peceix Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Witam wszystkich kolegów na dwóch kółkach. Może ktoś z kolegów byłby zaiteresowany wypadem na dwóch kółkach po Mazowszu w jakąś niedzielę poznać się pogadać wpaść na kawkę,osobiśćie jeżdzę 125 pcx pozdrawiam wszystkich peceix
Klubowicze BUGI Opublikowano 24 Marca Klubowicze Opublikowano 24 Marca Witam kolegę, co proponujesz za trasę? 😉👊
peceix Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca witam kolegę widzę że kolega ma dość dużą pojemność w stosunku co do mojego pcxa,ale nie oto w tym chodzi,ważne aby miło spędzic czas na dwóch kołach jeszcze nie mam koncepcji ale jakieś zwiedzanie okolicy i przyrody no i robienie fajnych zdięć. Jestem w trakcie planowania, a może ktoś z kolegów także amatorsko lubi zajmować się fotografią było by fajnie podzielić się doświądczeniem była by frajda co nie miara pozdrawiam wrzystkich do następnego peceix
peceix Opublikowano 6 Kwietnia Autor Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 24.03.2025 o 20:08, BUGI napisał(a): Witam kolegę, co proponujesz za trasę? 😉👊 witam kolegę może nie za długą nad jezioro zdworskie Ciechanów Pułtusk Serock,oczywiście dobra kawka po drodze,własna nie kupna jakiś grilek kiełbaska aby spędzić fajnie czas,aby pogoda dopisała. pozdrawiam wrzystkich.
Rekomendowane odpowiedzi