Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Maja Klubowicze Opublikowano 10 Maja Ja też. Obiecałem , śniegu nie ma to będę.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Maja Użytkownicy Opublikowano 10 Maja @arturo-bb tu śnieg nie ma znaczenia!! Stawiałeś tylko jeden warunek☝️ a skoro będziesz, to i mój jedyny warunek -naszczęście- też mnie nie blokuje😜
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 10 Maja Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Maja Ja już z umytym w 🌦 sqtrem w domu. Teraz czas na otwarcie prezentu od Państwa młodych☝️😁 Wielkie dzięki za atmosferę dzisiejszego dnia - byłooo💪💪💪 Migu dzięki...Ty wiesz za co🤭 Powiem Wam, że jak podjechałem pod dom to nie mogłem znaleźć kluczy🤪 - ale luz, tym razem bez paniki. Były tam, gdzie ostatnio kluczyki ze 🛵🤭🤣🤣. Choć jeszcze niżej, bo już prawie w bucie😜 Młodym dziękuję za zaproszenie nas do Towarzyszenia im w tych ostatnich chwilach wolności🥳 Jeszcze raz: wszystkiego pięknego na nowej drodze życia a teraz ...szampańskiej udanej zabawy do ..poniedziałku lub dłużej. Wasze zdrowie wznoszę No i kilka zdjęć odemnie I jeszcze jedno w wersji "Specjaliszyn edyszyn arturo-bb 😎" 3
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Maja Klubowicze Opublikowano 10 Maja Cieszę się że jednak uczestniczyłam w tym Waszym ważnym dniu. Wszystkiego najlepszego Młodym na nowej drodze życia 😍 Nazir zaszyj sobie spodnie 😜 następnym razem Migu może nie pomóc 😜 Dzięki wszystkim obecnym za miły dzień. 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Maja Użytkownicy Opublikowano 10 Maja 13 minut temu, Joasia70 napisał(a): Nazir zaszyj sobie spodnie 😜 następnym razem Migu może nie pomóc 😜 o nie!!!🤦♂️ to cza doprecyzować! - kieszeń !!!! i to tylko w najniżej położonej jej części🤪 Migu jedynie tam nie grzebał dlatego trwało to tak długo i nadal się kumplujemy ☝️😁
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tommac Opublikowano 11 Maja Autor Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Maja Dziękujemy Wszystkim, tym którzy chcieli, a nie mogli, ale przede wszystkim Tym co byli i eskortowali Parę Młodą w tym bardzo ważnym dla nas dniu (mimo fatalnych prognoz pogody). Dziękujemy za super prezenty - pomysł super. Do zobaczenia wkrótce. 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 11 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Maja Super dzień, w super towarzystwie! Młodzi niech nam żyją 100 lat w zdrowiu i miłości! 🎊🍀❣️ 6
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 15 Maja Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Maja Wszystkiego najlepszego dla Młodych 100 lat w zdrowiu i miłości 💐. Parę zdjęć z mojego aparatu. 3
Rekomendowane odpowiedzi