Skocz do zawartości
Forum Burgmania

III Ogólnopolska Przelotowa Sztafeta BURGMANII 2025 - relacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za przybycie i miłe chwile.  Do zobaczenia. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Burgiś już przekazany do grupy Zachodniopomorskiej i wyruszył w dalszą drogę 👌 pięknie dziękuję za miłe spotkanko, nawet nie wiecie jak fantastycznie było spotkać i zobaczyć Małgosię, Sławoja oraz Boba 🥰 

Znając Sławka ( Sławoja) to zrobi super relację z przekazania 👍💪👌 bo jest dobry w te klocki 

dd3ad718-d2b9-4fae-af9d-49df0ad2055b.jpeg

Opublikowano

Tak, Burgiś zwiedza teraz woj. Zachodnio-Pomorskie w zacnym towarzystwie. Dzięki za miłe spotkanko i do następnego.

Opublikowano

Burguś juz odpoczywa w zach-pom,dzieki za fajne spotkanie.

• Klubowicze
Opublikowano

I co? Jutro do Bydzi?

• Klubowicze
Opublikowano
12 godzin temu, grzybek napisał(a):

I co? Jutro do Bydzi?

Dziś tam Bob szaleje (chyba) na 2oo... Po nocce w robocie nie było szans dojechać tak daleko na czas...

Opublikowano
24 minuty temu, SlawoyAMD napisał(a):

No i wystrugałem jakiś film... Ostatnia aktualizacja zmieniła mi ustawienia w nagrywaniu wideo w telefonie i się nagrało w FullHD 30 FPS, zamiast 4K 60 FPS, stąd trochę słaba jakość filmu, ale kronikarsko zamieszczam...

I co nie mówiłem że Sławek coś superoskiego wysmyczy, Sławku super filmik z resztą jak wszystkie Twoje 👍👏👏👏

• Klubowicze
Opublikowano
Godzinę temu, dziadzia napisał(a):

Sławku super filmik z resztą jak wszystkie Twoje 👍👏👏👏

A dziękuję bardzo... Czekam na relację Boba, albo Fundiego, bo na razie nic się nie dzieje???

• Użytkownicy
Opublikowano
11 godzin temu, SlawoyAMD napisał(a):

No i wystrugałem jakiś film... Ostatnia aktualizacja zmieniła mi ustawienia w nagrywaniu wideo w telefonie i się nagrało w FullHD 30 FPS, zamiast 4K 60 FPS, stąd trochę słaba jakość filmu, ale kronikarsko zamieszczam...

🛵👍

• Klubowicze
Opublikowano

Fajnie, że był Marek z Zosią... Bobowi nie było smutno 🙂

• Klubowicze
Opublikowano

Za to ,,naszemu" wysłannikowi z kuj-pom - Fundiemu- musiało być smutno-był sam.

Opublikowano

A była jakaś informacja gdzie i kiedy? bo chyba coś przegapiłem. Włodek nie dał mi znaku 😂

• Klubowicze
Opublikowano

🤔

Opublikowano

Wszystko w końcu jasne - 1 maja możemy się spotkać regionalnie, pojeździć pofilmować, pofocić. Ma być ładna pogoda i luz. 💪🫠

Kto chętny "palec pod budkę!" i jedziemy! a do objechania wokół regionu, mamy co pokazać unikatowego.

Z Fundim ustaliliśmy wstępnie, że spotykamy się w Ostromecku. godź do uzgodnienia.... Wycieczka będzie ciekawa -  i raczej fajnymi drogami 😁  to niespodzianka.

Grzybeczku - mam nadzieję, że wyrośniesz nam na spociku z nienacka.

• Klubowicze
Opublikowano

No niestety nie,bo dopiero 4 maja wracam z Beskidu Sądeckiego. Żal mi trochę, no ale nie można mieć wszystkiego 😀

Opublikowano
Godzinę temu, ERMI napisał(a):

Z Fundim ustaliliśmy wstępnie, że spotykamy się w Ostromecku. godź do uzgodnienia.... Wycieczka będzie ciekawa -  i raczej fajnymi drogami 😁  to niespodzianka.

Rafał dajcie znać konkretne miejsce spotkania oraz godzinę może ktoś jeszcze dołączy . Może nowy wątek w regionalnych. 

Ja będę jutro się zdzwonimy 😀

• Klubowicze
Opublikowano

Tak,tak. Trza zapodać w regionalnym odrębny wątek

Opublikowano

Przekazanie cosia z Mazowsza na Lubelszczyznę 18maja w Puławach godz 13 róg ulic Wiślana i 6 Sierpnia. Jest tam duży spokojny parking nad bulwarem a tuż obok 50m coś do jedzenia.

https://maps.app.goo.gl/U6cFBfdQvqz7NHgVA

Wyjazd po odbiór Vip-a z Kraśnika z Rynku godz 10:30. Uwaga jezeli ktoś zechce towarzyszyć w wyprawie, niekoniecznie z Kraśnika może gdzieś z okolic to proszę o info.

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka