Użytkownicy tommac Opublikowano 27 Marca Użytkownicy Opublikowano 27 Marca Drogie Koleżanki i Koledzy! Zwracam się z prośbą do chętnych o motoeskortę na ślub mojej córki. Chciałbym, abyście towarzyszyli im w tym szczególnym dniu i pomogli zrealizować marzenie Młodych. Ślub odbędzie się 10 maja 2025 roku o godzinie 14:00 w restauracji Impresja w Zabrzu. Ich plan, zawiera kilka ważnych przystanków. Oto plan dnia: 1. Adres Pana Młodego- Rydułtowy, ul. Bohaterów Warszawy 128 – początek trasy, zbiórka ok. godz. 11:00 2. Adres Pani Młodej- Rudy, Rogera 49 – odbiór Pani Młodej ok. godz. 12:00 3. Adres cmentarza- Cmentarz Centralny Gliwice ul. Kozielska 120 - parking na przeciwko Biedronki – zatrzymamy się w tym miejscu, ponieważ Pani Młoda chciałaby uczcić pamięć bliskiej osoby, której już z nami nie ma ok. godz.13.00 4. Z Cmentarza bezpośrednio Młodzi udają się bezpośrednio w kierunku sali weselnej, gdzie odbędzie się ceremonia zaślubin, gdzie zakończyłaby się eskorta. Każda z osób, która dołączy do obstawy, będzie mogła wybrać przystanek na trasie, który jej pasuje. Chciałbym, abyście dołączyli w tym momencie, który jest dla Was wygodny, a także abyśmy razem stworzyli niezapomniany klimat na drodze do ślubu. Jeśli ktoś jest chętny, dajcie znać na forum lub wyślijcie wiadomość prywatną! Każda pomoc będzie mile widziana! Z góry dziękuję za pomoc i liczę na Was! Do zobaczenia na drodze! Czas trwania eskorty od wyjazdu z domu Pana Młodego do dotarcia na salę weselną ok 3h. 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Marca Klubowicze Opublikowano 27 Marca Jeśli dożyję to będę od początku do końca. Do zobaczenia
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Marca Użytkownicy Opublikowano 27 Marca Planuję potowarzyszyć młodym. Jeśli @arturo-bb by nie dożył a termin by się pokrył to niestety wtedy pójdę do niego🤷 Mam nadzieję, że nam tego nie zrobi i jednak dożyje😁🤭
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia Przypominam o zbliżającej się imprezie. Mam nadzieję że jest więcej niż tylko te 6 osób które pojawią się w ten dzień . Jest nas wielu i Ja oraz Organizator liczymy na Was . Motto tego spotkania " Zróbmy @tommacowi Dobrze " 🤣🤣🤣
Użytkownicy Nazir Opublikowano 24 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia 👌 przypominania/upominania nigdy za wiele☝️😎
Klubowicze MarP Opublikowano Poniedziałek o 10:03 Klubowicze Opublikowano Poniedziałek o 10:03 Wstępnie tak (od domu Pani Młodej)
Rekomendowane odpowiedzi