Niedziela o 09:26 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 09:26 12 godzin temu, grzybek napisał(a): I co? Jutro do Bydzi? Dziś tam Bob szaleje (chyba) na 2oo... Po nocce w robocie nie było szans dojechać tak daleko na czas...
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SlawoyAMD Opublikowano Niedziela o 17:33 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 17:33 Ten odpowiedź został doceniony przez MariuszBurgi! SlawoyAMD otrzymał(a) odznakę 'Great Content' i 1 punktów. No i wystrugałem jakiś film... Ostatnia aktualizacja zmieniła mi ustawienia w nagrywaniu wideo w telefonie i się nagrało w FullHD 30 FPS, zamiast 4K 60 FPS, stąd trochę słaba jakość filmu, ale kronikarsko zamieszczam... 9
dziadzia Opublikowano Niedziela o 17:59 Opublikowano Niedziela o 17:59 24 minuty temu, SlawoyAMD napisał(a): No i wystrugałem jakiś film... Ostatnia aktualizacja zmieniła mi ustawienia w nagrywaniu wideo w telefonie i się nagrało w FullHD 30 FPS, zamiast 4K 60 FPS, stąd trochę słaba jakość filmu, ale kronikarsko zamieszczam... I co nie mówiłem że Sławek coś superoskiego wysmyczy, Sławku super filmik z resztą jak wszystkie Twoje 👍👏👏👏 2
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano Niedziela o 19:24 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 19:24 Godzinę temu, dziadzia napisał(a): Sławku super filmik z resztą jak wszystkie Twoje 👍👏👏👏 A dziękuję bardzo... Czekam na relację Boba, albo Fundiego, bo na razie nic się nie dzieje???
Użytkownicy Robbi Opublikowano Poniedziałek o 05:27 Użytkownicy Opublikowano Poniedziałek o 05:27 11 godzin temu, SlawoyAMD napisał(a): No i wystrugałem jakiś film... Ostatnia aktualizacja zmieniła mi ustawienia w nagrywaniu wideo w telefonie i się nagrało w FullHD 30 FPS, zamiast 4K 60 FPS, stąd trochę słaba jakość filmu, ale kronikarsko zamieszczam... 🛵👍
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fundi600 Opublikowano Poniedziałek o 16:20 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 16:20 I tak to się skończyło 3
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano Poniedziałek o 17:59 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 17:59 Fajnie, że był Marek z Zosią... Bobowi nie było smutno 🙂
Klubowicze grzybek Opublikowano Wtorek o 06:00 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 06:00 Za to ,,naszemu" wysłannikowi z kuj-pom - Fundiemu- musiało być smutno-był sam.
ERMI Opublikowano Wtorek o 16:01 Opublikowano Wtorek o 16:01 A była jakaś informacja gdzie i kiedy? bo chyba coś przegapiłem. Włodek nie dał mi znaku 😂
ERMI Opublikowano Wtorek o 20:04 Opublikowano Wtorek o 20:04 Wszystko w końcu jasne - 1 maja możemy się spotkać regionalnie, pojeździć pofilmować, pofocić. Ma być ładna pogoda i luz. 💪🫠 Kto chętny "palec pod budkę!" i jedziemy! a do objechania wokół regionu, mamy co pokazać unikatowego. Z Fundim ustaliliśmy wstępnie, że spotykamy się w Ostromecku. godź do uzgodnienia.... Wycieczka będzie ciekawa - i raczej fajnymi drogami 😁 to niespodzianka. Grzybeczku - mam nadzieję, że wyrośniesz nam na spociku z nienacka. 1
Klubowicze grzybek Opublikowano Wtorek o 20:16 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 20:16 No niestety nie,bo dopiero 4 maja wracam z Beskidu Sądeckiego. Żal mi trochę, no ale nie można mieć wszystkiego 😀
Tomek 69 Opublikowano Wtorek o 21:26 Opublikowano Wtorek o 21:26 Godzinę temu, ERMI napisał(a): Z Fundim ustaliliśmy wstępnie, że spotykamy się w Ostromecku. godź do uzgodnienia.... Wycieczka będzie ciekawa - i raczej fajnymi drogami 😁 to niespodzianka. Rafał dajcie znać konkretne miejsce spotkania oraz godzinę może ktoś jeszcze dołączy . Może nowy wątek w regionalnych. Ja będę jutro się zdzwonimy 😀
Klubowicze grzybek Opublikowano Środa o 14:24 Klubowicze Opublikowano Środa o 14:24 Tak,tak. Trza zapodać w regionalnym odrębny wątek
Rekomendowane odpowiedzi